Noren mos ma ngucni, ajo eshte allton, dhe eshte krenari qe kemi. Eshte margaritari me i cmuar i muzikesh shqiptare. Me pelqen ekstrem kenga e saj e fundit, potpuria: goce do martohesh...
ANGELINA JOLIE SHQIPTARE
![]()
Noren mos ma ngucni, ajo eshte allton, dhe eshte krenari qe kemi. Eshte margaritari me i cmuar i muzikesh shqiptare. Me pelqen ekstrem kenga e saj e fundit, potpuria: goce do martohesh...
ANGELINA JOLIE SHQIPTARE
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Mu mpelqen ma shum kenga Ndras te vekut dhe Hajde me mu![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
booooobo!Shiqoje Noren si me pas 35 vjet ktu, e ajo nuk i ka me shum se 22
Nora mire eshte po ato te dyja qe kercejn jan per tu ardhur gjyna! wow sa pa talend..me skandalizuan fare. Ato levizjet sikur jan ne klase te 3 dhe kan mesuar koreografin e tyre te pare. Ajo bjondja nje here qe shfryn nga lodhja lol dhe mundohet te qeshi me pahir kur i afrohet kamera eshte skandaloze fare. Se kuptoj si nuk i beri njeriu tjetri pershtypje (nese e pat clipin) se mua per vete mu ngriten nervat pupupu ika te pi nje kamomil![]()
Pershendetje lexuesve,
Pesha e fjales publike e thene nga dikush, duhet te jete e sakte dhe funksionale dhe gjithesesi e besueshme. Fjala qe nuk e ka peshen e vet eshte e pavlere dhe i gjason palljes se lopes prane grazhdit te zbrazet. Dihet se turpi nuk ka plumb per te vrar fizikisht, por ndegjegjia ( nese ekziston ) duhet te gervishet sadopak!?
Une shume rralle hy ne nenforumet tjera, perveq te nenforumi politik. Rastesisht me ra ne sy kjo teme, ku debatohet per Nora Istrefin. Jane per keqardhje keto shpifje tendencioze dhe te pabaza ne adrese te Familjes Istrefi dhe vet Nora Istrefit.
Prindi i Nora Istrefit, Nezir Istrefi, ishte nje intelektual i rralle dhe njeri me autoritet te pakontestueshem ne qarqet intelektuale ne Kosove. Atdhetar i devotshem, intelektual i permasave te medha ne domenin e fusheveprimtarise se tij, prind i kujdeseshem dhe mbi te gjitha shume i nderuar nga Familja e tij dhe rrethi.
E ema e Nora Istrefit, Syzana Tahirsylaj, bija e nje intelektuali, atdhetari te devotshem, nje kengetare qe skena kosovare e çmoi shume duke lene gjurme te pashlyeshme, nje grua dhe nene shume e ndershme dhe pa asnje njolle te vetme ne biografine e saj, e pastert ne te gjitha aspektet si loti i femijes se posalindur.
Nezir Istrefi dhe Syzana Tahirsylaj-Istrefi, jane dhe do te mbesin personalitete, qe e bejne livadhin e bukur kombetar, duke u identifikuar me njerzoren dhe me traditen shqiptare.
Nora Istrefi, nje vajz e cila ne moshe shume te re, arriti aty ku endrrojne shume te arrijne, por qe kane mbetur ne vendnumerim. Nje vajz me nje edukate per lakmi, qe arriti ti pushtoje zemrat e shume artdashsve jo vetem ne Kosove, por ne te gjitha vendet ku jetojne shqiptaret.
Ne shqiptaret jemi i vetmi popull qe talentet mundohemi ti asgjesojme qe ne embrion. Vjen nje dite kur jeta, pasi ka bere rezultatin e atyre qe i ka pare, hetuar dhe vezhguar me kujdes, i qet ne siperfaqe dhe i ben publike , per tu dhene mesim brezave te padjallezuar ne kete jete, se si hetohet e verteta dhe genjeshtra. Dhe, kur vjen ajo dite, hapet galeria e karaktereve per te gjithe. Poeti Azem Shkreli, ka dy vargje shume karakteristike ku thote; "Sikur te takoheshit me te verteten sy me sy,/ Do te perqafoheshim apo kishim per t'u peshty".
New song by Nora Istrefi
Nora Istrefi - Me e forte se ti
Nuk e kuptoj pse mendon se je i vecant kur asgje t'vecant nuk ke
Je sikur tjeret vec edhe nje me shum je
Po e shoh qe prapa me je lidh
Por e di se cfare fshehin ata sy
Mir qe nuk kam nevoje per ty
Jooo....
