Une kam qene dhe jam kunder luftes ne irak dhe avganistan , por qe te thuash se keto bomba jane pasoje ketyre luftrave nuk eshte e drejte . 11 shtatori ne NY ishte para luftes , edhe shume akte terroriste para tyre . Bombardimet ne irak kishin qellim te vrisnin terroriste ( per te mos u bere naive , edhe nafta kishte pak te bente ) . Asnje bombe nuk ishte hedhur me qellimin qe te viste sa me teper njerez te thjeshte te irakut . Bombardimet ne irak ( dhe ketu nuk po mundohem ti justifikoj ato si te drejta ) nuk kishin qellim te vrisnin sa me teper nerez te thjeshte te irakut , por terroriste . Ato , qe , duke leshuar gaz helmues vrasin me mijra Kurde ne veri te irakut .
Nuk eshte e drejte te thuash qe eshte fai i Bush and Blair ( megjithese njeri eshte Cowboy dhe tjetri kali i tij ) . Keto njerez qe vejne bomba jane njerz te semure , qe ndjekin disa ideale te cmendura . I vene bombat per te vetmin qellim qe te vrasin sa me teper njerez te cdo moshe dhe cdo rrace , njerez qe e kane vendin ne spital , se ti vrasesh , thjesht do ti besh heronj ne rrjetin e tyre te cmendur .
Krijoni Kontakt