eee sa debila jeni ,kshu e ka shqiptari ,per pa mundesine te luftoje si trim kunder okupatorit i dorezohet okupatorit tjeter, haj se mbas ca vjeteve ia fillon edhe amerika me punet e serbit njejte.
per mua as usa e as judet e as serbet sjane te mire
ju nese nuk keni ***** apo ua kini shite atyre su ka kush faj, jeni tradhtare si cdo here
me kujtohet thenja e hitlerit, cdo kund i kam paguar spiunet kurse shqiptaret i kisha gratis ,dhe kjo vertetohet tani.
amerikanet nuk na shpetuen ata jane vetem nje vazhdimesi e serbeve por ne forma tjera
u kishte thene amerikani serbeve
ju jeni amatore ,patet 100 vjet dhe zbete gje ,shiqoni se si punojne profesionistet, dhe rezultati... plot si homeri dhe systemi a
![]()
Edhe okupator po e quan Ameriken a?
Eh,injoranca ka marr ne qafe shum kombe!
si more ke fytyre te ofendosh ameriken?
Nuk e di se qa me te than ty,,nuk kam fjal.
fali o zot se nuk dine çka flasin!
Ndryshuar për herë të fundit nga OROSHI : 04-09-2009 më 17:13
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Nuk i marrin arabët populli ato para por disa grupe arabësh perfitues luksozgjij -
qe i kan shitur interesat kombtare e te qytetarve
- jan disa klane arebesh disa te privilegjuar ne ket biznes te naftes -
ndersa populli vuan nga varfria -
ku ne botë esht keshtu ku do pra i njejti banditizem dhe tallje me popuj -
e dikush vdes urie e vuan per bukene gojes -
jo vetem ne arabi por ne gjith boten jan keta mafioz qe dredhin zingjirin dhe tallen me popuj-
ata qe i marrin dollarët nga amerikanët blejn makina rols roj e makina te shtrejta-
e talli prapanicen me popullin-merren vesh me firma te perendimit e per ti prishur qe kushtojn aq shtrejt -
prishen ato e per ti porositur te reja ja ky esht biznesi i ndyrë e marrveshjet emshefta qe behe per tu tallur me popull e per ta eksploatuar pa mshirshem -
siq po i shkatrrojn edjhe trojet shqiptare me ekspolatime minierash e te hekurit si bulqizen rubikun feroniklin-
klanet arabe bejn kso aventurash me paratë e naftes dhe aventura tjera luksoze -
sepse jan te urdhruar te sillen ashtu nga padronet e tyre qe ua blejn
ne menyr qe asnji te mirë te mos ua sjellin popullit-
a s mirqenje sociale per veq vuajtje varfrie ndersa jeten e tyre ata e kan te garantuar
Un mendoj qe paqja dhe siguria ne nje shtet sado i prapambetun ekonomikisht te jet, nuk duhet te merret for granted. Shqiptaret ma shum se cdo komb tjeter ne Europe, ka pa violence, prandaj s'duhet me shkrutu memorjen por me cmu paqen dhe sigurin, tu majt ne mend qe asht shum e leht me i humb overnight!
Vigjilenca jon duhet me ken e mobilizume me lokalizu manifestimet e terrorizmit ne embrion ne menyr likujdimin e tij para se te fitojn permasa makrodimensionale.
Un pershembull ma shum se nji her jam ken deshmitar i shprehjes se shqetsimit te komunitetit intelektual rreth aktivizimit te fraksionit islamik Whabit ne trevat shqiptare.
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 27-09-2009 më 13:27
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Terrorizmi i cilit permendet ne per media, dhe qeverite e perendimit, eshte vetem nje mit i madh.
Oh ky Musharafi e ka dit qysh duhet me u sill me ta... pas terheqjes se tij, shikoni cka eshte bere Pakistani...
nqs nje person ka shares ne korporatat e luftes personi sdo te ndaloje terrorizmi biles i hedh benzine zjarrit.
koha e terrorizmit eshte profitable time. sa sheike arabe kane stocks ne kompanite qe thashe me larte?
amerikanet nuk jane vetem kane plot arabe qe e duan kete lufte
Krijoni Kontakt