Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 221
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga arun
    edhe une kisha planifikuar te shkoja per nje seminar dy javor , por miqte i mi ne londer me thane se tani per tani eshte mire te mos vish ne londer sepse nuk te garantojme asgje ,ne lidhje me jeten kuptohet
    Uhhh? C'ishte ky vendim kaq i papritur? Apo per ju myslymanet nuk sigurojne me asgje? Ehhh mor Aruno, kur t'i kuptosh si jane gjerat...
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
    Interesante kjo satistike !! A eshte e mundur te sjellesh nje link te burimit nga e ke marre! Sepse popullsia e Londres ne Janar 2005 ka qene 7.421.228 ! Besoj se gjysma e ketyre njerezve (per te mos thene me teper) dalin nga shtepite Domethene 3.710614 Nje e pesta e tyre eshte 0.7 Milion ! Ne baz te satistikes ose satistikave qe ke pare ti del qe mbi gjysme milioni del nga shtepia dhe nuk kthehet !!!

hahaha mu desh me e pa qe me e besu ket! Hallall ZiM ty edhe kur te kaloka miu nen mustaqe ja maske bishtin me centimetra hahaha

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga Zana e malit
    Sipas kesaj logjike del qe, policet te rine skajeve me snajpere dhe vetem te shohin kush shpejton per te zene metron/trenin/autobusin (per shkaqe vonese) dhe per t'i vrare ata njerez.

Nje fjale popullore thote: "Ne mos paç pune, luaje te pakten deren", e me kete rast fjala popullore (e perpunuar nga une) do ishte: "Ne mos pat policia Londineze tjeter pune, te pakten le te vrase njerez" (puna e madhe!!!)....

Me e keqja dhe qe une do e quaja "kapaku i budallallekut te Londres" ishte paralajmerimi se do kete edhe ne te ardhmen viktima te tilla (te vrara ne kete menyre nga policia)!!!.....Paramendoni, sa demokrat na qenkan "shtetet e Perendimit" (me kete rast Anglia)! Ne vend qe te punoje me perpikmeri (sepse, kini parasysh, VRASJA E NJERIUT eshte (duhet te jete) GJEJA E FUNDIT qe mund ta beje policia ne rrethana te tilla) ata e vrasin njerin pa menduar aspak se marrin nje jete, dhe ne fund vec nje "pffff, s'paska qene "terroristi"!!! ... TURP !!!!

Mbase filmat "akcion" mund t'i kene fajet, nga te cilet ndikohen policet!!!...Kushedi, policet londinez e paskan pare mire e e kane studijuar mire filmin "Bourne Supremacy" dhe kane dashur te shquhen per "London Police Supremacy"!!!!!!!!!!

ZeM
    Degjo mi lal ,se djaloshi braziljon ja boni vet gropen vetes ,se u paralajmrua qe te ndalonte ,por atij as qe i bite menja ,kaperceu mure e lopata vetem ti ikte policise me cante ne shpin ,cfar pret te bej policia me thuj ti ne keto lloj raste ?????,nxirr nje konkluzion te vogel ,SIKUR TE ISHTE TERRORRIST ME VERTE KY DJALOSHI EDHE MOS NDALOHEJ NGA FORCAT E RENDIT DHE TE PERSERISTE SULMET 7/7 QE NDODHEN cfar do thoje ti ???jom i sigurt se ti do ishe e para te thoje pse se qelluan , kshu qe shifi gjerat me ndryshe sepse eshte shume e lehte t'ja vesh fajin dikujt duke mos i ditur rrethanat e ngjarjes !!!

shnet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    Rroftë Blari, Bushi, Millosheviqi, Sadami, Sharoni, Bin Ladeni, Hitleri, Stalini..rrofsh edhe ti dhe të gjithë njëmendësit e tu... vetëm kështu do të shkohet përpara, tuj i përkrah gjaksorët më të mëdhenj të të gjitha kohërave
    Vetem per hir te angazhimit te madh te Blair-it per ceshtjen e Kosoves ( dhe insistimin e tij ne bombardimin e Serbise, si menyra e vetme per ti larguar forcat pushtuese serbe nga Kosova), une Blair-in nuk nuk do ta kisha futur ne nje liste me ata qe permend me siper.
    Per Blair-in duhet me shume mirenjohje nga ana e shqiptareve.
    Kshu ....

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Njeriu i mire(me falni per "modestin "time)
    e shiqon vepren e sejcilit vetem nga kendi i drejte !

Prandaj,habitem si keni guxim ta renditni emrin e Blerit aty!
    Uh më fal zotrote, Bleri vet e ka "rendit" veten në atë arradhë, kur iu bashkangjit.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga TITI
    Degjo mi lal ,se djaloshi braziljon ja boni vet gropen vetes ,se u paralajmrua qe te ndalonte ,por atij as qe i bite menja ,kaperceu mure e lopata vetem ti ikte policise me cante ne shpin ,cfar pret te bej policia me thuj ti ne keto lloj raste ?????,nxirr nje konkluzion te vogel ,SIKUR TE ISHTE TERRORRIST ME VERTE KY DJALOSHI EDHE MOS NDALOHEJ NGA FORCAT E RENDIT DHE TE PERSERISTE SULMET 7/7 QE NDODHEN cfar do thoje ti ???jom i sigurt se ti do ishe e para te thoje pse se qelluan , kshu qe shifi gjerat me ndryshe sepse eshte shume e lehte t'ja vesh fajin dikujt duke mos i ditur rrethanat e ngjarjes !!!

shnet
    Ah more Titi

Lodhesh kot tuj "vizatu" e tuj shtjerr za ...
    Ky soj (pro-kamikazi) ""s`don edhe s`don"" me kuptue!

Fjollat

Flmd per kete informat !
    Now my life is complete!

Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 27-07-2005 më 07:20
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Arrow

Citim Postuar më parë nga RTP
    Ah more Titi

Ky soj (pro-kamikazi) ""s`don edhe s`don"" me kuptue!

RTP, megjithate faleminderit per ofendimin!...(megjithese une u sqarova dhe u shpjegova mire me larte)

Nga,
    ZeM
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

A mund ta rendisesh Tonin ne nje liste me Bin Ladenin?
    Po, mund ta rendisesh, mund t'i japesh edhe vend te pare; por vetem ne rastin kur e ke perzene trurin me shqelma.
    Une nuk arrij ta besoj dot qe ka shqiptare qe arrijne ne kete pike, qe mund ta kene trurin te konservuar ne formaline. Nuk mund ta besoj qe nje individ, pjesetar i nje shoqerie (shqiptare) dhe mentaliteti, qe kurre nuk kane dhene as edhe nje shembull te tille(si rastet e terorizmit), te arrije te kete nje vleresim te tille... Me te vertete ka dicka qe nuk shkon ne disa persona ketu...
    Sa per ate qe thote Titi... Policia e Londres ka te drejte... po, por deri diku aman, dhe per ata qe nuk i dine krejt rrethanat e ngjerjes. Duhet ta dini se ai braziliani eshte qelluar me 7 plumba ne koke! Per mua, ky nuk eshte nje veprim qe behet per te ndaluar ndonje te dyshuar qe per nje aresye apo nje tjeter nuk i bindet policise. Fare thjeshte mund te konsiderohet si egzekutim; dhe jo per faktin se myslymani nuk na paskesh qene myslyman, po brazilian... Do te ishte egzekutim ne te gjitha rastet.
    Faktikisht, ceshtja eshte me e veshtire se kaq... per mua si shqiptar, eshte e veshtire te shprehem me qartesi te plote, sepse te tilla akte nuk kane ndodhur ndonjehere ne Shqiperi, dhe te them te drejten, po te kishin ndodhur(sulmet terroriste), ndoshta do t'ua nxirrja inatin te gjithe myslymaneve.(kuptohet, pervec patrioteve te mi) Kjo eshte gjithnje me nje NDOSHTA aty...
    Por, shqiptari as me shaka nuk mund te shprehet si disa, ketu siper...
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Banished
    Nuk është nevoja për aq shumë cinizëm. Mjafton të jesh pak më objektiv dhe ta kuptosh se terroristët dhe kundërshtarët e tyre, këta "luftëtarët e denjë antiterrorist" dallojnë pak nga njëri tjetri. Fajtorë kryesorë janë iniciatorët e luftërave, në këtë rast udhëheqësit e shteteve përkatëse dhe duhet të mbajnë përgjegjësi për gjitha këto akte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 27-07-2005 më 11:23

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Ah more Titi

Ky soj ""s`don edhe s`don"" me kuptue!

Fjollat

Flmd per kete informat !
    Now my life is complete!
    RTP
    Ti je "soji" që nuk po kupton. Nëse lexon pak më me vëmendje, ndoshta ka gjasa ta kuptosh, se askush nuk është (pro-kamikazi) siç je shprehur. Të gjithë jemi shpreh kundër çfarëdo lloj dhune, kundër luftërave, por koka jote e zgjuar e ka pak sa të vështirë për ta kuptuar.
    "lufta kundër terrorizmit" është gjeneratori i terrorizmit, që nuk do të pushojë së prodhuari terror. Të vetmit që kanë inicuar dhe të vetmit që mund ta ndalojnë terrorizmin janë kryetarët e shteteve që ti i mbron kaq denjësisht.
    Suksese
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 27-07-2005 më 11:22

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqipëria dërgon si dipllomat në Londër një zooteknik
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 07:57
  2. Bombat në Londër, identifikohet autori
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 17:34
  3. Londër, shqiptarët bashkë në fushat e futbollit
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-05-2005, 05:19
  4. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •