Une mora Austrian me kushtoi $1700 per 2 javet e para te gushtit. Nga New York ishin 800-1000 USD. We're getting screwed in Canada.
Une mora Austrian me kushtoi $1700 per 2 javet e para te gushtit. Nga New York ishin 800-1000 USD. We're getting screwed in Canada.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
nga i gjeni i kto bileta me $800-$1000 se mu me austrian per shtator mthan $1260
pinko care agjensie i mer ti ne jersey
tirana travel eshte nje agjenci qe shet shume lire bileta
bileta ne shqipri per periudhen maj qershor ka qene $ 925-950
nqs doni ju jap edhe emrin dhe nr e tel te nje prej selive qe jane afer
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Haledon Ermira Travel ne NJ (973) 904-0333 me ka gjet me te lirat mua. po duhesh me qene femer e super nice on the phone, se ndryshe e ha si qafiri me lart.Postuar mė parė nga TikTak
dhe ata te Chicagos (Iliria travel me duket - 773-279-4000 ) cope behen me te t'gjet me te lirat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 08-05-2006 mė 14:35
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Po mir po keto agjencite prej Amerike a i sherbejne klientave ne Toronto? Sidoqofte, ketu na mbysin me taksa se biletat njisoj duhet te jene.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
i don't see why not...
nje i njohuri im (qe jeton ne west coast) preu bilete per ne Shqiperi nepermjet ksaj agjencise se Chicagos, dhe e ka me ndalese ne Toronto. The ticket was around a thousand dollars.
mos o ajo ne CaldwellPostuar mė parė nga Kuqalashja
un e kom zanin si gamor po njof njonen qe ta bo mendjen carap se e ka zonin shume sexy
kuqe e bone qe e bone coje deri nfund na jep ene numrat e tel
Tek kjo Iliria qe mora une ne tel nja dy here njelloj me on line ishin jo shume me te lira se on line... Na jepni i here tel e kesaj Tirana ...... Ti shikojme nje here... Faleminderit....
tallesh? 1000 nga West coast? peak or off peak?Postuar mė parė nga Kuqalashja
sa krruhesh dhe ti xhuxhumak.
Qafiro tashi n'fund te majit. it was a little over a thousand $. S'eshte west coast tamam, more towards the middle, but still a good price.
Krijoni Kontakt