Rref:
E provove u mashtrove
Me mua luften kurre se fitove
Mos tet vije si befasi
Se une jam shum me e forte se ti
Te gjitha gjerat qe mi ofron
une i kam dhe asgje nuk me sfidon
ate qe kerkoj ti sbesoj as qe e kupton Jo
ke guxim por sas hiq aspak te mbush mend une ty mos ki merak
veq edhe pak do te t'ngreh zhag
Me habit si nuk kupton
Gjerat tua s'me interesojn
Ate qe une e dua ti se ke
Kuptoje...
Pse s'provon te mendosh drejt
Pasuria kurre nuk ti sjell krejt
Bindu tash se tek une nuk ke epersi
Gjithmone humbes do t'jesh ti...
Rref:
E provove u mashtrove
Me mua luften kurre se fitove
Mos tet vije si befasi
Se une jam shum me e forte se ti
Noren e kam pare per here te pare ne Stockholm,ku ajo dhe e jema kishin ardhur per te dhene nje konsert...Ne dispozicion kishin ca tipa "mafia" qe i shoqeronin mos ju ndodh ndonje atentatMe duket kohe e humbur te flasesh per tipa koti dhe eshte katastrof ti quash artiste!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Shume konspiracione po ndodhkan n'estraden e Kosoves, megjithes une po ju besoj te dy informatave, te dyjat jane t'interesanta
Veq qe Nora po argetohet ma shume, edhe ma shume po e dojn ata qe pe majn n'estrade... qofshin ata biznesmena, qofshin adhuruesit, qofto ajo... ajo nese nuk ka menagjer ajo eshte menagjere me e mire se Ada, ne anen tjeter Adelina (the hater) kjo eshte shkaktare e konfilikteve te ndryshme... keshtu qe masi e ka dasht Rugoven, ka perendu, sepse Rugova nuk ka pas deshire per ta kultivu 1 art turbo-follk, keshtu qe Adelina me qellim ia ka imponu vetes 1 orientim te gabushem ( po rezulton si i gabushem, sepse per kohen e vet ka qene i duhur), keshtu qe nese nuk ka gabu Adelina, atehere ka gabu menagjeri i saj... Adelina do te ishte mire te kerkon 1 menagjer ma t'kthillt, edhe ma t'zhdervjedht, poashtu edhe ajo duhet qe te komunikoje ma pozitivisht me artistet konkuruese...
Suksese te dyjva... do te deshiroja ti shof videot e Nores, kisha dal me pi kafe me juve qika apo djem... me bo muhavet tjeter edhe me i pa videot...
Naten e mire, e suksese Nores, poashtu edhe Adelines....
TD
Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln
Nora Istrefi, takim me Fatmir Limaj?
Nuk kane te sosur thashethemet lidhur me jeten private te kengetares se suksesshme Nora Istrefi. Pasi u perfol per nje histori te mundshme dashurie mes saj dhe zv.shefit te UNMMIK-ut Steven Shook, nje tjeter lajm po qarkullon ditet e fundit neper mediat kosovare. Keshtu, mendohet se kengetarja seksi ka patur nje takim sekret me nen kryetarin e PDK-se Fatmir Limaj. Akoma nuk dihet nese behet fjale per nje takim miqesor, apo dicka me shume ka lindur mes tyre sepse kjo mbetet te zbulohet ne ditet ne vijim.
Korrieri
Ne videot me poshte mund te shihni babain e ndjere te Nora Istrefit Zotri Nezir Istrefi
Kurse ketu nena e Nores , kengetarja Suzana Tahirsylaj-Istrefi
Ndryshuar për herë të fundit nga Bl3ri : 04-02-2008 më 10:09
Këngëtarja e mirënjohur kosovare, Nora Istrefi, gëzimin për pavarësinë e vendit të saj ka dashur ta shprehë me çdo mënyrë. Ka festuar bashke me familjen e me të afërmit e saj të dielën e madhe, kur Kosova u bë shtet i pavarur. Ka uruar shumë miq e të njohur me anë të mesazheve, dhe një të tillë nuk ia kurseu as gazetës ‘Bluetooth’. ‘Më në fund u bë realitet një pjesë e ëndrrës shekullore të shqiptarëve. Vuajtjet, gjaku dhe sakrificat e brezave të tërë shqiptarësh, u shndërruan në obelisk lirie edhe për një pjesë të trojeve tona etnike. Kosova u bë shteti i dytë shqiptar.
Urime Pavarësia e Kosovës! Le ta gëzojmë të gjithë së bashku, brez pas brezi dhe përjetësisht!
Përzemërsisht nga Prishtina,
Nora ISTREFI
Bluetooth
Krijoni Kontakt