Me la pershtypje batuta.Dem qe nuk kishte ndonje industri te zhvilluar
Une jam nga struga ...te gjitha qe i the me larte jane me se te verteta per strugen......jashte sezonit turistik ne struge akrepat e ores ecin me ngadale se zakonisht(kushtimisht e them kete)hahahaa....cdo gje ec ngadale gjithsecili i kryen punet me ngadale ,pra nuk eshte ai intenzitet i jetes qe eshte ne prishtine,atje gjithcka behej duke u nxituar....edhe ushqimi duke u nxituar......ne struge eshte krejt tjeter bote...nese do qe ti shmangesh stresit te rremujes eja ne struge jasht sezoni dhe i ke keto kushte......nuk e di se ne cilin restorant keni drekuar por me nje sygjerim tonin ju mund te drekonit dreka te pa drekuara me pare.....ngjala e liqenit eshte nje specialitet per rajonin e struges....trofta e ujrave te embla qe nuk gjendet ne vend tjeter etj.....sa per lokalet ato mund edhe te mbusen ndonje te premte ose te shtune ndryshe nuk them se gjen njeri.......per me teper kur te mbaros postimin si ke premtuar ne fund edhe une do plotesoj cka do mundem......pergjitesisht e ke pershkruar ashtu si eshte ......pershendetje nga struga jone e qete jasht sezoni.....se kur vjen vera jemi ne gjendje te lem qytetin dhe te kthehemi ne shtator..hahahahahaaaa e tash me shaka kete....
Krijoni Kontakt