Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Veretje

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914

Veretje

Kam postuar disa poste tek forumi i teologjise me teme Mos i shani dijetaret dhe nje post tek tema Islami dhe Demokracia dhe Bidati por e shikoj nr e posteve te ndryshuara.Doja te dija kush eshte qellimi i heqjes dhe pse nuk ka njoftime me mesazh .Nuk besoj se postimet e mia bien ne kundershtim me rregulloren.Ne njeren nga temat qe pata postuar shikoj kete shenim.

Citim Postuar mė parė nga Acid burn
    Idete e Vehabive ketu nuk kan vend .... tjeter here jo carcafe copy paste
    Mos e kundershto shokun tim Rapsod (ne thonjza)
    Une nuk mendoj se kjo gje eshte e drejte nuk e di pse behet kjo me tendence kunder meje duke u etikuar me dicka qe nuk e kam kur une nuk kam shkruar as 5 postime ne ate faqe te cilat nuk bien ne kundershtim me asnje rregullore fetare ose te forumit.

Shpresoj qe stafi juaj te reagoje drejt kunder ketyre idiotsive te ndonje moderatori fanatik dhe ektremist.

Me respekte Geri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 10-07-2005 mė 03:45
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Se mos ben gabim ndonjeri te ktheje pergjigje se quhet mungese edukate nese e ben.(:

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Geri, ti me edukate je drejtuar qe pret edukaten nga te tjeret?! Nuk ka nerva njeri te sqarroje njerez qe i fillojne diskutimet me "idiote" etj... Ti nuk prite te te jepnin arsyen pasi e arsyetove vete levizjen/fshirjen e temave. Nuk ka shume rendesi tani cfare ka ndodhur ne te vertete apo jo?!

p.s. Mod. i forumit ne fjale ta ka dhene arsyen kur ta ka hequr shkrimin.

Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Geri, ti me edukate je drejtuar qe pret edukaten nga te tjeret?!
    Ti si mendon ?

Fiori une mendoja se si kryetare e gjykates kushtetuese do te shikoje gjykimin e kryetarit te apelit si te padrejte dhe pavarsisht padise dhe ankesave te mia do te reagoje drejt jo te deklaroje se nuk rendesi trajtimi i problemit mbasi une e trajtova rendesine tij.Ndoshta kam dashur te ndihmoj pak ne indetifikimin e rendesise.Nese do te jesh nje gjykatese e drejte mendoj se duhet te jesh e paanshme dhe pavarsisht akuzes dhe shpifjes se moderatorit te nderuar Acid burn ndaj shkrimeve te mia mendoj se keto akuza nuk vlejne perderisa nuk kane baza ose fakte.

Si do te reagonte acid burni nese ju si staf do ta hiqnit duke i thene se je njeri qe ke mesuar ne vendet arabe dhe perben rrezik per terrorizem intelektual ne forum.Ai padyshim do te thoshte ku i keni faktet per te kerkuar nje te drejte te tij te cilen po e kerkoj dhe une qe askush mos abuzoj si moderator dhe te prishi ate qe nuk ia pranon egoja e semure ose idiotsia e tij e verber ne te mesuarit dhe llogjikuarit e argumenteve teologjike.Me fjalen "idiotsi" kuptoj vepren dhe jo individin.

Besoj se neglizhenca juaj ka nevoje per nje permisim te dukshem, megjithese besoj se ste lene hallet e dynjase te jeshe e vullnetshme per te rregulluar aty ku dikush prish.Gjithsesi mesazhi juaj i heshtur .(Mos na caj koken here tjeter) per mua eshte i qarte dhe do ta kem parasysh per here tjeter.

Me respket Geri

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Geri une nuk kam respekt fare per persona qe drejtohen me "idiot" apo "idiotsira" qe pa u prezantuar mire. Ndaj nuk kam asnje arsye morale apo ku ta di une, qe te te kthej pergjigje ty. Aq me teper se ketu je ne nje forum privat per shqiptaret neper bote, jo ne gjykate.

Acid Burn do te kontaktoje ne privat ne lidhje me temen ne fjale.

Fiori

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •