Hey njerez, ju pelqen qe te provokoni njerzit???
Ju pelqen te provokoheni nga njerzit? -vecanrsht nga i/e dashura?
Pse provokojme? Pse na provokojne? dhe si ju duket provokimi, hyn ne egoizem, ngacmim, zgjuarsi, apo ...???? thoni ca te doni
Hey njerez, ju pelqen qe te provokoni njerzit???
Ju pelqen te provokoheni nga njerzit? -vecanrsht nga i/e dashura?
Pse provokojme? Pse na provokojne? dhe si ju duket provokimi, hyn ne egoizem, ngacmim, zgjuarsi, apo ...???? thoni ca te doni
Provokimi eshte aftesia e te paaftit!
provokimi eshte vesi i budallit me shkolle ..............
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Shpesh here e shoh se provokimi eshte thjesht nje loje per tu argetuar. N.q.s te dyja palet e kuptojne qe eshte thjesht nje loje nuk shoh asgje te demshme, dhe as nuk eshte zgjuarsi dhe as budallallek.
Un vdes me provoku icik.
Ca ti boj un, sa her i them vetes, mos, po prap...
Jam provokues patologjik.
Un jam dhe i paafte dhe me shkolle.
Hajt tju provokoj i here.
Po ju ca na dilni e flisni per provokimet kot fare. Ti Tironce moderrne, mos boj te tilla provokacione se s'ka lezet. Ne vend te merremi me ceshtjen e bashkimit kombetar, pasi aty gjenden dhe provokacionet me te arritura, ju merreni me provokacionet ne vetvete si dukuri shoqerore. Shkoni ke
http://www.agentprovocateur.com dhe do e shifni ca i bote Enveri agjenteve provokatore.
Une vdes me provoku icik, ja bo Alvi!
Po tashtina qe i prokove rone anetaret e....forumit pra mo, mos ja kini mo fryken Alvit, se simas tij ka vdek.
Hajt te rrojme vet, u pa kjo pune!
Une le kaptinen per icik provokim, sidomos kufitar....si thu ti Alvo (po na nigjove ne jeten tjeter)? A ka ptur noihere provokim kufitar?
Pertejkufitare, my friend!
Mina u shpreh shume bukur. Pra, provokimi eshte aftesia e te paaftit. Megjithate ka raste kur dhe provokimi duhet. Provokimi perdoret ne rastet kur nuk je i/e sigurt ne vetvete per dicka, ose dyshon, dhe te ndihmon per te pare fytyren e vertete te 1 personi.
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
mua me shkoi mendja tek provokimet in bed...te me falni, falni shume se e kam mendjen akoma me dirty se te Alvitshoh qe jam ne temen e gabuar.
1) Per te nxjerr te verteten ne drite.
2) Per tu tallur ose per te bere llogje kavaja.
4) Per te treguar se eshte i thyer.
5) Provokimi vjen nga dyshimi reth dy personave ose dy grupeve te kunderta nga njera pal ne tjetren. Se ku i dihet neser dej del keshtulol
6) Mire seshte por ja qe egzistojne.
7) Te provokosh dike dmth te tregosh interes ndaj atij personi.
8) Seshte zgjidhja me e mire por ne se rrethanat shkojne ne ate fare rruge e vetmja gje eshte heshtja.
9) Ndonje here provokon njeriu edhe pa dashje. (ne kete rast duhet te kerkoj te falur)
10) Ka edhe provokime dashurie...po kjo eshte tjeter lloj brumi.
P.S. Provokimi eshte virtyt i te paaftit, por ne se ato provokime dalin te verteta ateher do te thoja se eshte virtyt i shejtanit. Mina sic duket si ka qef provokimet lol
Nje shprehje me pelqen: Nuk ka erresire ne kete bote por injorance...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Dardha : 06-09-2002 mė 11:40
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt