ka ftp access ne geocities?
ka ftp access ne geocities?
You can't judge a book by its cover!
Konfiguracioni
Host: ftp.it.geocities.com
Utente: ID jot i Yahoo!
Password: Password jot i Yahoo!
JU pershendes te gjitheve nese ka ndonjeri ne forum te me ndihmoj hollesisht se si hapet nje web faqe dhe si duhet te mirembahet me tej.
Ju jam mirenjohes
ja nje faqe qe mund te ndihmoje
http;//www.mesohtml.com/
eshte e gjitha ne shqip
nese doni te hapni nje faqe pa leke atehere atehere duhet te beni regjistrime ne faqe intenreti qe ta japin kete mundesi. (free.hostdepartment.com) ke 100 mb pa banera pa asgje> adresa juaj do te jete me mbrapashtesen .tk ose free.hostdepartment.com\faqjajuaj\etj etj . nese doni qe te keni nje adrese www.faqjajuaj.com atehere duhet te blini nje domain afersisht 7 dollare ne vit. duhet te blini dhe hostin. Cmimi i tij varet nga hapesira qe ju doni te keni. per 100 MB 35 Euro 500MB 100euro etj. Per te krijuar nje faqe te thjesht interneti ne html duhet qe te keni programin i cili i krijon keto lloj faqesh. HTML eshte lloji me i lehte i faqes se internetit per tu krijuar. mund ta krijosh me Front page program i inkluduar ne MIcrosoft Office XP apo 2003. nese do te krijosh nje faqe me te kopmlikuar atehere mendoj se te duhet nje program si Macromendia Dreamweaver i cili eshte me i kom;likuar. mund te FAqe gati nga interneti te cilat kane nevoje vetem per modifikim. etj. me shume nuk te them dot sepse te duhet nje manual prej 200 faqesh per te krijuar nje faqe te mirfillte interneti. shiko www.informacione.com eshte nje faqe e cila eshte e gatshme .php dmth shume e komplikuar etj. perpiqu te gjesh nje manual ne internet dhe lexoje. anyway good luck
Kjo me ndihmoka edhe mua,flm.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Je akoma ne piken fillestare apo e ke kaluar kete stad dhe e ke krijuar tashme faqen tende?Postuar më parë nga memo
Sidoqofte une po te jap disa orientime te thjeshta,
1- kristalizimi i idese, duke e shkruajtur ate ne nje leter, sepse nje faqe ose nje site ne net nuk eshte gje tjeter vetem nje suport per publikimin e nje ideje ose activiteti ne rejetin e webit.
2- strategjia e maketingut, pra zgjedhja e publikut qe ti mendon dhe menyra me te cilen ti do ti drejtohesh atij(publikim statik ose interactiv)
2- pastaj ne funksion te projektit qe ke, do te zgjedhesh mjetet per realizimin e tije, pra emrin e sitit, gjuhen me te cilen do ta shkruash(HTML, php, asp, flash etj)
programet jane ato qe jane permendur ne postimin me lart.
3- transferimi i fishjeve ne serverin ne te cilin do te stokosh sitin/faqet me nje programe ftp qe te lejon transferimin e tyre.
4- mirmbajtja, qe do ta besh gjithnje ne lokal, duke rifreskuar informacionin sipas aktualitetit te tij(çdo dite , jave, muaj ose ....çdo vit)
keto qe te thashe jane fare te pergjithshme, sepse dhe pyetja jote eshte e tille, por mos hezito te me kontaktosh nqs do te kesh ndonje pyetje me preçize, qe te kem mundesi te te ndihmoj me konkretisht.
A mund te na tregoj dikush si te uplodoj nje sajt ne internet.
Psh. Une e kam bere sajtin dhe e kam ne PC.
Si duhet ta publikoj atë, na tregoni ndonje free host dhe qfare programesh duhet me perdor per upload.
Na jepni naj guide te mire, jo vetem per mua por per te gjithe ata qe kane nevoje, kam verjetur se disa nga anetaret e forumit siq janë: edspace, benseven11, besart, Eagle, Rejdi etj, kane shkruajtur disa guida te mira .
A mund te na shkruani edhe diqka ne lidhje me kete teme.
ju faleminderit te gjitheve.
si free host une kam perdorur kete http://www.100webspace.com/
meqe te jep dhe nje ftp account, upload-et te siti mund ti besh me nje ftp client psh. cuteftp
....
Nje liber per fillestaret.Si te krijosh faqen tende ne internet.Libri eshte krijuar per
te gjithe ata qe nuk kane njohje apo eksperience me ndertimin e faqeve per internet.Libri fillon me elementet me te thjeshte baze per krijimin e faqes dhe gradualisht kalon ne ide dhe koncepte me te avancuara si chat,funksione per shitje,funksione per media etj.Libri ben fjale per bazat e gjuhes HTML,si te krijojme nje faqe te bukur,perdorimin e HTMLtags dhe mjeteve te tjera,si formatizimi,shtimi i imazheve,ndertimi i linksave,shtimi butonave,frames,ngjyrave, multimedia,kodet javaskript,style sheets,HTML dinamike,kompozimi dhe organizimi estetik i nje faqeje.
Librin e futa ketu e skaduar
fjalekalimi forumishqiptar
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 11-07-2007 më 22:17
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt