Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

Njė prostitute...

Ti je femėr
    Pėrse tė quajnė prostitutė?!
    Nuk e kuptoj.
    Ti je magjepse, je e shenjtė
    Unė tė dashuroj.

Eja sonte shtrihu me mua.
    Tė premtoj.
    Do pėrvėlohem nė krahėt e tua
    Pastaj do shkoj....

Do tė vij prap nesėr, ti pritmė
    Zbukurohu pėr mua.
    Unė jam dashnori tėnd
    Besomė: Tė dua.

A e di pse tė dua sinqerisht?
    Sepse ti je mrekullia vetė!
    Bile ti ēuditėrisht
    ke njė nur tė vėrtetė.

Ti nuk je e bezdisshme si tė gjitha gratė
    Ti nuk pyet "pse erdhe vonė?"...
    Unė do tė respektoj sa tė jem gjallė
    Sepse ti je prostituta e jonė!

...dhe ja kėshtu NE mėkatarėt
    bėjmė seks me ju marrėzisht...
    Mos m'i fyeni prostitutat ju shqiptarėt
    nė keni Perėndi dhe besoni nė Jezu Krisht!

Ato janė femra qė nuk kanė maskė
    E po tė mos kishte meshkuj do ishin mė tė ndershmet!
    Por nėse dashurohen ato venė nė Parajsė
    Duajini prostitutat bukuroshet e hereshme.

U dashurova me njė prostitutė
    qė mė la pa mend dhe pa goj'.
    Ajo mė mėsoj sa vlerė ka Familja!!!
    Gjith jetė time do ta dashuroj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Doēi : 06-07-2005 mė 08:39

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    PROSTITUTA

Ne jeten time kurre nuk isha ndeshur me nje prostitute, te pakten te deklaruar. Imagjinata ime per to ishte kjo: Veshje ekstravagante, qendrim menefrego. Rastesisht arrita te njoh nje te tille, te pavarur. Ajo e deklaronte profesionin pa pike ndrojtjeje. Ishte tip interesant. E cliret, me veshje tejet ekstravagante, fjalor vulgar. Cuditerisht nuk trembesha kur qendronte prane tim shoqi dhe diskutonte per probleme te ndryshme. Madje njehere me pat thene me sy qe rri urte se jam afer tet shoqi. E kalova kete situate me te qeshur sic ishte ne te vertete sensi i shakase. Here-here i sugjeroja ta hiqte fare ate fund i cili ishte shume i shkurter dhe nuk i mbulonte asgje. Asnjehere nuk i kam paragjykuar. Gjithkush ka dicka per te thene pas akuzes dhe cdo argument lehteson peshen e “fajit”, pasi keshtu i emertojme fenomene te tilla. Kjo femer, trajtohej rregullisht ne sallonin tim. Kishte nga ato kliente qe me paten thene se kjo nuk eshte per ketu por cuditerisht nuk ishte e tepert ne sallonin. Nuk di te kete ndonje Sallon enkas per prostituta. Nejse, perpiqesha te kordinoja oraret ne menyre qe te mos perkonte me kliente te tjera pasi ne pergjithesi e gjykonin, ndoshta edhe nga sjellja e cliret. Ajo qeshte shume dhe kishte humor. Nje nate me therret ne celular dhe me kerkon nje tarife per tja deklaruar klientit te radhes. Pas pershendetjes se zakonshme mirmbrema, personi tjeter me pyeti per nje tarife trajtimi dhe sa kohe do te zgjaste. Trajtimi shkonte rreth 4 ore. Me tha se duhej te me likujdonte ai dhe per pak minuta u gjend ne deren time. Ishte nje zoteri i vertete, me goxha pozite. U soll me shume xhentilese dhe me premtoi qe do te me paguante, madje edhe nje kafe plus, ndonse kurre nuk e kam patur metode pune bakshishin. Nuk me ka joshur as kur kam qene e punesuar jo me tani qe kisha biznesin tim. Ai e priti me ore te tera zonjushen duke e telefonuar here pas here por nuk mund te largohej pa mbaruar trajtimi. Ajo qendronte ne poltron dhe ishte zhytur thelle ne nje mbreteri te pakuptueshme. Disa pyetjeve nuk i pergjigjej, nderkohe qe disa te tjerave i pergjigjej me shume vonese. Dialogu ishte i pamundur sepse nuk kishte pjesemarrje. Mendja e saj kushedi se ku fluturonte. Pjesen e dyte te punes me zevendesoi asistentja. Teksa qendroja ulur ne poltron pasi ndihesha shume e lodhur, vura re dicka te habitshme: syte e saj kullonin lote te paster e te ngrohte. Buza e saj shtremberonte cepat me radhe tamam si nje femije i zene ne faj qe druhet te shpertheje ne ngasherim! Paskam patur te drejte qe nuk kam paragjykuar. Ne ate moment, ajo paragjykonte veten! Ndonjehere me kerkonte per te qare hallet e saj, e degjoja me endje dhe deshire per ta ndihmuar, ndonse nuk isha psikologe por gjithsesi nje ndihme ose keshille amesore. Here here me therriste mami me te qeshur. Gjithsesi ne menyre te pavetedijshme kishte nevoje per nene. Nje mbremje, isha e lire dhe vendosa ta degjoj. Me tha se ndihej keq, se ishte ne gabim, se nuk dinte c’te bente dhe me e rendesishmja qe kishte nje problem te madh: urrente meshkujt! Pyetjes se radhes Perse ju pergjigj: Me trajtojne shume keq! Me blejne me para dhe bejne me mua cfar te duan. Me duket vetja nje cope lecke. Me tha se donte te emigronte per tu ndier me njeri. Kishte te drejte! Klientet e blenin dhe e keqtrajtonin! Ketu mund te paragjykoj: Sa perverse!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Mina e nderuar.
    Te falenderoj per gjithshka qe ke shkruar. Une ne moshen 14 vjeēare kam lexuar kollosin e poezise boterore - poetin e madh amerikan Walt Witman. Ai ka bere nje poezi te mrekullueshme tek vellii "Fije bari" ku poezia me e sakte eshte ajo qe i kushtohet nje prostitute.
    Une personalisht shkrova vargjet e mesiperme, jo vetem per te hapur debat ne Forum, por kryesisht per te bere nje thirrje: Respektoni femren!
    Kur shkruaj me kaq kujdes per prostituten, merre me mend admirimin tim per femrat qe i qendrojne besnike lidhjeve bashkeshortore. Pra nese meshkujt shqiptare vuajne nga Uria Seksuale, kjo sepse grate e tyre nuk kane "psiqike prostitue". Qe do te thote "tia dredhin pak burrave". Une personalisht duke qene i martuar me nje grua tejet te ndershme e kam "vuajtur" kete pozicion moral te sajin, sepse dhe une nuk mund te dal nga lista e meshkujve shqiptare...
    Pra te falenderoj sepse ne shkrimin tend ti pershkruan gjithshka sakte.
    Me konsiderate Agimi.

E pse e fyen femren ti mashkull posedues
    Ajo nuk eshte nje prone dhe ti nuk je pronar!
    Kur femra ofendohet, nga burri fshikullues
    hakmerrem duke dashur...prostituten e par'

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Kur shkruaj me kaq kujdes per prostituten, merre me mend admirimin tim per femrat qe i qendrojne besnike lidhjeve bashkeshortore. Pra nese meshkujt shqiptare vuajne nga Uria Seksuale, kjo sepse grate e tyre nuk kane "psiqike prostitue". Qe do te thote "tia dredhin pak burrave". Une personalisht duke qene i martuar me nje grua tejet te ndershme e kam "vuajtur" kete pozicion moral te sajin, sepse dhe une nuk mund te dal nga lista e meshkujve shqiptare...

