Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    een schatje Maska e cika shkodrane
    Anėtarėsuar
    16-07-2005
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    10
    vajzat mund te zgjedhin ato tipa qe jan 'cool' po e them keshtu, se ne kemi deshir te dukemi dhe kemi deshir qe vajzat tjera te behen xheloze. Ky esht nje mendim i imi

----me respekt---

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    sepse njerezit duan ate qe nuk mund te kene

un gjithmone per keta lloj cuna shkoj! me pak te ma varin..me shume un i dua ata....eshte si nje "challange" dhe girls always wanna concur it.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Tungat.
    Mund te them se edhe une ia kam parashtruar vetes kete pyetje.
    Eshte nje thenie(per fat te keq nuk me kujtohet e kujt),e cila do te mund te ishte nje lloj pergjigje.

FEMRA ESHTE SI HIJA.
    SADO QE TI SHKOSH PAS,NUK E ZE DOT.
    PO IA KTHEVE SHPINEN,TE VJEN AJO PAS.
    Mbase eshte ne natyre te femrave.
    Pershendetje.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga Enxhi_Ohio
    O goca, hec bejme nje 'girls talk' ketu.. Si ka mundesi qe ne pelqejme ata cuna qe jane cik si tip indiferent, dmth kur sna i varin shume, kur jane tipa qe luajn me ndjenjat e femrave dhe qe sdin te dashurojne ashtu sic duhet. Pse i lem menjan ata tipa qe na respektojne shume, qe na duan jashte mase, qe e shprehin dashurin ore e minut...E kam vene re kete ne shume raste. Eshte normale qe te tjere duam, te tjere na duan, dhe me te tjere perfundojme.....po pse femrat si japin shancin nje cuni qe le koken pas tyre??? cudi ne fakt, ne gocat jemi per dreq i biem te mires me shkelm....

Oh lal ne femrat jemi si ajo pllaka qe sa me shume na shtypin me kembe aq me shume ngjitemi ,keshtu qe ja pse duam ata tipa qe lozin sikur jam dikush1
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    25
    Une nuk besoj tek " te tjere duam e te tjere na duan bla bla"

Dashuria eshte gje jo e komplikuar nese ti i mer gjerat ashtu si vine dhe ben ashtu si te teket.
    Kur ti e do dike duhet ta shprehesh dhe nese cuni te do ty edhe ai duhet ta shprehe (lerini denglat jo nuk duket cool jo po duket cool)
    Keto lojera eshte cool apo s'eshte cool, behen kur je thjesht duke flirtuar me njeri tjetrin .

Nese je ne nje relationship duhet te kete sinqeritet dhe shprehje dashurie ne shesh sepse ndryshe nuk ka kuptim perse te jesh ne nje relationship kur nuk degjon nje ndjenje te thuhet nga cuni ...burri whatever. So...per ju vajzat qe bini brenda me bad boys...une them duhet tju jepni shanse to the Good Boys sepse after everything goes down kur te ka ardh ne maje te hundes me debila "bad -boys" qe nuk ta varin c'fare do kerkosh ??? the opposite of a bad boy ! te cilet jane djem te mire qe duan se cfare kerkojne ne jete dhe qe nuk ju ben syri ter dhe prandaj shprehen me vajzat dhe ju duan. Mos u trembni nga dashuria it's a good thing kur dikush te thote te dua .

Citim Postuar mė parė nga Nuse-kohes
    Une nuk besoj tek " te tjere duam e te tjere na duan bla bla"
    E c'te besosh ne kete shprehje vete-viktimizuese. Eshte aq e ceket sa s'ka ku te veje me. Vertet fati eshte fat por tek fati yne me mend ne koke ose pa mend ne koke vete e cojme veten...asgje nuk na iken dhe nuk na vjen sepse ne nuk beme apo nuk mundem te bejme dicka per te. Ndodh sepse beme deri aty ku mund te shkojme per te perfunduar dicka.

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~
    Keshtu kam pasur menduar une dikur.Brenda kesaj teze ka shume realitet.Mirepo, me sa kam pare une, mendoj se cifti femer-mashkull duhet te jene te dy te dhene mbas njeri tjetrit.Megjithese mashkulli eshte tip me i ftohte ne dashuri ai ndizet shpejt nga femra .Prandaj femrat kane nje rol te konsiderueshem ne dashuri.Nese femra rri e ftohte ndaj mashkullit , mashkulli si natyre egoiste maskiliste (burrerore) qe eshte, nuk para i shkon shume femres mbrapa ndryshe eshte kjo me femren, ngaqe shpirterisht ajo eshte tip me emocional, e dashur, e brishte, paqesore, lozonjare, lajkatare etj ajo gjithmone shkon dhe behet iniciuse e dashurise se zjarrte.

