Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

"Te dua por do ndahemi sepse prinderve te mi sju pelqen familja jote!?!"

ok kam nje shoqe qe njef nje djal afersisht 6 muaj dhe me sa na thot e do shume (eshte her 1st b/f) dhe ai e do ate por para nja 1 muaj prinderit e saj mesuan per lidhjen e vajzes me ate djalin dhe i kerkojne te ndahet sepse atyre sju pelqen familja e tij!
    Kjo tani ka respekt per prinderit dhe thot qe ata duan te miren e saj etj. so do ishte me mire mos te takohej me me ate sepse nga ana tjeter kishte ren dhe pak nga mesimet.

Tani ne kur na thoshte ca ndodhte ne shpin e saj i tham qe po e do ne te vertet ate djalin ska pse te degjoj prinderit sepse ajo nuk do martohet me vone me familjen e ti por me ate, (kan lidhje serioze ok jo kalamalleqe) dhe prinderit nuk kan te drejt te kumandojne zemren e saj.

Ps. ka qe te premten e pare qe se ka takuar dhe na tha sot qe do mundohet mos ta shikoj me even if do jet shume e veshtire per te dy.

Besoni se kjo veprovi mire?..
    dhe besoni qe nje prind ka te drejte te permendi sa e mire apo e keqe eshte familja e ati qe vajza do, dhe te perdorin kete per justifikim qe ata te ndahen?

Alda.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 30-01-2004 mė 21:25

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    C'do rast eshte i vecante dhe c'do njeri e di me mire gjendjen e tyre sesa te tjeret qe e shohin nga jashte ngjarjen.
    Ajo beri ate qe mendoi eshte me mire per veten e saj (ndoshta disa njerez nuk jane dakort me zgjedhjen e saj por fund te fundit AJO vete e beri kete zgjedhje, prinderit nuk ia futen litarin ne fyt).
    Nuk mendoj qe prinderit ishin ato qe i ndane keto te dy. Prinder si c'do prinder, i numeruan te keqiat e ketij djali. Ajo vete donte ta linte dhe e la.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Ahu ate pune kane prinderit.
    o lal une nuk ja di moshen e te dyve por besoj se jane te medhenj sa te marrin nje vendim.ne jemi shqiptar ene nuk martohet njeriu me shume se familja por kjo po ndryshon tani.
    Ndoshta prinderit jane ''old fashion'' por po ta kishin lidhjen serioze ska prind qe te arrije te ndaje.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Sikur ai/ajo te ishin dashur aq shume, nuk ka asnjeri qe ti ndaje. Afersisht dhe une kisha te njejetn histori. Per prinderit e mi le koken time, cdo gje ne bote e kam bere per deshiren e tyre. Deri kur u njoha me kete djalin qe ne asnje menyre nuk e pranonin per disa arsye, nje nga te cilat ishte ajo me siper. U thashe se i doja shume por ky ishte vendimi im. Pamvarsisht si shkuan me pas punet mes nesh, per prinderit nuk u ndava me te.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Dikur njoha nje vajze...ajo tha
    "Po ta dije babi qe flas me ty me vret"
    Atehere...si mendoni ju duej te rrezikoja jeten e saj.
    .JO
    Le ta martoje lagjia lol
    muzg i heshtur

*Rri me mua* Maska e Kukes_girl
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    N'vend takimin tone...!
    Postime
    57
    Nese do e donte ne te vertete atehere do ishte ne gjendje qe te nderronte dhe opinionin e familjes se saj.
    Nga ferra del trendafili dhe nga trendafili del ferra(kjo per familjet meqe su pelqekan njeri-tjetrit).
    I wrote your name in the sky,
    but the wind blew it away.
    I wrote your name in the sand,
    but the waves washed it away.
    I wrote your name in my heart,
    and forever it will stay.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-11-2003
    Postime
    3
    e hapa kete teme sepse kam vetem nje jave qe i dhashe fund lidhjes time me njeriun e zemres(kuptohet serioze)
    arsyet ishin dy:
    1.Ishte pa shkolle
    2.Skishte familje te mire.
    kishte edhe vogelsira si xhelozira etj ,por qe sbenin problem.vesh sepse une e dija qe kurrsesi sdo le lejonin kete dashuri .
    edhe pse kishim dy vjet qe duheshim te dy une e lashe
    u ndame , u bashkuam shume here sepse per dy
    njerez qe duhen eshte teper.
    E veshtire.derisa u perplasem mbi hekurin e krenarise se tij
    "tek e fundit une jam nje djale dhe smund te ulem kaq e kaq here.kam edhe une nje flale",
    kjo qe ajo qe me tha per here te fundit.
    E dija qe do ta kishim te veshtire ndarjen por me mire te turperohesha, per nje cast dhe te vuaja per nje cast tjeter,
    te isha rehat me vone,sepse familjet tona ishin si klasa e pare me klasesn e trete
    Jam e bindur qe kjo ishte e drejta edhe pse dhemb.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 01-02-2004 mė 03:33

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

Re: "Te dua por do ndahemi sepse prinderve te mi sju pelqen familja jote!?!"

Postuar mė parė nga FierAlda143
    ok kam nje shoqe qe njef nje djal afersisht 6 muaj dhe me sa na thot e do shume (eshte her 1st b/f) dhe ai e do ate por para nja 1 muaj prinderit e saj mesuan per lidhjen e vajzes me ate djalin dhe i kerkojne te ndahet sepse atyre sju pelqen familja e tij!
    Kjo tani ka respekt per prinderit dhe thot qe ata duan te miren e saj etj. so do ishte me mire mos te takohej me me ate sepse nga ana tjeter kishte ren dhe pak nga mesimet.

Tani ne kur na thoshte ca ndodhte ne shpin e saj i tham qe po e do ne te vertet ate djalin ska pse te degjoj prinderit sepse ajo nuk do martohet me vone me familjen e ti por me ate, (kan lidhje serioze ok jo kalamalleqe) dhe prinderit nuk kan te drejt te kumandojne zemren e saj.

Ps. ka qe te premten e pare qe se ka takuar dhe na tha sot qe do mundohet mos ta shikoj me even if do jet shume e veshtire per te dy.

Besoni se kjo veprovi mire?..
    dhe besoni qe nje prind ka te drejte te permendi sa e mire apo e keqe eshte familja e ati qe vajza do, dhe te perdorin kete per justifikim qe ata te ndahen?

Alda.

pamvaresisht se si na duket neve me te vertete ajo goca qenka shume e mire,meqe ka degjuar fjalen e prinderve per mua ajo ka vepruar me shume llogjike,por do te doja te shtoja edhe dicka qe kjo vajza ti thote ktij djalit qe ti takoje te dy priderit e saj personalisht dhe pastaj do te ishte nje opinion i krijuar me mire nga ata.une jam kunder mendimit tend qe nuk merret parasysh mendimi i prinderve qe jane te vetmit njerez ne bote qe na duan te miren.

i/e regjistruar Maska e christina54
    Anėtarėsuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    belgjike
    Postime
    80
    Me siguri prinderit duhet te kene arsy qe e pengojne kete dashuri sepse nuk ka prind qe nuk do lumturine e femijes.Ka dal nje ide qe eshte bere e modes te te gjith te rinjte qe edhe ne qofte se gaboj me lini te gaboj dhe kur te me mbushet mendja vendos vete.Grifsha ne fillim kur kishte filluar te dashuroje nuk e kishte pare se ai ishte pa shkolle dhe kur i doli pija dhe u be esull i ra nder mend injoranca.......Mendoj se ne keto kohra kur keto eksperienca jane te njohura per te gjithe dhe kur dihet qe pasinet nuk zgjasin me shum se nje vit mendoj se femrat duhet te mendohen gjate dhe te ndertojne nje dashuri me baze te qendrushme.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Sa vjec qenka kjo vajza? thua qe ishte dashuria e pare?
    une perpara se te vendos qe me pelqen coca-cola, provova edhe pije te tjera si psh pepsi, nuk kisha nga ta dija qe cola ishte me e mira.

Mendimi im me i sinqerte
    thanks
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja ime
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-03-2007, 00:34
  3. Familja Arapi kėrkon vajzėn e tyre Maria Arapi, tė marrė peng nė Zvicėr
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 23-09-2006, 13:18
  4. Familja Boletini
    Nga CEZARND nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •