Uhhh? C'ishte ky vendim kaq i papritur? Apo per ju myslymanet nuk sigurojne me asgje? Ehhh mor Aruno, kur t'i kuptosh si jane gjerat...Postuar më parë nga arun
Uhhh? C'ishte ky vendim kaq i papritur? Apo per ju myslymanet nuk sigurojne me asgje? Ehhh mor Aruno, kur t'i kuptosh si jane gjerat...Postuar më parë nga arun
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
hahaha mu desh me e pa qe me e besu ket! Hallall ZiM ty edhe kur te kaloka miu nen mustaqe ja maske bishtin me centimetra hahaha
Degjo mi lal ,se djaloshi braziljon ja boni vet gropen vetes ,se u paralajmrua qe te ndalonte ,por atij as qe i bite menja ,kaperceu mure e lopata vetem ti ikte policise me cante ne shpin ,cfar pret te bej policia me thuj ti ne keto lloj raste ?????,nxirr nje konkluzion te vogel ,SIKUR TE ISHTE TERRORRIST ME VERTE KY DJALOSHI EDHE MOS NDALOHEJ NGA FORCAT E RENDIT DHE TE PERSERISTE SULMET 7/7 QE NDODHEN cfar do thoje ti ???jom i sigurt se ti do ishe e para te thoje pse se qelluan , kshu qe shifi gjerat me ndryshe sepse eshte shume e lehte t'ja vesh fajin dikujt duke mos i ditur rrethanat e ngjarjes !!!Postuar më parë nga Zana e malit
shnet
Vetem per hir te angazhimit te madh te Blair-it per ceshtjen e Kosoves ( dhe insistimin e tij ne bombardimin e Serbise, si menyra e vetme per ti larguar forcat pushtuese serbe nga Kosova), une Blair-in nuk nuk do ta kisha futur ne nje liste me ata qe permend me siper.Rroftë Blari, Bushi, Millosheviqi, Sadami, Sharoni, Bin Ladeni, Hitleri, Stalini..rrofsh edhe ti dhe të gjithë njëmendësit e tu... vetëm kështu do të shkohet përpara, tuj i përkrah gjaksorët më të mëdhenj të të gjitha kohërave
Per Blair-in duhet me shume mirenjohje nga ana e shqiptareve.
Kshu ....![]()
Uh më fal zotrote, Bleri vet e ka "rendit" veten në atë arradhë, kur iu bashkangjit.Postuar më parë nga RTP
Ah more TitiPostuar më parë nga TITI
Lodhesh kot tuj "vizatu" e tuj shtjerr za ...
Ky soj (pro-kamikazi) ""s`don edhe s`don"" me kuptue!
![]()
Fjollat
Flmd per kete informat !
Now my life is complete!
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 27-07-2005 më 07:20
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
RTP, megjithate faleminderit per ofendimin!...(megjithese une u sqarova dhe u shpjegova mire me larte)Postuar më parë nga RTP
Nga,
ZeM
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
A mund ta rendisesh Tonin ne nje liste me Bin Ladenin?
Po, mund ta rendisesh, mund t'i japesh edhe vend te pare; por vetem ne rastin kur e ke perzene trurin me shqelma.
Une nuk arrij ta besoj dot qe ka shqiptare qe arrijne ne kete pike, qe mund ta kene trurin te konservuar ne formaline. Nuk mund ta besoj qe nje individ, pjesetar i nje shoqerie (shqiptare) dhe mentaliteti, qe kurre nuk kane dhene as edhe nje shembull te tille(si rastet e terorizmit), te arrije te kete nje vleresim te tille... Me te vertete ka dicka qe nuk shkon ne disa persona ketu...
Sa per ate qe thote Titi... Policia e Londres ka te drejte... po, por deri diku aman, dhe per ata qe nuk i dine krejt rrethanat e ngjerjes. Duhet ta dini se ai braziliani eshte qelluar me 7 plumba ne koke! Per mua, ky nuk eshte nje veprim qe behet per te ndaluar ndonje te dyshuar qe per nje aresye apo nje tjeter nuk i bindet policise. Fare thjeshte mund te konsiderohet si egzekutim; dhe jo per faktin se myslymani nuk na paskesh qene myslyman, po brazilian... Do te ishte egzekutim ne te gjitha rastet.
Faktikisht, ceshtja eshte me e veshtire se kaq... per mua si shqiptar, eshte e veshtire te shprehem me qartesi te plote, sepse te tilla akte nuk kane ndodhur ndonjehere ne Shqiperi, dhe te them te drejten, po te kishin ndodhur(sulmet terroriste), ndoshta do t'ua nxirrja inatin te gjithe myslymaneve.(kuptohet, pervec patrioteve te mi) Kjo eshte gjithnje me nje NDOSHTA aty...
Por, shqiptari as me shaka nuk mund te shprehet si disa, ketu siper...
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Banished
Nuk është nevoja për aq shumë cinizëm. Mjafton të jesh pak më objektiv dhe ta kuptosh se terroristët dhe kundërshtarët e tyre, këta "luftëtarët e denjë antiterrorist" dallojnë pak nga njëri tjetri. Fajtorë kryesorë janë iniciatorët e luftërave, në këtë rast udhëheqësit e shteteve përkatëse dhe duhet të mbajnë përgjegjësi për gjitha këto akte.
Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 27-07-2005 më 11:23
RTPAh more Titi
Lodhesh kot tuj "vizatu" e tuj shtjerr za ...
Ky soj ""s`don edhe s`don"" me kuptue!
Fjollat
Flmd per kete informat !
Now my life is complete!
Ti je "soji" që nuk po kupton. Nëse lexon pak më me vëmendje, ndoshta ka gjasa ta kuptosh, se askush nuk është (pro-kamikazi) siç je shprehur. Të gjithë jemi shpreh kundër çfarëdo lloj dhune, kundër luftërave, por koka jote e zgjuar e ka pak sa të vështirë për ta kuptuar.
"lufta kundër terrorizmit" është gjeneratori i terrorizmit, që nuk do të pushojë së prodhuari terror. Të vetmit që kanë inicuar dhe të vetmit që mund ta ndalojnë terrorizmin janë kryetarët e shteteve që ti i mbron kaq denjësisht.
Suksese
Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 27-07-2005 më 11:22
Krijoni Kontakt