Femra zbut luanin e jo me mashkullin.

Prandaj femrat nese sillesh shume i dashur me to ose e tejkalon dashurine dhe me shume i dashuron ti se ato, atehere ato bezdisen ose vetlargohen, sepse femra si tip eshte lajkatare dhe lozonjare deshiron te luaje dhe te beje per vete.Mirepo kur e shikon qe gjahu i saj tashme ka hyre ne lak.Ajo rri e qete dhe i humb lojrat e saj.Por kur e shikon se mashkulli eshte tip indeferent ,rilind tek ajo egoizmi femeror dhe ajo thote me vete:"Jam apo sjam e bukur"? Ky te me beje keshtu mua.Une fus shejtanin ne shishe e jo me kete.Edhe fillon dhe luan.Prandaj mashkulli duhet te jete i zgjuar, te luaje indeferentit te jape dashuri atehere kur e kerkon puna, koha dhe situata, mos bjeri pre direkt e lajkave po ta zgjasi pak lojen , kjo per te miren e dashurise.Dhe se fundi te beje sikur eshte indeferent dhe ne moment qe femra i ka humb pak shpresat se do ta beje per vete ose eshte lodhur me te.Ky te jape goditjen perfundimtare.KISS

He si thoni?
    shume shume me kripe shkrimi jot.. vetem desha dicka me te pyetur
    "ty te paska degjuar i dashuri im qe me ben identike kete loje?"
    vetem nje gje duhet ta dini ju burra,,se edhe femra ka nevoje per ndezje,sikurse ti e permende per mashkullin. dhe ndezja e femres varet tek fjalet e mashkullit.
    What goes around---comes around

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga Fajtorja
    E vertet eshte kjo qe thua ti qe ne femerat i duam me shum ata qe sna varin , edhe mua kshtu me ka ndodh po sdi pse ende se kam kuptu.

Ti vajze nuk ke gje per te kuptuar... je femer e femra luan loje pasive, mashkulli aktive... ti nxirr 'firmen' ne drite e s'ke pse rrin e fillozofon e ben observime psikollogjike se te tjerat do te rrjedhin and everything will fit together lol...!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Thumbs up E qelluar

Citim Postuar mė parė nga Enxhi_Ohio
    O goca, hec bejme nje 'girls talk' ketu.. Si ka mundesi qe ne pelqejme ata cuna qe jane cik si tip indiferent, dmth kur sna i varin shume, kur jane tipa qe luajn me ndjenjat e femrave dhe qe sdin te dashurojne ashtu sic duhet. Pse i lem menjan ata tipa qe na respektojne shume, qe na duan jashte mase, qe e shprehin dashurin ore e minut...E kam vene re kete ne shume raste. Eshte normale qe te tjere duam, te tjere na duan, dhe me te tjere perfundojme.....po pse femrat si japin shancin nje cuni qe le koken pas tyre??? cudi ne fakt, ne gocat jemi per dreq i biem te mires me shkelm....
    Aahahahahahahahhahaah,te lumte per temen
    Jo te gjitha gocat pelqejn keta tipa,por shumica po
    Pse ne kemi inate me shume se meshkujt,dhe ai qe nuk na vare as ne nuk e duam ne fillim,por nga inati qe ta bejm ate te vrapoj pas neve i japim shume rendesi ati personi,duke mos e pare as vete se ne shkojm e biem mbrenda ne ate person

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

LoL

Citim Postuar mė parė nga Aragorn I
    Ti vajze nuk ke gje per te kuptuar... je femer e femra luan loje pasive, mashkulli aktive... ti nxirr 'firmen' ne drite e s'ke pse rrin e fillozofon e ben observime psikollogjike se te tjerat do te rrjedhin and everything will fit together lol...!

As ju meshkujt nuk mbetni nga mbrapa Se edhe juve ju pelqen me shume''MOLLA E NDALUAR''

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Ismail Kadare flet pėr zhvillimet politike nė Shqipėri
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 02:36
  3. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •