E kam tradhtu sa here te dush po jo me zemer me i fjale nuk kam pat asnjehere something aside permanently
Po e kam tradhetuar.
Jo se kam tradhetuar kurre.
Po me ka tradhetuar.
Jo. nuk me ka tradhetuar kurre.
E kam tradhtu sa here te dush po jo me zemer me i fjale nuk kam pat asnjehere something aside permanently
Per ta tradhetuare e kam tradhetuarepo se di me ka tradhetuare apo jo
Jufka ime ...
Se Di Vallaj ,kto Dashnoret E Internetit I Kom Shkri Morrin Duke I Tradhtu , Ndersa Ket Te Krevatit Akoma Jo ,po Do I Vij Dita Dhe Ksaj ,,,,lol
Sa Per Dashnoret S'ma Merr Menja Ta ken bo I Gjo Te Till Me Mu ,se Ja Kom pas Plotesu Te Gjitha Kushtet ,fillo Nga Lepirset E Maro Ke Akulloret Qe I Kan Pas 3 Her M'dit ...loooooool
Hajt Noten
Mmm...se di nqs me kan tradhtu (s'besoj se e kan bo). Po kete qe kam iher, s'e besoj.
Edhe una, se kam tradhtu asiher. (u bon 3 vjet tashi, goc e mile).
Nuk besoj ne tradhetim kur je ne marredheni me nje person. N.q.s don te shkosh me tjeter, ndahu dhe boj ca te dush. Smack te gjithe ketyre cunave ketu.
Se besoj qe me ka trathu as nje her pasi Gruas Bes mos i zi.!
E un per vete jo 1 her po 100 her :D Kur te vdes drejt muve ne Flak me nisin , po nejse ende se ka kuptu po e lexoni nusja kete postim , ty SlimShady ta shoh sherrin :p
Po duhet me ndrru nga nje her , se vec me nje vend spo shtihet :p
Gjith te mirat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 26-07-2005 mė 19:33 Arsyeja: jashte teme
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Jo s'me ka tradhetuar...(Per ate qe une kam quajtur partner..Per te tjeret dita e dasmes vjen per te gjithe)
Se kam tradhetuar...
PIKE.
.
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
e kam dhe me ka...
po se di kush me par une apo jo...
Nuk e kam tradhetuar e nese ai mua po ateher une nuk e kam zbulu,dhe pse nuk dyshoj se e ka ba ndonjeher
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
po me dy zgjedhje nuk ka
psh as e kam tradhtu e as me ka tradhtu
ose ene e kam tradhtu ene me ka tradhtu
etetjera etetjera
vetem njoni paska votu
Po me ka tradhtuar
Kjo tregon se sa trapa jena ne shqiptaret e se pranojme kure se mund te na e fusin...
Krijoni Kontakt