Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    football Maska e football
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Djemte vuajne me shume mbasi nuk flasin shume nga natyra dhe jane me te sinqerte kur duan me te vertete. Vajzat dine te bejne llogarite shume mire mbasi i duan shume parate dhe karieren. Ne qofte se ne llogari dalin te humbura qajne shume. Ne rast te kundert harrojne shume shpejt.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Yeah right, football. Lol. Thua se je djale dhe ndoshta je ndodh ne 1 situate te tille. Po mos i fut te gjithe ne 1 thes. S'jane te gjithe tip Anna Nicole Smith qe duan vec parate dhe karrieren. Besoj se shumica e vajzave do zgjidhte njeriun, right girls?

Lexo postimin 16 qe eshte pergjigja me llogjike.
    If I Only Could....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Nga nje ndarje romantike gjithmone ka vuajtje dhe mbi kete nisem tju pyes bashke-forumas se cila nga dy gjinite vuan me teper.

Mendoni se vuajne Meshkujt apo Femrat

Analize
    Pas nje grindjeje apo nje mosmarrveshje vetjake mes nje gruaje dhe nje burri, njera pale zakonisht vuan nga ideja qe ka lenduar tjetrin, ndersa tjetra vuan sidomos nga ideja se nuk e ka lenduar aq sa duhet tjetrin, prandaj, perpiqet, permes loteve, ngasherimeve dhe fytyres se prekur, t`i shkaktoje atij, edhe me pas, dhimbje ne zemer.

Dito.
    meshkujt miku im.

cdo femer pas nje ndarje kerkon pikerisht nje tjter lidhje posacerisht per te mos vuajtur ,
    por nje mashkull nuk ben keshtu,
    e le dhimbjen dhe vuan deri sa ti sfilitet shpirt dhe ve c atere dhimbja do dorezohet dhe do e leje te qete.

6 days Maska e Bruneta
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Vendndodhja
    Shkoder ta marrsha..:D
    Postime
    14
    Femra vuan me shume, pasi mashkullit i kalo me lehte. E ka me faza me te
    shkurta. Une personalisht po vuaj per nje mashkull shume dhe ai s'ma do mendja se eshte ne te njejten gjendje shpirterore si une.
    Born to make u happy.

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    Une mendoj se kjo gje varet dhe nga situata per te cilen krijohet ky debat, dhe mendoj se lendohet ai/ajo qe akuzohet padrejtesisht.
    ?

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Une kujtoj se per te vuajtur, vuajn qe te dy, por femrat ndjenjat e tyre i shprehin haptas gjersa tek mashkujt keto ndjenja jane paksa te ngulfatura, por sikur e ka thene vajze_mire, pergjithesisht vuan me shume ai qe dashuroi me shume ne ate lidhje. Ka edhe nje gje, te shprehurit e vuajtjes varet edhe nga tipi i njeriut, disa jane me te lendueshem, disa te tjere me pak te lendueshem dhe bazuar ne kete disa vuajtjen e shprehin me shume e disa me pake (pa dallim gjinie).

Bruneta,
    Nese ai djale per te cilin vuan ti, mendon se nuk vuan per shkak te ndarjes suaj, atehere kujtoj se nuk e vlen te vuajsh as ti per te, sepse sikur te kishte pasur dashuri ne lidhjen tuaj atehere nuk do te vinit ne situate te vuani, gjegjesisht te ndaheni, apo e kam gabim?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 22-08-2005 mė 16:46
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

failed & quoted Maska e IsiNYC
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    mbi dhe, nden qiell
    Postime
    227
    Mendoj, se meshkujt vuajn meshume. Per dy arsyje...

1. Eshte e veshtire per nje mashkull te flasi per dhimbjen qe ndjen nga nje ndarje, c'do ndjenj qe ndjen e mban perbrenda.

2. Meshkujt ngushellohen nga pandryshimi. E di qe shume femra do hidhen perpjet dhe patjeter do flasin per burrin tipike qe merzitet nga e njejta gje dhe do nje vajz te re, por kjo ndryshon teper nga situata per te cilen po behet fjale. Femra perkundrazi mer nje rrol me ambicioz dhe kerkon gjej nje pozit me te mire. Thjeshtesisht, femrat kand tendence ose prirje te shofin perpara kurse meshkujt gjithmone shofin te kaluaren ne nje ndarje.

Ka njerez e njerez dhe tipe shume te ndryshem por besoj se ne qofte se duhet ti ktegorizojm .....shumica bije ne kete form. (mendimi im)
    A casual stroll through the lunatic asylum shows that faith does not prove anything. | Nietzsche

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Te dyja palet vuajne them une .. vetem se njera pale e fsheh mire , tjetra e thekson sa me shume ..lol

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Teorikisht thuhet se femrat e vuajn me shume, por e verteta duhet te jet, qe kush dashuron me shume, e vuan me shume!
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Se mos gjeti rehatllik ndonjehere njerzia.Keshtu eshte jeta.

Tek problemet e dashurise e te temave shoqerore eshte e veshtire te flasesh ne linja te pergjithshme.Cdokush ka nje origjinalitet te vecante ne menyren se si reagon.Dikush ma pak e dikush ma shume merziten.

Mire eshte me shkrujt eksperienca personale sic kan bere disa me lart.
    Me vlera edukuese do ishin eksperienca nga antare qe jane te martuar.

Une kujtoj qe me ish te dashuren time ngaterrohesha per gjera kot.Kisha nje lloj kenaqesie kur rrija nja dy tri dite pa fol.Jo s'e nuk e respektoja por sikur kishte nevoje raporti qe te rrinim njecike si te hidheruar me njeri tjetrin.Afroheshim me shume kur pajtoheshim.

Kur hidherohesha me te ndihesha icik me i mbledhur,me i perqendruar ne vetvete.
    Sikur ia din kimetin me shume kur e humb dicka prandaj qe u thelloja ne mendime e analizoja shkakun se pse arrita deri aty.Me thene te drejten merzitesha kur kujtoja kohet qe kishim kaluar.Le qe ideja se mund te lidhet me ndonje tjeter si cekan me rrihte ne koke.Jo se isha xheloz por per faktin e thjeshte :sedra e keqe.Beja c'beja ia jepja nje shans paqes.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •