Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    nuk mund te them qe eshte zgjedhje e gabuar..personalisht mendoj qe tek 1 lidhje qe gjithcka shkon e planifikur nuk shoh asgje challenging edhe lidhja ska asnje 'thrill' ne te..me duket 1 lidhje shum e thjeshte...dmth ai mashkull eshte shum predictable...Me terheqin me shum ato lidhja ku ndodhin te papritura ne te...pasi gjith ato gjera vejn edhe lidhjen ne test ..Ka meshkuj qe jane edhe ne mes...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

@Albasoul.com Maska e Fajtorja
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    9
    E vertet eshte kjo qe thua ti qe ne femerat i duam me shum ata qe sna varin , edhe mua kshtu me ka ndodh po sdi pse ende se kam kuptu.
    Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Citim Postuar mė parė nga Enxhi_Ohio
    O goca, hec bejme nje 'girls talk' ketu.. Si ka mundesi qe ne pelqejme ata cuna qe jane cik si tip indiferent, dmth kur sna i varin shume, kur jane tipa qe luajn me ndjenjat e femrave dhe qe sdin te dashurojne ashtu sic duhet. Pse i lem menjan ata tipa qe na respektojne shume, qe na duan jashte mase, qe e shprehin dashurin ore e minut...E kam vene re kete ne shume raste. Eshte normale qe te tjere duam, te tjere na duan, dhe me te tjere perfundojme.....po pse femrat si japin shancin nje cuni qe le koken pas tyre??? cudi ne fakt, ne gocat jemi per dreq i biem te mires me shkelm....
    Me fal qe po perzihem I know this was meant for girly talk but I insist to shine some light cause the answer is very simple....
    GIRLS ARE STUPIED that's why all this happens.... I wish I could give my gf part of my mind but by nature I'm forbidden, sorry maybe in the other world we will be able to negotiate so we can modernize the feminine society....

PS. Do ishte mire qe te kishim nje Microsoft Stupidity qe ti diktonte vajzat e shemtuara nga ato te bukurat... who knows maybe Bill Gates will invent something of that nature someday he's really smart compared to a girl...
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Ju lutem shkruani shqip!Flm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 04-08-2005 mė 18:26

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Sepse keshtu ka qen,dhe keshtu do jete

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga Enxhi_Ohio
    po pse femrat si japin shancin nje cuni qe le koken pas tyre???
    S'e di vallaj per ju, por nese ai djale qe pelqej le koken pas meje, jo i jap shanc po i jap jeten. Po nese s'e kam qef, sa me shume te leje koken pas meje, aq me shume do largohesha.
    If I Only Could....

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Thumbs up RresPekTe VajZa :))

Doja Tu Pergezoja per kete tem kaq pikante,bravo.

P.S O ZoT Faleminderit qe me bere Mashkull

Zemra Mal me behet Kur Shof te tilla tema )

RrespkTe Dj
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Sepse,akoma se kemi kuptuar qe jane pikerisht keta tipa te veshtire qe jane fallco!!!!Sforcohen dhe nuk jane vetevetja!!Ndersa djemte qe kane guximin te shfaqin dhe te pranojne ndjenjat e pasterta qe ushqejne per ne,i quajm te dobet,por harojme qe tek keta djem fle sinqeriteti!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Keshtu kam pasur menduar une dikur.Brenda kesaj teze ka shume realitet.Mirepo, me sa kam pare une, mendoj se cifti femer-mashkull duhet te jene te dy te dhene mbas njeri tjetrit.Megjithese mashkulli eshte tip me i ftohte ne dashuri ai ndizet shpejt nga femra .Prandaj femrat kane nje rol te konsiderueshem ne dashuri.Nese femra rri e ftohte ndaj mashkullit , mashkulli si natyre egoiste maskiliste (burrerore) qe eshte, nuk para i shkon shume femres mbrapa ndryshe eshte kjo me femren, ngaqe shpirterisht ajo eshte tip me emocional, e dashur, e brishte, paqesore, lozonjare, lajkatare etj ajo gjithmone shkon dhe behet iniciuse e dashurise se zjarrte.

Femra zbut luanin e jo me mashkullin.

Prandaj femrat nese sillesh shume i dashur me to ose e tejkalon dashurine dhe me shume i dashuron ti se ato, atehere ato bezdisen ose vetlargohen, sepse femra si tip eshte lajkatare dhe lozonjare deshiron te luaje dhe te beje per vete.Mirepo kur e shikon qe gjahu i saj tashme ka hyre ne lak.Ajo rri e qete dhe i humb lojrat e saj.Por kur e shikon se mashkulli eshte tip indeferent ,rilind tek ajo egoizmi femeror dhe ajo thote me vete:"Jam apo sjam e bukur"? Ky te me beje keshtu mua.Une fus shejtanin ne shishe e jo me kete.Edhe fillon dhe luan.Prandaj mashkulli duhet te jete i zgjuar, te luaje indeferentit te jape dashuri atehere kur e kerkon puna, koha dhe situata, mos bjeri pre direkt e lajkave po ta zgjasi pak lojen , kjo per te miren e dashurise.Dhe se fundi te beje sikur eshte indeferent dhe ne moment qe femra i ka humb pak shpresat se do ta beje per vete ose eshte lodhur me te.Ky te jape goditjen perfundimtare.KISS

He si thoni?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 02-08-2005 mė 06:27
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

hahaah sa kam qesh .
    Te them se je 100 vjec e kam te zorshme per arsye te avatarit , por po te them se fjalet qe ke shkruajtur jan me se reale dhe te jetuara .Sidomos kete qe po citoj me poshte

Prandaj femrat nese sillesh shume i dashur me to ose e tejkalon dashurine dhe me shume i dashuron ti se ato, atehere ato bezdisen ose vetlargohen, sepse femra si tip eshte lajkatare dhe lozonjare deshiron te luaje dhe te beje per vete

Me vjen mire kur burrat e njohin natyren e femres , dhe e vlersojn ashtu sic eshte negative apo pozitive qoft ajo .

Respekte Geri
    Pėrmbi za, qė lėshon bylbyli,
    Gjuha shqipe m'shungullon,

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Ismail Kadare flet pėr zhvillimet politike nė Shqipėri
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 02:36
  3. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •