1. perdite
2. 5 here ne jave
3. 4 here ne jave
4. 3 here ne jave
5. 2 here ne jave
6. 1 here ne jave
7. asnjehere
1. perdite
2. 5 here ne jave
3. 4 here ne jave
4. 3 here ne jave
5. 2 here ne jave
6. 1 here ne jave
7. asnjehere
sTa sunaisTHimaTa mporeis na epibaleis siGi,
dεn mporeis omos na baleis oria!
pergjigjia ime eshte 4 here..por ka raste qe edhe merzitem dhe bej 2 muaj pa shkuar..pres edhe pergjigjet tuaja..
sTa sunaisTHimaTa mporeis na epibaleis siGi,
dεn mporeis omos na baleis oria!
te pakten 3 here
po te punosh aty ku punoj une ske nevoje per gym.![]()
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Une asnjehere tani ne vere, Preferoj te bej xhiro me biciklete . Dhe gjithashtu nuk e perdor ashensorin e pallatit por e bej me kembe deri ne katin e 6-shte.
Kurse ne dimer mundohem te vete te pakten 3-4 here ne muaj. Deri tani kam qene anetare e klubit te aerobikes, Nje si pune Cardio-steps (qe isht ekot fare) dhe kam qene 2 here anetare e Kickboxing.
When in Doubt, Act Stupid!
epo hamalle te gjithe nuk jemi or tajPostuar më parë nga ardi_truss
![]()
kam shku ne nje klase advance cycle para ca kohesh, kam tre muaj qe po marr veten ..still recuperating
yoga, I like, dhe pilates..
TBD
Ne dimer mundohem gati perdite , por varet dhe nga punet , planet . ( so ka raste kur e prish rradhen )
Tani ne vere varet nga koha , kur eshte vape shume.. skam nder mend te me pushoje zemra lol , so kur eshte fresket mund te them 3 here ne jave mjaft jane
Po dhe lojrat , si psh tenis , not te levizjet i fusim he![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
o me fal se ti punon ne zyra aty ne n.york.Postuar më parë nga Larsus
![]()
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
une nuk shkoj asnjehere...shume here them qe do regjistrohem ne nje palester por nuk gjej asnjehere kohen...mgjth per te qene ne formen e duhur mjafton dhe nje sport cfaredo (hiq shahun).....
Kete muaj kam shkuar 3 here ne jave, ndersa javen tjeter do ta filloj cdo dite, pervec te dieles. Palestra ta mban trupin ne forme, te gjalle dhe ia keshilloj kujtdo.
Krijoni Kontakt