Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ti as vete nuk e dike fiks ca kerkon megjithate per kerkesa si keto qe ke ti... e je menduar ti drejtohesh ndonjehere platformave si Joomla ?
    Puna eshte se nuk di anglisht. Edhe dua te shtoi per shkarkim per regjistrim per foto por nuk e di se si te veproi car rregullimesh duhet te bej?

Kush me ndihmon.

Jam Enco
    Kam blere nje domain per nje vit.Kam paguar dhe hostin.Dua te instaloj nje program te cfaredollojshem, me teper per te mesuar si mund te ndertoj nje faqe interneti.
    Nuk me shqeteson gjetja e programit por instalimi i tij ne internet.

Me ndihmon ndokush te me tregoje se cfare rruge duhet te ndjeke une qe me hapjen e programit FIREFTP e deri ne momentin e fundit qe do te arrij te shfaqet programi qe une do te instaloj ne internet.

Domaini eshte w...lepurushi.com

Deri tani jam marre me faqen time qe ishte e gatshme dhe nuk kishte nevoje per host, e cila eshte w...edithdurham.page.tl

Smile Krijimi i Web faqeve?

Mund te me ndihmoni per krijimin e nje Web faqe ??
    Te me jepni ndonje ide te paken apo diqka qe do me ndihmoje sado pak ne kete projekt qe kam ??

Faleminderit .

Citim Postuar më parë nga Enco Lexo Postimin
    Jam Enco
    Kam blere nje domain per nje vit.Kam paguar dhe hostin.Dua instaloj nje program te cfaredollojshem, me teper per te mesuar si mund te ndertoj nje faqe interneti.
    Nuk me shqeteson gjetja e programit por instalimi i tij ne internet.

Me ndihmon ndokush te me tregoje se cfare rruge duhet te ndjeke qe me hapjen e programit FIREFTP e deri ne momentin e fundit qe do te arrij te shfaqet programi qe une do te instaloj ne internet.

Domaini eshte w...lepurushi.com

Deri tani jam marre me faqen time qe ishte e gatshme dhe nuk kishte nevoje per host, e cila eshte w...edithdurham.page.tl
    Kete postim e kam bere gati 3 vjet me pare. Ne kete 3 vjet jam perpjekur te mesoj PHP dhe ti bej gjerat vete pa ndihmen e te tjereve. Kam ndertuar disa website qe per mua jane me vlere. E le ne doren e administratorit qe ti shfaq ose jo website e mia ne forum. Nese jeni kurioze per ta ditur, me shkruani dhe une do i bej te ditura websitet te cilat per mendimin tim jane interesante dhe te bera mire.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Cila eshte kompania me e mire per Host ? Ne kemi perzgjedhur per ju kompanite boterore te cilat jane lider ne fushen e sherbimit te hosting. I kemi selektuar cilat kompani ofrojne sherbime me parametra te larte, me cmime te arsyeshme, me suport/ndihme te perhershme dhe cilesore ... Klikoni ne www.network.al , zgjidhni njeren nder kompanite me te mire dhe padyshim qe do ngelen te kenaqur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2016
    Postime
    5

Për: Si te krijoj një uebsajt në Internet?

Per te hapur nje faqe interneti fillimisht niseni duke pare tutoriale ne youtube sepse jane shume te vlefshme.
    Ndoshta ju ndihmon http://www.blueberry.al/sherbimet/fa...i-profesionale
    Ndryshuar për herë të fundit nga gledisa : 25-05-2016 më 06:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2016
    Postime
    5

Për: Publikimi i faqes ne internet !

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Sigurimi i kompjuterit
    Nga Force-Intruder në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-11-2011, 16:02
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •