Skandal skandal skandal!!!!
Porsa doli ne KTV afera e Nora Istrefit me STEVEN SCHOOK.Hyni ketu dhe lexoni:
http://www.innercitypress.com/ridgeschook102807.html
The juicy allegations involve Kosovar singers Nora Istrefi and Jehona Sopi -- Schook is said to have a weakness in this regard -- and their relation to the privatizations. Supposely this is all going to be overseen by the accounting firm PCW, whose "fees will be paid out of a $10.5 million Lignite Power Technical Assistance Project grant from the World Bank." (Power, Risk and Finance, July 20, 2007).
Tmerr !!!
Per Jehonen thuhet te jete genjeshter sepse nuk ka fakte,por per Noren ekziston xhirim mjaft katastrofal...
Tmerr!
Na sjell xhirimin e mos ia fut kot me fjale gojet. Ta shuajme kureshtjen nje çik se qenka nje "afere serioze" dhe besa e "bazuar" ne fakte "shume te forta- dyshime"!?
Nga perevoja ime prej juristi, zonje apo zoteri Shpetulla mund te te them se "dyshimet" qe "zëvendësshefi i UNMIK-ut, Shuk, mendohet se ka dobësi për to" (kengetaret Nora Istrefi dhe Jehona Sopi. verejtja ime), jane argumenti me banal qe me ka rene te degjoj deri me tani ne analet e jurisprudences. Madje, ky nuk eshte asfare argumenti per t`iu publikuar emri ndokujt (qofte edhe si i dyshuar) dhe mund te shenoi edhe rastin me eklatant te shkeljes se lirise dhe te drejtave te individit deri ne perdhosje te moralit dhe dinjitetit te tij nga ana e te ashtuquajturve "eksperte investigues te OKB-se", nese vertet prapa atij raporti qendron zyra hetuese e UN e jo ndonje manipulues i eger i website-ve.
Por, kjo çeshtje shpresojme se do te vertetohet ne rruge ligjore dhe nese argumentet qendrojne ne anen e kengetareve te etiketuara publikisht ne raportin e "eksperteve investigues te OKB-se", pamedyshje se ne llogarite e tyre do te derdhen milona euro demshperblim nga arka e UN. Kjo do te jete me shume se Bingo per to. Nuk thuhet kot se mund te kete fat edhe ne fatkeqesi. Keshtu, mbase, zgjidhen kontestet e tilla civile ne boten e civilizuar, perveç nese prejardhja si shtetase kosovare e ketyre dy kengetareve dhe imuniteti jashteplanetar i nderkombetareve ne Kosove e deri ne OKB ua mbyll padrejtesisht te gjitha rruget e drejtesise se ketij planeti...
Sidoqofte, per t`mos u zgjatur me shume ne kete diskutim, per fund une do te pyesja ty z/znj Shpetulla, pastaj edhe "Jek_Jek", "Ramsteid" dhe ndonje shkarravites tjeter te ulet ne kete teme, se nese ato "dyshime pikante” per kengetaren Nora Istrefin vertetohen te pasakta si do ta shpelani ndergjgjegjen e juaj? Kete qe iu pyes mos e merrni per ters, sepse per njerezit qe herdokure e grish ndergjegja eshte shume e sikletshme te bejne jeten e ndergjegjevrareve, aniqe supozoj paraprakisht se ju duhet te jeni persona pa fije ndergjgje brenda vetes suaj.
Fatkeqesi per te gjithe shqiptaret qe kemi ende te tille shpirtprishur su ju. Angry
Dhe une si "jurist" te them,qe sado te mundohet Shuku juaj dhender i pakurorezuar i Strellcit,ti fshehe faktet duke shpresuar ne autoritetin e dikurshem te tij,mendoj se e ka kot sepse po i deshe faktet i zoteri qe ke vetem tre postime dhe kam bindjen qe je futur ketu vetem per skandalin e fundit ne "mbrojtje",i ke tek redaksia e gazetes "EXPRESS" !
Por edhe kjo nuk quhet shaka
http://www.innercitypress.com/ridgeschook102807.html
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpetulla : 02-11-2007 më 03:49
colombo ne nuk jemi gazetare te huaj qe mbajme webin innercitypress por jane gazetaret e huaj te cilet(perkunder gazetareve shqipetar)nuk guxojne te shkruajne per ndonje gje nee nuk e kane burimin e sigurt sepse mbesin pa pune.Dhe nese je jurist atehere nuk ke nevoje te mundohesh te na fascinosh me ato shprehje juridike te cilat ne cilindo fjalor mundesh ti gjesh.Nuk e di ku jeton,por ne Prishtine flitet rreth 1 vit per kete afere te Nores e cila shume e re,por deri tani e ka historikun e te dashurve goxha te gjate.Pastaj gazeta "Express" e Prishtines pasi filluan hetimet rreth S.Schook botoi nje shkrim Berat Buzhala i cili me lexim mes rreshtash linte te kuptohej se Nora Istrefi kishte diqka me kete zoteriun e larte permendur,ndersa titulli i artikullit ishte "A ka nje taxi per Steven Schook?",ndersa xhirimi ndoshta edhe del por mos harro se behet fjale per nje njeri shume te madh ne UNMIK dhe ketu te huajt mbi zoterojne e jo vendasit,keshtu qe mendo pakez me shume para se te shkruash.
Ne mungese kohe do te perpiqem t` iu pergjigjem sa me shkurt dhe qe te treve pernjeheresh. Them sa me shkurt, sepse ju prape nuk paskeni sjell asnje prove relevante por vetem fakte te zbrazeta nga nje raport i publikuar ne “innercitypress”, te cilin une mendoj arsyeshem e kam relativizuar dhe cilesuar te manget dhe joprofesional, si dhe qenkeni sherbyer prape me fjale qarshie ne stilin “kan than, s`kan than”.
Sikur une te isha sherbyer me fjale qarshie, qe ne postimin e pare do iu kishe thene se ne qarshi po flitet qe jane vete gazeta Express dhe Baton Haxhiu sajuesit e atij “raporti”, dhe se lidhja “pikante” e Shukut nuk jane fare kengetaret Nora Istrefi e Jehona Sopi, por Leonora Jakupi (e dashura aktuale e Haxhiut te Express-t) dhe Eliza Hoxha (nepunese ne ministrine e Ethem Cekut). Pra, sipas qarshise, Nora dhe Jehona ne kete rast jane viktima te mjegullnajes se Baton Haxhiut.
Ju sigurisht jeni te njohur pak a shume se cili eshte Baton Haxhiu, nje komunist i vogel e me vone nje bashkepunetor i vetedemaskuar i regjimit te Millosheviqit, si dhe nje gazetar-dezinformator i rryer, qe pati shpall veten te vrare ne Koha Ditore me fillimin e bombardimeve te NATO-se kunder pozicioneve te forcave serbe. Ky eshte ne pika te shkurtera portreti i ketij studenti te perjetshem, me te cilin as qe ia vlen ta ngarkojme kete teme. Po aq nuk ia vlen te merremi as me gazetarin diletant Berat Buxhala, per te cilin qarshia flasin se eshte nje homoseksual ne dispozicion te epsheve te ca nderkombetareve ne Kosove...
Sidoqofte, ne postimin e mesiperm iu kam vene ne dijeni se jam jurist me profesion (kam te kryer edhe master ne shkecat jurdike) dhe punoj pikerisht aty ku edhe hartohen aktet ligjore, prandaj ketu qendron edhe shkaku kryesor pse une jam kokeforte ne kerkim te provave relevante. Dhe perderisa ju me shpifeni me argumente kaq siperfaqesore dhe te njeanshme, iu them pa modesti se do dilni gjithehere te humbur ne diskutim me mua.
Sefundmi, per tua hequr medyshjet iu them sinqerisht se jam inkuadruar per diskutim ne kete teme vetem per shkakun se postimet e fundit lidheshin indirekt me profesionin tim dhe, duke qene keshtu, mendoja te jap nje kontribut modest ne qartesimin e çeshtjes se ngritur, e jo pse kam qene ndonjehere ose jam fans i Nora Istrefit. Perkundrazi, kam qene dhe jam fans i pasionuar i nje zhanri krejt tjeter muzikor. Ndersa, qe nga sot, dijeni se me keni bere nje fans dhe perkrahes fanatik te Nora Istrefit, pikerisht pse ne postimet e juaja ne kete teme une lexova vetem urrejtjen çmendurake qe paskeni ndaj saj. Mos mendoni se duke u sherbyer me shpifje dhe te vjellura kunder rivaleve, i madheroni ato “idolet” e juaja. Perkundrazi.
Kaq kete here, nderkohe qe mbetem ne pritje te atyre “xhirimeve katastrofale” dhe “fakteve te gazetes EXPRESS” per tu perballur me “provat” e juaja. Perndryshe, nese nuk sjellni provat e deklaruara, nuk do ua dedikoj asnje sec. nga koha ime e çmuar...
...........
(p.s. Shpetulla, data e regjistrimit tim 09-03-2007 nuk korrespondon aspak me “bindjen” tuaj qe qenkam “futur ketu vetem per skandalin e fundit”, por mungesa e kohes nuk me ka lejuar luksin e pjesemarrjes me aktive ne forum, prandaj shpresoj se here tjera do te keni nje çik mirekuptim per numrin e varfer te postimeve te mia. Megjithate, do te jem me i perkushtuar ndaj tipave si ju ne menyre qe t`ua sheruar komplekset, sepse jam nje humanist i papermiresueshem dhe pike te dobet e kam njeriun.)
Drejten me tregu ne Prishtine te gjithe kane folur per Nora Istrefin,e jo per Jehonen,ndersa per qe Leonora eshte e dashura e Batonit ajo dihet sepse tere diten shihen ne nje lagje ne Prishtine perktasisht ne nje restoran.Klikoni ketu dhe e shihni se nuk po flet vetem Kosova por edhe Shqiperia.: http://www.balkanweb.com/gazetav4/
Krijoni Kontakt