Close
Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 221
    Rise-the-tempo Maska e edion1
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    london , uk
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga arun
    «Se dici una menzogna enorme e continui a ripeterla, prima o poi il popolo ci crederà. La menzogna si può mantenere per il tempo in cui lo Stato riesce a schermare la gente dalle conseguenze politiche, economiche e militari della menzogna stessa.
    Diventa così di vitale importanza per lo Stato usare tutto il suo potere per reprimere il dissenso, perché la verità è il nemico mortale della menzogna e, di conseguenza, la verità è il più grande nemico dello Stato».

Joseph Goebbels
    Ministro della Propaganda della Germania nazista (1933-1945).

ne qoftese nuk e di po te kujtoj se ne irak ka 10,000 ushtare britanike ne irak ata konsiderohen nga njerzit e thjeshte si pushtues, dhe ka gjithashtu te vrare qe nga fillimi i luftes rreth 25,000 civile te pafajshem irakene, shumica gra femije dhe pleq,
    tani qe sadami i hoq nga pushteti ,dhe armet e shkaterrimit nuk u gjenden , cfare po ben britania ne irak ...........
    Kam qene dhe jam kundra luftes ne Irak . dhe kam qene ne demonstrate ne Londer bashke me gati 1 milon veta , por nuk me dhe pergjigje se c'fare lidhje kane keta 4 qe vune bomba ne londer me luften ne irak . Po ta perseris edhe nje here , lindur dhe rritur ne Angli . NUk ju pelqen politika e jashtme e anglise dhe e vetmja menyre eshte te vijne ne londer dhe te vrasin sa me teper njerez ? Sipas mendimit tend Kjo eshte menyra e vetme te shprehesh opinionin tend ?
    per mendimin tim keta jane njerez te semure , qe besojne se do vije nje dite dhe njerezit do ti justifikojne veprimet e tyre , Por , me e semura eshte se ka njerez , si puna jote qe , qe i justifikojne keto veprime .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Citim Postuar më parë nga edion1
    Kam qene dhe jam kundra luftes ne Irak . dhe kam qene ne demonstrate ne Londer bashke me gati 1 milon veta , por nuk me dhe pergjigje se c'fare lidhje kane keta 4 qe vune bomba ne londer me luften ne irak . Po ta perseris edhe nje here , lindur dhe rritur ne Angli . NUk ju pelqen politika e jashtme e anglise dhe e vetmja menyre eshte te vijne ne londer dhe te vrasin sa me teper njerez ? Sipas mendimit tend Kjo eshte menyra e vetme te shprehesh opinionin tend ?
    per mendimin tim keta jane njerez te semure , qe besojne se do vije nje dite dhe njerezit do ti justifikojne veprimet e tyre , Por , me e semura eshte se ka njerez , si puna jote qe , qe i justifikojne keto veprime .
    plako edhe une po ta perserise se eshte dhuna qe sjell dhunen dhe jo e kunderta, britania kishte kohe qe i priste keto sulme dhe si neo-kolionaliste qe jane prej shekujsh(ne lindjen e mesme) edhe e thonin hapur nje gje te tille,ne shtyp

problemi eshte se kohet kane ndryshuar, ishin britaniket qe shkuan ne irak dhe jane po keta britanike qe nuk duan te largohen nga iraku, nese nuk e kupton po ta perseris ,britaniket duhet te largohen sa me shpejt dhe nje gje e tille do te beje qe al-kaida (e krijuar nga amerikanet) nuk do kete me motive per te goditur britanine

mendoj se te semure jane anglo-amerikanet qe shkuan ne irak ne menyre te pa-ligjshme (vete kofi anan ka thene se pushtimi i irakut eshte i pa ligjshem) dhe jo vetem qe bene nje gabim por vazhdojne te kembengulin ne gabimin e tyre

TE GABOSH ESHTE NJERZORE,KEMBENGULJA NE GABIM ESHTE DJALLZORE(dhe nje gje te tille po bejne anglo-amerikanet ne irak)

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Atmosfera e tensionur ne Londer,beri qe ekipi i njohur Inter i Milanos,te anullonte nje sere ndeshjes miqesore me ekipe te Premier League.

Pa vendosmeria e drejtuesve te Interit,solli pa kenaqsine e kryebashkiakut te Londres Ken Livingston.
    Nder te tjera ai tha........"Tromokratet,po festojne dhe gezohen,ndaj vendimit te drejtuesve te Interit,...........nese do lejonim tromokratet,te ndryshonin,menyren e jeteses sone se perditshme,atehere u kemi dhene te kuptojne se jane prane suksesit."
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Gafe e pafalshme e Interit ....

Para 2 ditesh Morati , padroni i Klubit, deklaroi qe ndeshjet do zhvillohen patjeter , per respekt te popullit anglez...
    Po ate dite Mancini , trajneri , tha qe do shkojme ne Angli pa asnje lloj medyshje.....

