me pelqen shum videoklipi negativ dhe kenga gjithashtu.
Uaaau po cuditem se qenka vec 18 vjece. Nje shoqe kosovare qe kam ketu thot se e ka kusherire dicka.
me pelqen shum videoklipi negativ dhe kenga gjithashtu.
Uaaau po cuditem se qenka vec 18 vjece. Nje shoqe kosovare qe kam ketu thot se e ka kusherire dicka.
E bukur eshte![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Kinezja : 06-08-2005 më 07:10
Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.
Shume e bukur , me pasterti vokali , tamam e lindur per art !
ArsGothicë
Une nuk do thoja ashtu. Ajo mund tejete e bukur askush s'e mohon ate por te thuash e lindur per ART eshte dicka e madhe. Ato jane te lindur per ART nuk nuk perpillosen si ajo kur kendojne!Postuar më parë nga Ermelita
Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.
Na thoni naj adrese ku te gjej foto te kesaj kengetareje, se eshte e mire...
Provo ne Google plako , nese nuk mundesh , mund te pyesesh Kinezen se ajo na ofroi nje photo te Nores shume te nukur ketu .
PS. Hidhni ndonje mendim kendej se po tregojne statistikat qe tema po lexohet dhe mendoj se per Noren ka çka te diskutohet !
ArsGothicë
Postuar më parë nga Ermelita
Bona disa prova, po nuk doli gje. Vetem ate foton qe e kane postuar edhe ketu gjeta, te tjera nuk kishte.
Me ngeli fiksim, ta shifja njeher koke e kembe.
Arber 21 , Noren mund ta shohesh ne ndonje nga televizionet tona se eshte shume aktive neper emisione .
E sa per kenget e saj , disa nga forumaset tane te nderuar kane postuar adresa me heret se ku ne mund ti degjojme ato kenge !
ArsGothicë
ja nje adres interneti qe mund ta digjoni albumin e saj
albumi Nora Istrefit
kenga*taxi* esht shum e bukur
dhe ate kengen *the one* e ka te kopjuar nga kenga qe u fitua ne eurovizion nga Helena p.
Nuk eshte e vetmja Nora qe ka kpjuar kenge , fatkeqesissht , ajo ka kopjuar vetem nje kenge dhe eshte ogur i mire ne krahasim me kengetaret tjera qe nje album te tere e kane te kopjuar !
ArsGothicë
Krijoni Kontakt