Une nuk e kam tradhetuar sepse, jam tip qe nuk tradhetoj para se, te tradhetoj e lej.nqs,ai me ka tradhetuar dhe kete gje nuk e di(po nuk ma mer mendja) ka bere mire qe, nuk ma ka thene se, do ja kisha nxjerre syte venit![]()
Po e kam tradhetuar.
Jo se kam tradhetuar kurre.
Po me ka tradhetuar.
Jo. nuk me ka tradhetuar kurre.
Une nuk e kam tradhetuar sepse, jam tip qe nuk tradhetoj para se, te tradhetoj e lej.nqs,ai me ka tradhetuar dhe kete gje nuk e di(po nuk ma mer mendja) ka bere mire qe, nuk ma ka thene se, do ja kisha nxjerre syte venit![]()
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
ehhhhh sa t'thella jan kto pun mi lal se sa ta merret vesh tradhtia o djeg shpia ka thone i pari.
Une se kam bo deri me sot me ate qe e kam dash...po me raste ene skam dash kshu qe...![]()
trradheton ai po....e di vet ai edhe ajo pastaj...![]()
Nje ciiiiiiike fare ....nga te dyja palet.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Postuar mė parė nga MI CORAZON
hahahahha
mu kujtu njoni qi bo munohej me bo krushqi. kena goc flori puntore po e nershme po goc per shpi. po e ka i tkeqe. o i ciiiiiik fare me bar hahahaahaha
tani mu ene mkon tradhtu ene jom shqep tuj i tradhtu
no glove no love
Normale qe po groshe gjithe vitin nuk hahet.
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
ehh... plako vertet ashu eshte grosh hahet gjith vitin por ama Dashuria e vertet nuk tradhetohet dhe vritetPostuar mė parė nga GENTI
Genti perderisa ti e konsideron grosh normal qe do ta tradhetosh por tradhetia nuk eshte gje e bukur jo (duhet ta mendosh si per veten tende )Postuar mė parė nga GENTI
megjithate secili ka mendimine tij
Une mendoj qe tradhetia eshte gjeja me e keqe shyqyr zotit sme ka ndodhur ndonjehere dhe uroj mos ta kem risk ky eshte mendimi im
Once a cheater always a cheater
kalofshi mire te tere
from Michelle
si shpirt jePostuar mė parė nga Michelle
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
----------------------
Krijoni Kontakt