E papritura ndodhi dje ...Me sa duket disa lojtare te Interit kane kerkuar anullimin nga frika ....
    Siti Interit doli me nje deklarate ku thuhej qe anulloheshin ndeshjet << per te mos renduar punen e forcave te sigurimit angleze >>....
    Me keto fjale kujtuan se do mbyllej ky muhabet....
    Por ndodhi e kunderta .....
    Pas kritikave te ashpra te kryebashkiakut , sic ka shkruar kolombi lart , erdhen edhe kritikat nga klubet qe do zhvillonin miqesoret...
    Por sidomos nga italianet qe jetojne ne Angli ....

Kjo eshte nje zhurme mediatike , qe demton imazhin e klubit ....
    Megjithese lojtaret e Interit , si cdo individ, kane te drejten e tyre , qe te mos shkojne ne zona ku sipas tyre ka rrezikshmeri per atentate...

Klubi e kuptoi gafen qe kishte bere ....
    Mbreme ne pushim te ndeshjes miqesore Inter - Bordo , doli me nje deklarate ku thuhet se deklarata e anullimit ishte nje keqkuptim dhe se gjithcka do rishikohet ....
    Sot priten hollesirat , por me siguri Interi do shkoje ne Angli , ndryshe do bente nje figure te shemtuar ne arenen internacionale ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    INTERI SHKON NE ANGLI.

Para pak minutash presidenti i Interit FACHETI tha:
    << Konfirmoj qe skuadra do te niset per te respektuar marreveshjen me organizatoret angleze>>

Skuadra mund te niset sonte ne darke.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Shyqyr Te pakten Te Shof Noi Neshje Se m'ka mor malli vallaj ta shof i her interin !!

Sorry @ Se Dola Dhe Nga Tema !!!

shnet

Unhappy Shperthimet ne Londer...!

Citim Postuar më parë nga Lioness
    Tre shperthime kane ndodhur ne Londer. Ka disa viktima. Akoma nuk eshte konfirmuar origjina e ketyre shperthimeve.

Priten reagime nga policia.

Shperthimet ne Londer, po behen shkak i vrasjeve te njerezve te pafajshem nga ana e policise Britaneze PER FAT TE KEQ. Nje brazilian qe viktima e pare e ketij lloji nga ana policis se Londers, te shohim edhe sa viktima te ketilla do te kete ne te ardhmen dhe kush do te jete njeriu viktime i rradhes.

Nje keshille: Mos mbani me vete canta shpine (trasta) sepse ka gjasa qe policia britaneze t'iu qelloje me snajper 5 apo 10 here!!!....

ZeM
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga Zana e malit
    Shperthimet ne Londer, po behen shkak i vrasjeve te njerezve te pafajshem nga ana e policise Britaneze PER FAT TE KEQ. Nje brazilian qe viktima e pare e ketij lloji nga ana policis se Londers, te shohim edhe sa viktima te ketilla do te kete ne te ardhmen dhe kush do te jete njeriu viktime i rradhes.

Nje keshille: Mos mbani me vete canta shpine (trasta) sepse ka gjasa qe policia britaneze t'iu qelloje me snajper 5 apo 10 here!!!....

ZeM
    zana ,keq me erdhi per braziljonin ,po cju desh atij me ik me vrap kur s'kishte gjo me vete aq me teper qe ishte dhe legal ne ket ven edhe me cante ne shpin ,duke kapercy dhe lopatat e undergroundit ,ashu normal qe krijon dyshime tek policia ,duke e dit qe 1 dite me par terrorristat tentuan te hudhnin 3 metro dhe 1 autobuz ne ere !!

Thuj ti fat i keq per ate edhe maroi filmi !!

shnet

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga edion1
    Mos e beni Londren si ne irak . Njerzit jane pak me te kujdeshem neper autobuza dhe trena , por nuk eshte se te gjithe po rrijne mbyllur dhe nuk po levizin . Cdo gje funksionon normalisht . Ne nje qytet me 9 milion banore , ke shume me teper mundesi te pesosh ndonje aksident nga shofera te dehur sesa te jeshe afer ndonje bombe .

hahaa ke te drejte )
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Citim Postuar më parë nga arun
    edhe une kisha planifikuar te shkoja per nje seminar dy javor , por miqte i mi ne londer me thane se tani per tani eshte mire te mos vish ne londer sepse nuk te garantojme asgje ,ne lidhje me jeten kuptohet
    Nuk e ke keq, te jetosh ne londer eshte bere keq kohet e fundit, sipas statistikave thuhet se ne 5 qe dalin nga shtepia 4 arrijne te kthehen prape ne te. Gjendja duhet te regullohet!

Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqipëria dërgon si dipllomat në Londër një zooteknik
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 07:57
  2. Bombat në Londër, identifikohet autori
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 17:34
  3. Londër, shqiptarët bashkë në fushat e futbollit
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-05-2005, 05:19
  4. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •