Thone se ne nje lidhje here duhet te besh lepurin here gjahtarin.
Po bere vetem njeren nga te dyja, aha...as puplat si gjen dot, lol.
Thone se ne nje lidhje here duhet te besh lepurin here gjahtarin.
Po bere vetem njeren nga te dyja, aha...as puplat si gjen dot, lol.
HAKUNA MATATA
Je e sigurte qe te pelqejne te tille djem...indiferente dhe aq me teper te luajne me ndjenjat tuaja (femrave)...apo qe te mos ta varin!! sikurse jeni shprehur....Pyetje vetem per femrat!
--------------------------------------------------------------------------------
O goca, hec bejme nje 'girls talk' ketu.. Si ka mundesi qe ne pelqejme ata cuna qe jane cik si tip indiferent, dmth kur sna i varin shume, kur jane tipa qe luajn me ndjenjat e femrave dhe qe sdin te dashurojne ashtu sic duhet. Pse i lem menjan ata tipa qe na respektojne shume, qe na duan jashte mase, qe e shprehin dashurin ore e minut...E kam vene re kete ne shume raste. Eshte normale qe te tjere duam, te tjere na duan, dhe me te tjere perfundojme.....po pse femrat si japin shancin nje cuni qe le koken pas tyre??? cudi ne fakt, ne gocat jemi per dreq i biem te mires me shkelm....
ne asnje menyre JO...
qe te pelqeje nje njeri (djal) ....apo te jem e terhequr prej tij ka rendesi qe une te ndihem e vecante ne syte e tij....dmth te kem vemendjen e duhur...dhe jo te jete indiferent ndaj meje...perkundrazi te till njerez nuk i duroj dot!
..per mendimin tim cfare kerkon varet nga mosha dhe eksperiencat.
Ne moshe te vogel nje pelqim i castit ngaterrohet shume kollaj me dashuri, dhe direkt i vihet kjo etikete, sepse dashurine s'e njeh..dhe meqenese eshte e pamundur te dashurosh nje njeri qe tallet me ndjenjat e tua, eshte gabim perdorimi i fjales dashuri vend e pa vend..sidoqofte eksperience qe duhet per tu dhene forme me te qendrueshme mendimeve dhe perkufizimeve..
Une besoj se njeriu ne vetvete kerkon gjithmone te pamunduren. Kjo s'do te thote qe te jesh ne kerkim apo te te terheqin meshkujt e veshtire, interesanta apo aq me pak "ata qe te nxijne jeten e te bejne te vuash (!!!)". Te kerkosh dhe te pelqesh dike qe sillet keq me ty, per mua do te thote, qe personin ka prirje mazokiste (i pelqen dhuna)Jo per gje, por nese do me pelqente apo terhiqte dikush qe me ben te vuaj, atehere ca kuptimi ka deshira dhe dashuria, se pretendohet qe ekzistojne, per te te bere te ndihesh mire???!!!! Mua nese dikush do me bente interesantin, do i sillesha vetem per nerv dhe tre here me keq! Per shkakun e vetem, qe cdo njeri merr, aq sa jep ne jete! Te pakten kesaj shprehje i referohem une shpesh!A po... eshte tjeter gje, qe mund te me terheqin njerezit e shkathet, grrices, jo te urte, qe nuk merren neper kembe lehte, debatues.. etj etj. Por jo qe tme bejne keq! Se ca u pa pastaj!
Pastaj une personalisht i kam verrem personat, qe sic thua ti,per faktin e thjeshte qe me duken shume fallco! Nuk shikohet miresia e njerezve ke fjalet qe thone! Kshu mendoj une te pakten. Gjithsesina respektojne shume, qe na duan jashte mase, qe e shprehin dashurin ore e minut...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Leniet e kokes pas dikujt" jane afatshkurtra. Ja 1 dite, 1 jave, 2 jave, 1 muaj ... e cfare mbetet pastaj? Te te dashuroje dikush marrezisht eshte shume, por jo gjithshka... dhe sigurisht jo e mjaftueshme per nje lidhje solide.Postuar mė parė nga Enxhi_Ohio
Postuar mė parė nga GrifshA_
Kot ste kam zgjuarsia dora vet une tyja mi dreqe!
hihihihiihihi![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt