Do doja te isha si nje floke debore, qe te bie lehtesisht e embelsisht mbi trupin tend, e pastaj nga nxehtesia e tij te avulloja e te ngjitesha lart ne qiell, e tiu bertisja engjejve qe parajsa ekziston edhe ne toke, prane teje...
Do doja te isha si nje floke debore, qe te bie lehtesisht e embelsisht mbi trupin tend, e pastaj nga nxehtesia e tij te avulloja e te ngjitesha lart ne qiell, e tiu bertisja engjejve qe parajsa ekziston edhe ne toke, prane teje...
e kam thene une.... packa se ne heshtje..
Zeri yt edhe pse nuk degjohet pervijohet ne mendje me nje melodi qe vetem une e ndiej... ketu bie shi!
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Komunikimi juaj është sikur një melodi e ëmbël që fillon ngadalë dhe përhapet nëpër tërë horizontin duke ekzekutuar notat më të bukura që vetëm jeta din dhe mund ti shkruaj!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Nganjehere i kam ndaluar une syve te mi te te veshtrojne, vetevetes te te dashuroje...por je gjthmone ti qe me nje frymemarrje sjell zemren time prane grykes, ti je ai emocioni unik qe nganjehere nuk me lejon te fle...si mundem une te harroj syte e tu te mrekullueshem, fizikun tend perfekt, zerin tend qe me ben te dridhem e buzet e tua qe me falin nje deshire tre papermbajtshme per te te puthur?Gjithcka tek ty me ka bere te dashurohem pas teje e ti nuk mund te imagjinosh sa deshiroj te bertas qe edhe ti te dish... se sa e vecante je per mua
Pak me tutje cdo barriere
zemra ime rreh akoma per dashurine tende,
...Por UNE, dje isha "SHUME PAK"per ty,
...sot, thujase "ASGJE" ne jeten tende,
...e neser...vetem "ASKUSHI",
po, ai askush qe do te doje gjithe jeten.
Pergjigje ne vend te 'asaj':
Ti je ASGJEsuesi im, vete-asgjesuesi i vetes; te dyja bere EMBELSISHT, e njerezit te duartrokasin jo per kete, por per ndjeshmerine, duke harruar te te shikojne ngultazi se ku shkon!
Te shohin ku shkoj?...Njerzit perreth nuk duan te shohin....qesh e te gjithe do te qeshin bashke me ty...qaj e do te jesh i vetem...
Kur syte e mi u krijuan nuk dinin se c`ngjyre do te kishin yjet ne qiell, tani qe kam pare brenda shpirtit tend e di qe nuk mund te jetoj askund, pervec qiellit tend
E ne se nje dite do te kesh perpara teje dashurine e jetes tende...e do te jesh duke mbyllur syte per te degjuar te te pershperise TE DUA...atehere mos e bej...por mbyll veshet e shihe drejt ne sy...sepse po te shohesh ata sy te shkelqejne, vetem atehere do mund te kuptosh qe cka po te pershperit eshte e sinqerte.
Ti ishe e sinqert me mua, por jo edhe me vetvehten!?
Ti ishe e dashuruar ne mua por jo edhe në vehten!?
Ti ishe drita ime e jetës, por vet jetoje në errësirë!?
Ti ishe jeta ime, por nuk jetoje për vehten, jetoje për mua!?
Ti ishe gjithëçka për mua dhe asgjë për vehten…
Por njësoj isha edhe unë për ty….
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt