Close
Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 276
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Shume prekse kjo video.

Oh njerez hapni syt oh njerez !!!!!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ja dhe dy qe pjese e ketij rrieti...

Abdullah Muhammed Salman

Munir Awad
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 31-12-2010 më 07:03
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Oh iliria pare, mos e tepro tash oh klloshar.
    Se edhe une mundem te gjej foto ne google dhe ti postoj dhe te them keta jane kapur per terrorizem.
    Sjell argumente dajo, jo vetem teori, por video.
    Edhe une jam kunder ketyre extremistave amo shihet se fene Islame e luftojn shume tana edhe folin prej mendjes.
    Edhe keta nuk kane faj, faj ka CIA oh budall kur do ta kuptojsh ti ?

Ps. Kqyre far fotele ai kejt lekure.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    O je femi rrugac dhe nuk debatoj me ty dhe rrugacet e paedukuar si ty , por une nuk imarr ne google por i marr te gazetat qe kan publikuar emrat dhe fotot e ketyre njerezeve te arrestuar. Shko beje cicin dhe flej e mos u fut ne pyll.

http://www.expressen.se/nyheter/1.22...nerat-attentat
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 31-12-2010 më 11:24
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Oh dud, a e ke pa veten qysh e lufton Islamin ??? Ashtu jane edhe gazetat edhe TV.

Ehh sa i perket edukates, sot nqs je i edukuar te thojne budall besoj se e ke verejtur kete.
    Edhe nje gjo ti kurr nuk do gjejsh nje goce per qejfin tend sepse je extrem i edukuar (budall).

Po e perseris edhe nje here se keta nuk kane faj, faj ka CIA oh oh, oh kukuku per mu be qe s'po kupton hiq !!!

Kur i lexoj keto lajme me nervozjn dhe per inat tend me detyron te leshoj mjekerr dhe ti shkurtoj pantollat.
    Vetem per inat te juve sinqerisht po.
    Kqyrem fat alemat kingu jam ne foto, ndersa ju qe po e luftoni fejen time Islamin do me prishni me duket kejt !!! Do leshoj mjekerr, pantolla te shkurter vetem per inat te juvin.

Kqyreni se problem i madh nderkombetar o ky.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 04-01-2011 më 00:56
    Paqë

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Ne Republiken E Shqiperise, Institucionet Tona Po Luftojne Gjithmone Dhe Me Më Shume Force Terrorrizmin. Kemi Burgosur Disa Xhihad-nxites, Sherbimet Tona Inteligjente Po Bashkepunojne Ngushtesisht Me Ato Gjermane Dhe Amerikane. Kemi Derguar Djemte Tane Ne Afganistan, Si Pjese E Detyrimit Ndaj Nato-s, Ne Lufte Me Talebanet, Qe Duan Te Jetojne Ne Menyre Te Piset Dhe Barbare Dhe Te Shtypin Cdo Te Drejte Te Popullit Te Afganistanit.

Komuniteti Mysliman I Shqiperise Dhe 99 Perqind E Myslimaneve Tek Ne E Urrejne Terrorizmin Dhe Sheriatin.

Myslimanet Tek Ne Jane Evropiane Dhe Tolerante. Kemi Marredhenie Te Shkelqyera Me Izraelin, Sepse Na Lidh Historia, Te Krishteret Dhe Myslimanet Tane Kane Shpetuar Disa Qindra Cifute Gjate Luftes Dhe I Kane Dhene Buke.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Ne Republiken E Shqiperise, Institucionet Tona Po Luftojne Gjithmone Dhe Me Më Shume Force Terrorrizmin. Kemi Burgosur Disa Xhihad-nxites, Sherbimet Tona Inteligjente Po Bashkepunojne Ngushtesisht Me Ato Gjermane Dhe Amerikane. Kemi Derguar Djemte Tane Ne Afganistan, Si Pjese E Detyrimit Ndaj Nato-s, Ne Lufte Me Talebanet, Qe Duan Te Jetojne Ne Menyre Te Piset Dhe Barbare Dhe Te Shtypin Cdo Te Drejte Te Popullit Te Afganistanit.

Komuniteti Mysliman I Shqiperise Dhe 99 Perqind E Myslimaneve Tek Ne E Urrejne Terrorizmin Dhe Sheriatin.

Myslimanet Tek Ne Jane Evropiane Dhe Tolerante. Kemi Marredhenie Te Shkelqyera Me Izraelin, Sepse Na Lidh Historia, Te Krishteret Dhe Myslimanet Tane Kane Shpetuar Disa Qindra Cifute Gjate Luftes Dhe I Kane Dhene Buke.
    Terrorizmin po e urrejne ajo % qe po thu, ama sheriatin jo. Mos i ngaterro se nuk jane bashke keto dyja.

Po sa te mire qe jemi, ju kemi ndihmu cifutve, shume histori e madhe na lidh me ta. (Atyne nuk ua ndin per neve hic, ndryshe sju han palla bile)

ps Di gje se kush ishte Hitleri, dhe e verteta e asaj lufte?

Po ta postoj nje video per kte ceshtje, ama teka teme tjeter Izrael-Palestine. Shko shihe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 05-01-2011 më 00:10
    Paqë

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    (Atyne nuk ua ndin per neve hic, ndryshe sju han palla bile)
    A e lejon sheriati perdorimin e nje gjuhe te tille nga nje femer e rregullt dhe e devotshme myslymane?

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    A e lejon sheriati perdorimin e nje gjuhe te tille nga nje femer e rregullt dhe e devotshme myslymane?
    Pse cka gjete te keqe ne ate fjali?

Ajo eshte shprehje e dialektetit tem ku jam rrit dmth eshte ne gjuhen popullore, ne gjuhen letrare thuhet 'nuk ua ndin'.

E thjeshte.
    Paqë

Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizë)
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •