Close
Faqja 22 prej 28 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 276
    DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    nje femer myslimane ne kosov s'e perdor kurr at shpreje, ti a po e din a, a n kosov a kund je tu jetu?
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Terrorizmi internacional ka pushtuar tokat Islame !

Shiqoni pakes keta kriminel qe gjuajn mbi shtepit e katunareve, si dikur serbia mbi shtepin e Adem Jasharit :

Terrorizëm se jo mahi !!!!!!

"Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    nje femer myslimane ne kosov s'e perdor kurr at shpreje, ti a po e din a, a n kosov a kund je tu jetu?
    Ti pike se pari mesohu te shkruash me mire shqip, pastaj hajde kallxom se cfare shprehje perdore nje femer ne Kosove.
    Paqë

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ti pike se pari mesohu te shkruash me mire shqip, pastaj hajde kallxom se cfare shprehje perdore nje femer ne Kosove.
    Ti vetem ne dy postimet e meparshme ke bere 7 gabime drejtshkrimore.

Ti vetem ne dy postimet e meparshme ke bere 7 gabime drejtshkrimore.
    Per drejtshkrim nuk besoj qe ma kalon, se di shume drejtshkrimin e gjuhes tem, ama fakti nese shkruj kshtu, e nuk e shkruaj kështu, nuk dmth qe nuk e di, ama du te shkruj pak a shume ashtu qysh foli ne perditshmeri.

Ama ti me shkove nerva se mu dasht me shume se 1 here me lexu postimin tend me kuptu cka ke dasht me than, duke mos dit ta formulosh fjaline mire:

freiheit: nje femer myslimane ne kosov s'e perdor kurr at shpreje, ti a po e din a, a n kosov a kund je tu jetu?
    ps Nese do te shtyhemi per drejtshkrim hajde andej kah nenforumi gjuha shqipe
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 05-01-2011 më 13:31
    Paqë

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Per mua, nuk eshte problem drejtshkrimi, por ne postimin e kaluar u perpoqa t'i afrohesha dialektit tuaj ne kosove. Gjithsesi ti shkruaj si te te deshiroj zemra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freiheit : 05-01-2011 më 14:36 Arsyeja: no

Per mua, nuk eshte problem drejtshkrimi, por ne postimin e kaluar u perpoqa t'i afrohesha dialektit tuaj ne kosove. Gjithsesi ti shkruaj si te te deshiroj zemra.
    Ok, flm per mundin, ama eshte paksa i zorshem per ju dialekti jone, neve na takon me msu gj. letrare.

ps me bo me shkru na qysh folmi, e me lexu mas ni kohe qat postim vet o zor mi ra nfije qka kum dasht me than (hajgare)
    Paqë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Adna- mos ua ver mendjen shum e shume,sepse nuk jemi ketu ne ore te hartimit te gjuhes shqipe,por jemi ne nje tubim te shprehjes se fjales se lire,dhe kush te don le te shkruan dhe le te flet si te don,kryesorja eshte qe e kuptoim njeri tjetrin.....dhe mir i ke then asaj me larte,se ne kosov themi sna ha palla,e keta ma te modernizumit e amerikes-nuk po ma nin fort....siduket veshet ikan te pa paster
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    terorizmi problem i muslimaneve ,sepse te vijne kauret krishter te sulmojne te vrasin dhe ne fund te bejne terorist ,kjo me eshte e vertetuar pallavrat e terorizmit sic thuan amerikanet nuk pine uje ,sepse edhe femijet e djepit e dine me se kush eshte terorist ,por ja qe ka ca hajvana qe akoma besojne ne peralla amerikane heheheh

Nese aq shume do femijen tend, cfare zemre ke si mund te vrasesh femijen e tjetrit???!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Faqja 22 prej 28 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizë)
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •