Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Nausika ta thot lala ty ilacin tak -fak dhe hop ne kembe.

Un nuk jam mjek por po te sqaroj nga ana mjeksis popullore pasi te njejten gje e kam kaluar vete para shum vitesh me mjekime popullore.

cfare mendohet se eshte keputja e mishit ne gjuhe popullore ?

Eshte kapercimi i dy damareve ose gershetimi i dy damareve me njeri tjetrin qe zakonisht ndodh ne shpatulla , dhe ndodh kur ben nje levizje te forte ose te cregullt heret ne mengjes kur muskujt dhe trupi jene ne qetesi pra eshte nje sforcim qe ben grshetimin e damareve ose eneve te gjakut ., sa me i madh te jete gershetimi aq me shum dhimbje ke dhe me shum kohe duhet te vije ne vend.

Si i behet qe damaret te cgershetohen dhe te shkojne ne vendin e tyre ??

1- Ka disa njerez qe e dine se ku ndodhet ky damar ne pjesen e perparme te parakrahut aty afer kycit te dores dhe i bien fort si tel kitare
    duke i percjelle keshtu dridhjet deri tek vendi i gershetimit dhe liruar ato
    kjo eshte menyra me e thjesht dhe e shpejt ,dhe e sakt por veshtir te gjesh personin.
    Kete metode e kam provuar mbi doren time pasi kisha te dy shpatullat e bllokuara dhe skishte ilac qe me bente derman, por mbas kesaj kure brenda disa oreve u cova ne kembe dhe e besoj 100%

2- Ne pamundesi te te pares eshte e dyta duhet te besh nxemje te trupit me ushtrime fizike dhe me pas te shtrihesh me bark ne krevat dhe nga pas shpines te takosh kemben e majte me doren e djatht dhe kemben e djatht me doren e majt esht pak e veshtir por te liron disi , gjithashtu ushtrimet vazhdojn te dera e banjes ne mengjes heret pa hy njeri shko perpara deres dhe me doren e majte tako cepin e poshtem te deres ndersa me te djathtin cepin e siperm te deres ne forme kryqi pra diagonal, edhe kete beje disa here.

pse ke banja ?? se thon qe mishi i keput esht edhe icik si syni i keq dmth qe ti do jesh icik e bukur dhe nonji te ka morr msysh pranaj shkohet ke banja dhe i thuhet syri i keq ne grop te halese..ha..ha..ha cme vjen te qesh kur e kujtova tani.

Se ene una kur isha me i ri isha icik si i bukur dhe me kishin honger msysh aty ke lagja pranej dhe kputa mish, nejse 2- pikat e para jan me reale dhe na kthe pergjigje si u bone se ktu shum kshilla po japin po ti ahha spo nihesh mo me na dhon nonji lajm apo kshu sa na fute xixat..

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    nausika sapo te lexoj kete me lart, nga frika do i shkoje damari ne vend

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nausika

perdor ate kremin qe thote dhe Ben 7 eshte blu dhe fillon dhe ta nxeh mire ate vendin ku te dhemb .. po duhet ta bej ndonjeri masazh ..per nja 5 min te pakten dhe pastaj je top

Une e kam perdor ate lloj kremi per dhimbje muskujsh ose kur jam ftoh ndonje cik lol po keshtu per keputje mishi vallaji jam e kujdesshme nuku zgjatem aty ku s'arrij dot (lol )

Hajt te shkuara .. dhe me kujdes heren tjater
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Dhimbja e shpatulles suaj do zgjase aq dite sa vite ti je, thjesht ti mund te lehtesosh dhembjet me nje ilac qe quhet vibratox dhe i cili ndodhet vetem ne farmaci serioze. vibratox eshte nje ilac qe krijon clirimin e muskujve nepermjet qarkullimit te shpejte te gjakut ne pjesen ne te cilen ti lyen. por dhe ky ilac ka efekt te perkohshem, nund ta perdoresh vetem ne kohen kur dhimbjet jane teper besdisese.

Dito.

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    po po...jane mbledhur te gjithe mjeket dhe doktoret ketu...

Faleminderit shume per te gjitha keshillat dhe sugjerimet. Ate dite qe e shkruajta hallin ne forum, mora 2 advil, bera nje banjo me uje te nxehte dhe diten tjeter si per magji, dhimbja kishte ikur.
    Per te hequr te gjitha spekullimet, mishin nuk e keputa as duke matur deren e banjes, as duke punuar me kazme dhe as nuk rash nga krevati. E ka fajin bicikleta, eshte pak e ulet per mua dhe me ben te kerrusem me shume sec duhet, neser do ngre shalen dhe shpresoj qe problemi mos te persetitet.

Jeni te mrekullueshem te gjithe, sikur keni mbaruar 10 universitete per kesisoj gjerash .
    Here tjeter para se te vete tek doktori per ndonje hall (mos o zot), do ta publikoj njehere ketu ne forum
    When in Doubt, Act Stupid!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Dhimbja e shpatulles suaj do zgjase aq dite sa vite ti je, thjesht ti mund te lehtesosh dhembjet me nje ilac qe quhet vibratox dhe i cili ndodhet vetem ne farmaci serioze
    fjale e fundit e shkences, s'paske derman nausika pa kaluar dy muaj

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga helene
    fjale e fundit e shkences, s'paske derman nausika pa kaluar dy muaj
    Kur te pakten skeni njohuri mbi mjekimet popullore mos ironizoni pasi ky eshte nje virtyt i njerezve te dobet. Gjithsesi z. helene do benit mire te pyesnit gjyshen apo gjyshin tuaj nese une e kam gabim apo flas ate qe te moshuarit tane e kane pervoje jete.

Dito.

Ps. terheqja muskulare nuk eshte semundje e kurueshme nepermjet nje ilaci por riparim i indeve te demtuara nga vete organizmi i cili do kohen e tij ne baze te moshes se trupit te njeriu por qe e thene me mjaft mencuri nga te moshuari eshte ajo sic thashe ne postimin e mesiperm.

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Ju faleminderit edhe njehere qe u pergjigjet ne kete teme (edhe ata qe kishin intencione te mira edhe ata qe nuk i kishin edhe aq te mira).
    Nqs. nuk ka pesuar edhe ndonje tjeter ketu strapo muskulare ne ndonje vend ters , atere u kerkoj modertoreve ta mbyllin temen,

Ju faleminderit,

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Njëkohësisht
    Nga Anisela nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 208
    Postimi i Fundit: 25-04-2010, 15:25
  2. Teuhidi
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 10:37
  3. Shpetimi.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 194
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •