Une per vete kam frike tani te vete ne Londer, apo s'kam disa intervista
Po ata shqiptar qe jetojne ne Londer?
Une per vete kam frike tani te vete ne Londer, apo s'kam disa intervista
Po ata shqiptar qe jetojne ne Londer?
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 22-07-2005 më 08:28
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar më parë nga Ervisa
edhe une kisha planifikuar te shkoja per nje seminar dy javor , por miqte i mi ne londer me thane se tani per tani eshte mire te mos vish ne londer sepse nuk te garantojme asgje ,ne lidhje me jeten kuptohet
Postuar më parë nga arun
![]()
![]()
Mos more...
![]()
Policia sot ka gjuajtur dhe vrare nje person ne Londer.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
mbas antetateve te djeshme (qe shyqyr zoti qe nuk shperthyen ato eksplosivet)policia eshte munduar te gjej 4shen e kesaj te Enjtes (dates 21/07/05)qe nuk kan shperthyer kompletisht, kjo ndodhi rreth ores 12 te dites.Perseri ne autobuz ishte vendosur 1, po ashtu edhe ne tren.Por asnje nuk eshte vrare as plagosur, pasi eksplosivet nuk kishin shperthyer kompletisht.Sot ne mengjes ne stacionin e Stockwell rreth 5 police vrasin 1 person qe besonin qe ishte i rrezikshem. Ai kishte ne gjup goxha te madh per temperaturen e sotme te Londres, ky person eshte thirur nga policia qe te ndaloje, ai nuk eshte ndaluar, policiet i kan thene do te gjuajm po nuk ndalove..ai akoma ka vrapuar,kshq ato kan gjuatur ne drejtim te kokes se tij 5 here.Sado qe ambulanca eshte thirur me pas ai nuk shpetoi. Ky lloj akti shokoi me te vertete shum Londonz,edhe anglez pasi policia angleze nuk lejohet te mbaj arme e jo me te vrasi.po ashtu edhe ligjet kriminale pranojne vetem gjuatje ne kembe, qe te pengoj ate person te vrapoj/iki. Por mbas shattorit te 11, Anglia ka nxjerrur ligje te vecante per ate qe besohen qe kan lidhje me akte terroriste.Nqfse ato gjuajne, ato gjuajen te vrasin!
Me te vertete eshte bere shum e frikshme te luash me trenat e Londres kete jave, sot kishinh mbyllur linjat kryesore te trenave (kshq nuk mund te udhetoja per ne shtepi deri vone)Autobuzat jane me me frike...
Por me te vertete po mundohen, po i japin gjithcka cfare kane forcat e policise angleze per ti gjetur keto iindividual, qe po bejne keto akte. Sot ne cdo stacion treni (ku kalova une, qe i pashe me syte e mi)kishte te pakten 2 police ne hyrje edhe dalje te trenave...po ashtu edhe outobuzat kryesor po u kontrollonin nga polica kembesor...
ja edhe fotot e 4personave qe mendohet qe kane lidhje me bombat e kesaj Enjte.
i pari i eshte i stacionit te Oval, dyte i Westbourne, i 3ti i outobuzit ne Hackney Road, dhe i fundit i stacionit Warren Street.
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 22-07-2005 më 17:10
How can she fall, if there is no one there to catch her
Domosdo o arun qe duhet te kesh frike se kamikax dukeshPostuar më parë nga arun
Hej medet, shyqyr qe je pak i zi dhe do te te marrin per pakistanez apo indian e keshtu nuk na del zeri i keq neve te tjereve, hallexhinjve.
Postuar më parë nga oiseau en vol
po e bere shurren ne det kripa ka per ta sjelle ne gjelle..........
po prononcohuni njehere per ********* anglo-amerikane qe mbajne te pushtuar irakun , pastaj te dalim te terrorizmi ne londer
kur shikoj se si manipulohen njerzit si ju , them se kapitalizmi do jetoje edhe shume vite te tjera , ....................
edhe njehere vdekje kapitalizmit
Mos e beni Londren si ne irak . Njerzit jane pak me te kujdeshem neper autobuza dhe trena , por nuk eshte se te gjithe po rrijne mbyllur dhe nuk po levizin . Cdo gje funksionon normalisht . Ne nje qytet me 9 milion banore , ke shume me teper mundesi te pesosh ndonje aksident nga shofera te dehur sesa te jeshe afer ndonje bombe .Postuar më parë nga Ervisa
O Arun , shme rob i shqetesuar psiqikisht qenke ti . Ne car shekulli jeton ti ? akoma mendon se do vije dita kur komunizmi do te triumfoje dhe do ta shtypi Kapitalizmin , dhe keta terroriste do te behen heronj ?Postuar më parë nga arun
Dhe kur ben krahasimin me luften ne Irak me terroristet ne londer , Merr pak informata . Kater terroristet me 7 korrik , 3 te lindur dhe rritur ne Leeds , Angli dhe nje lindur ne xhamajke dhe rritur ne Angli . Me thuaj pak car llidhje kane ata me irakun ? dhe car padrejtesie pesuan ata nga politika e jashtme e anglise dhe amerikes ?
Postuar më parë nga edion1
ne qoftese nuk e di po te kujtoj se ne irak ka 10,000 ushtare britanike ne irak ata konsiderohen nga njerzit e thjeshte si pushtues, dhe ka gjithashtu te vrare qe nga fillimi i luftes rreth 25,000 civile te pafajshem irakene, shumica gra femije dhe pleq,
tani qe sadami i hoq nga pushteti ,dhe armet e shkaterrimit nuk u gjenden , cfare po ben britania ne irak ...........
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 23-07-2005 më 23:41
Krijoni Kontakt