Postuar mė parė nga besar_atb
Hahhaahaa. Mua mi vjodhen ēorapet do nga Dellogozhda, ndermjet tyre edhe nje nga Veleshta. LOL. Por ata te qytetit jan shume class.
Postuar mė parė nga besar_atb
Hahhaahaa. Mua mi vjodhen ēorapet do nga Dellogozhda, ndermjet tyre edhe nje nga Veleshta. LOL. Por ata te qytetit jan shume class.
te lara apo pa lara i pate lol.....
Te shtunen ne plazhen IZGREV party 24 ore DJ DAVE MATHER SOLE dhe shume te tjere.....see you there![]()
Te merkuren ne plazhen IZGREV party me DJ Paul van DYK
fillon : me 1 gusht ora 22
mbaron : me 2 gusht ora 10 ....
see you there![]()
Eh Ideal eshte pune e madhe, Idealja nuk egziston!
Tani, sa i perket Struges ka shume per tu thene por do doja te theksoja me kryesoret, plazhin e cuditshem, lokalet afer plazhit, tipat e mbuluar me flori ne qafe, qaforet me te gjata se grate, bejne sefa ne lokalet dhe pine birra, ndersa atje fshehtas nen plepa dergjet gjinia e bukur e mbuluar dhe e strukur nen hije duke prere shalqi, e duke u kujdesur per femijet qe ne c'do moment jane te lazdruar dhe kerkojne akullore, me tutje nje tufe tjeter e gjinise se bukur me shamija ne koke te mbuluara nga rezet e nxehta te diellit ultra violete qe pervelon, ama ata po bejne ēajin qe do e pijne ne + 43 * C, ah cfare kenaqesie e pa imagjinueshme ne Strugen Ideale.
Te flasim per xhiron e coroditur per lokalet e depresuara pa aspak aheng, per ushqimin pa shije, per gullashin dhe pulat ne hell, per Akuariusin dhe per kamarietet e tije me oferten e muskulit.
Ja Struga jone e bukur .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tigrimelara : 31-07-2007 mė 08:58
Yeap ..ja nje foto e Valiusit ne kete party...Postuar mė parė nga valius
![]()
Me shume ...KLIKO
Vali...sipas mbresave te vizitoreve ka qene ndoshta party me i mire i organizuar ne Maqedoni, me korigjo nese jam gabim ?
metvertet ka qen nje party shum i mire ku kemi parasysh edhe shifren prej 12 000 personash qe kan qene te pranishem .....muzika super isht,kshtu qe kaluam bukur.......Shihemi ne party tjeraVali...sipas mbresave te vizitoreve ka qene ndoshta party me i mire i organizuar ne Maqedoni, me korigjo nese jam gabim ?![]()
Ju pergezoj per temen!
Kam ne plane te nisem neser per ne strug,per te kaluar festen e te dashuruarve aty,mirpo nuk kam asnje informacion rreth cmimeve qe jan per kete perjudh aty!
Nese ndokush mund te me ndihmoje dhe te me sygjeroj per ndonje hotel,te mire dhe te lire(nuk ka rendesi lluksi),emrin e tij ose ndonje numer tel qe mund te kontaktoje.Une deshiroje te qendroje per 3 nete dhe jemi dy persona.
Ju lutem me ndrihmoni.
Ku nuk ka shpres,ku jeta eshte e ndyre,vdekja eshte detyr...
Krijoni Kontakt