Shpresoj qe shqiptaret qe jane ne angli te bejne nje sms njerezve ne shqiperi sepse linjat e telefonit spunojne.
Shpresoj te kete sa me pak viktima dhe do tju lutesha te mos e ktheni temen ne politike sepse analizen politike e ben dikush tjeter.
Shpresoj qe shqiptaret qe jane ne angli te bejne nje sms njerezve ne shqiperi sepse linjat e telefonit spunojne.
Shpresoj te kete sa me pak viktima dhe do tju lutesha te mos e ktheni temen ne politike sepse analizen politike e ben dikush tjeter.
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
R2T, antari gjilanasi_csi, nuk perfaqson tere Kosoven ketu dhe pra kur te shashe ose ofendosh, kujdes a, jo ashtu krejt popullin kosovar por individ...
Preken edhe njerez te pafajshem me ate qe thua...
Respekte....
My silence doesn't mean I am gone!
E di edhe une... se femijes me nuk duhet ti themi femije duhet ti themi shinjester! Te bardhes ti themi te zeze dhe te zezes se bardhe, qarjes duhet ti themi qeshje... keshtu pastaj truri na behet byk, dhe na i shurosin mire pastaj! Keshtu vdekjet dhe lufterat nuk na bejne me pershtypje, sidomos kur jane ne qafe te tjereve....Postuar më parë nga Manulaki
Per nje gje te jeni te sigurte... sikur te mos mbetet islamist i gjalle ne kete toke "armiq" dhe "terroriste" do ezkistojne gjithmone. Sidomos ne nje kohe ku cdo gje duhet te homogjenizohet dhe kapitalizohet!
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 07-07-2005 më 13:17
Ata femije te pafajshem rriten me larje truri , dhe behen terrorista ......
Rroft Tony Blair Rroft Bush Te 2 Jeni 1sha
Ne Lindje te shkretet behen terrorista, kurse ne Perendim po i bejme rrobota me susta siper (i shtypim susten dhe i cojme ku te duam).Postuar më parë nga Evelyn
Si perfundim kush doli fitimtar?
Manulak, nuk dua ta devijoj temen dhe mendimin time e kam thene qarte me lart por kjo qe ke thene eshte me te vertete e tmerrshme. Nuk besoj qe keto fjale te dalin nga zemra e nje nene. Mos u beni edhe ju mbrojtes te krimeve kot me kot.Postuar më parë nga Manulaki
Nga keto qe thua ti del qe ata duhet te vriten sepse nje dite do behen kriminele. Eh, more Maulaki. Edhe kete do e degjoja prej nje nene.![]()
Nuk e di si do reagoje nese do ja preknin vetem njerin gisht femijes tend e jo me ta perplasnin per vdekje me ndonje bombe gje qe s'me vjen as ta mendoj se s'dua te te prek...
kshu kshu... rregjistrohu edhe ti Manulaki ne ushtrine e Bush-it dhe vrap ne Bagdad se kane ngele edhe ca femije me potencial terroristi me duket...![]()
Ngushellime familjeve te viktimave dhe sherim te shpejte te lenduarve
S'eshte mire te beni replika dhe zenie ndermjet vetes o njerez!!!!
Eshte burracakerri te vrasesh te pafajshem kudo.
Per me teper ne Londer ka nje komunitet te madh shqiptaresh, nga te gjitha viset shqiptare. Po ashtu ka plot antare te forumit.
Ju lutem dini ndonje ndonnje lajm per emrat e viktimave?
Pasi kudo ne bote ne raste te tilla, Ministrite e Jashtme ngrejne Qendra te Emergjences per te komunikuar lajmet lidhur me ngjarjen dhe ne lidhje me shendetin e shtetasve te tyre. Kurse ne Shqiperi, del Sali Berisha dhe deklaron qe po perpiqem te jem ne kontakt ne lidhje me bashkekombasit.
A ka Minister te Jashtem Shqiperia????
Edhe une them se "fajin" e kane vete anglezet.
Nja 3-4 jave ma pare pashe ne Tv mu ne mes te Londres nja 200 ekstremista islamike, me koken e mbuluar qe po demonstronin "paqesisht" duke thirrur nder te tjera "Bomb, Bomb - Pentagon" pra "te bombardojme Pentagonin" etj.
Policia bente sehir e ruante mos u ndodhte gje.
Vjet per 9/11 ne mes te Londres shitesit islamike kishin ngjitur postera e shitnin kartolina me fytyrat e terroristave te 9/11.
Perderisa i lene te livadhisin, atehere te paguajne edhe cmimin. Kur nji imam qorr me krah te keputun per nja 10 vjet rresht predikonte nder muslimane lufte kunder perendimit e terror, ju desht nja 3 vjet mbas 11 shtatoret qeverise angleze per ta debue nga Anglia, edhe atehere me gjyqe e avoketen se mos po i shkelen te drejtat.
Cmimin e kesaj tolerance absurde e paguajne te pafajshmit.
SHBA asht ma drastike prandaj edhe ma e suksesshme ne parandalim. Nuk ka shume terci-verci atje. Vetem pse kishte genjyer FBI-n, e rrasen ne burg nje islamik qe kishte fshehur te kaluaren e trajnimit ne Afganistan.
Kur duan te marrin vize per ne USA paguajne extra $100 per background check, dhe rralle u jepet, edhe kur e marrin kontrollohen mire ne aeroport, u marrin gishtat etj.
kerkojne largimin nga Afganistani. Po pse shkuan amerikanet ne Afganistan? Pse ndodhi 9/11.
Terrorizmi islamik ka te njejten fytyre, pavarsisht nga kamuflimi, si ne 9/11, Madrid, Breslan (Rusi) edhe tashti ne Londer.
Prandaj shtetet e civilizume duhet te bashkohen dhe te forcojne masat duke mos lejuar qe lirite demokratike tu rrezikojne jeten qytetareve persa kohe jane ne lufte.
Postuar më parë nga Labeati
Labeat e respektoj deri ne nje mase mendimin tend (pavarsisht se nuk bie ndakort) por duhet si tip i pjekur qe je ta kishe kuptuar mire se "lufta" dhe "lirite demokratike" nuk shkojne bashke. Pra nese ke "lufte" atehere ke dhe 'gjendje te jashtzakonshme', 'ligje te castit', 'kontroll mbi publikun' etj.etj.etj. Pra sic vetkuptohet nje vend qe e vendos veten ne lufte i nxjerr vetvetiu menjane shume parime demokratike..... Pra ose do ruash parimet demokratike ose do besh lufte! Eshte naivitet te besosh se mund ti besh te dyja!
Nga andej e tutje luftrave nuk i dihet si e kane fillin, dhe sic e thane anetaret me siper lufterat vetem te "pafajshmit" godasin!
Ne BE kush nuk gjendet ne luften e Bushit e Blerit flen me teper i qet sot!
Cdo qytetar europian/amerikan qe respekton vlerat demokratike duhet te ngrihet kundra luftes, perndryshe ta harroje demokracine!
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 07-07-2005 më 13:40
Krijoni Kontakt