Postuar më parë nga KuSi
![]()
![]()
![]()
Postuar më parë nga KuSi
![]()
![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Nora Istrefi dhe i dashuri i saj Roberti, ish i dashuri i Adelina Ismajlit.
![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Nora Istrefii
N.Istrefi kengetare pa vlera pa vokal pa ngjyre te zerit .. e pasur(ka para)..këngët e saja nuk kan art te vertet dhe shume me e rendesishme ka këngë të huazuara nga gjuhe te huaja..etj etj...
Kot fare eshte. Se di c'fare i terheq njerezit te ajo..Ne radhe te pare e ka trupin shume te deformuar dhe te trashe...Zerin se ka per te kenduar, as levizje s'din te beje. Sa per bukurine, e shemtuar nuk eshte por seshte aq e bukur sa e beni ju.
Pfff kur u be me kjo kengetare?
Cila kengetare nuk pati kenge te huazuara sot ? Bile me duket se eshte bere kriter per famen qe te huazojne kenge.Postuar më parë nga BULi-x
Ndersa po te mos kishte vokal,nuk do te ishte pranuar ne Akademine e ARTEVE ne Prishtine.
ArsGothicë
Nora Istrefi sërish me Getin
Edhe pse nuk është akoma një lajm zyrtar, duket se çifti i vjetër Nora IStrefi dhe Getoari, janë rikthyer përsëri bashkë.
Edhe pse nuk është akoma një lajm zyrtar, duket se çifti i vjetër Nora IStrefi dhe Getoari, janë rikthyer përsëri bashkë. Nuk dihet me saktësi sa herë janë ndarë e sa herë janë bashkuar por, duket se kësaj radhe bëhet fjalë për një pajtim që ka për të zgjatur.
Kështu Geti dhe Nora, më në fund e kanë pranuar që nuk bëjnë dot pa njëri-tjetrin. Ndoshta i lidh profesioni i përbashkët, ndoshta i lidh ndjenja, por më mirë sesa t’i bëjë këngë Elvana Gjatës, përse të mos i bëjë Norës që e ka edhe më afër
Nora eshte yll bote!
Ka kenge shume te bukura!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
valla e bukur eshte qysh thojn shqiptart hakin mos ja ha.............i lumt veq pak e trash ,Nuk eshte prej atyre qe ska asnje veq..................hahahahha
Krijoni Kontakt