Agim je nder te rrallet burra shqiptar qe e shohin kaq mire veten ne pasqyre dhe vleresojne "femrat qe i qendrojne besnike lidhjeve bashkeshortore" si dhe prostitutat, sepse meshkujt shqiptar keto vite jane shperfytyruar per sa ju perket vlersimeve dhe vlerave (ose ndoshta keshtu ka qene dhe me pare).
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Edhe une falenderoj Agim!
    Ne fakt ato qe thua jane reale dhe ti je tip troc, kjo me pelqen. Kalojme tek personazhi: Ajo vajze, kur e kam pyetur se pse te frekuentojne, eshte pergjigjur: Kerkojne tek une ate qe nuk gjejne tek bashkeshortja!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    ERA 1 dhe MINA 1
    Gjithashtu ju falendroj per kete komunikim. Une femren e ADHUROJ TOTALISHT sepse ai qe nuk respekton dhe adhuron femren eshte SHTAZE...ose me sakte KAFSHE.

nese do kisha veē pak mundsi
    ta beja Boten paksa te lumtur
    do u dhuroja veē dashuri
    te gjitha femrave duke u lutur

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Hej pu..ta..na e qytetit!
    Ku shkon e pasigurt rrugeve me asfalt?!
    Ke ndrruar deodorantin ndaj nuk ke siguri?
    Eja sonte tek une.
    Mos me mashtro me arome te blere.
    Dua te bej me ty dashuri
    dhe te na vij te dyve
    era njeri...

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Po te me pyeste dikush para pak kohe per prostitutat,do te perpiqesha te ik nga ajo bisede, apo te tregoje injorance per femrat qe dhurojne trupin per nje kenaqesi te cilitdo mashkull.Por...Ishte AI qe me theu mendjen vetem per nje ore.Nuk e kishte fare te veshtire te me bind.
    Fliste hapur me shokun e tij,nuk i pengonte qe ishin me shume se dy persona aty, ne lokalin ku degjohej lehte muzike sonatash.Ai tregonte per aventurat e tij(mburrej hapur me to).Ti e njeh....apo?Ajo ka qene e marre,donte me cdo kusht te fejohejme mua,e une pata filluar vetem se kishte trup te bukur.Simbas TIJ njera kishte trupin,tjetra syte,tjetra qeshjen,bile bile me njeren kishte filluar qe ti bind shoket qe "mundet".Per te ATO tanime nuk ishin asgje me shume se NUMRA.Ato te cilave deri ne pervehtesim i ka premtuar qe do te zbriste yje nga qielli,do te fejonte,ti martonte, te kishin femije e familje!
    Dhe AI me shifrat femra me kujtoi qe se paku prostitutat nuk premtojne,nuk flasin hapur me emra te dashnoreve ne lokalet e mbushura,bile bile ne disa raste luajn rol psikologu duke degjuar problemet e miqeve kalimtare.
    AI merrte dhe nuk dhuronte,as dashuri,as respekt as ndjenje njerezore.Paj si mund te i dashuron NUMRAT dikush.Ndersa ato (prostitutat) marrin (parate)por japin shume,japin trupin dhe mbajne heshtjen ne vete.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Ma fyen mbrėmė shokun tim tė fėminisė
    Djalin e Marijes.
    I thanė: Bir kurve...sepse nuk tė dihet baba...?
    Iu ktheva sharėsve me tėrbim
    Pse ma fyeni shokun tim?!
    Po Shėn Marija qė e bani Krishtin
    me Frymėn e Shenjtė
    a mos asht putanė?!
    Jeni plehra tė ndyrė, se Maria e Jezusit asht Shenjte
    Ndėrsa Marijen e Matishit
    e tregoni me gisht tė tanė...

Tema tė Ngjashme

1. Flete nga ditari i nje prostitute
    Nga whisper nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-12-2015, 11:49
  2. Si u bera prostitute
    Nga Klevis2000 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 03:24
  3. Lypesja, 12 vjece prostitute dhe ... nene
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 11:10
  4. Te punosh si prostitute shkatrron jeten!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 20-09-2004, 13:08
  5. Rrėfimi: Ėndrra ime ishte tė bėhesha prostitutė
    Nga Beqari002 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •