mos e ke fjalen per ate, qe mbasi u semur nga reumatizma dhe filloi supposte, u mesua?Postuar më parë nga Manulaki
mos e ke fjalen per ate, qe mbasi u semur nga reumatizma dhe filloi supposte, u mesua?Postuar më parë nga Manulaki
Me m'vra , pik gjaku s'm'del !![]()
Ka ndonjë doktoreshë apo infermiere ta përkthejë ? (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
e bukur sigurishtPostuar më parë nga MI CORAZON
Po kur je me nerva shumica perdorin ;
M'kane hyp Kacabunjte , m'hype kacabunjte (lol)
ose
Ma ngrejte amperin
ose ato trimat me flete thone gjoja
I kam thene trurit ik pirdhu![]()
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Medemek me ke thare fare, s'me ka ngelur pike jete ne trup e ne shpirt. Tip romantike, kjoPostuar më parë nga MI CORAZON
.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Postuar më parë nga Henri
E forte kjo shprehje , e cfare ke.. Eh Hic lengu i lengut i sterrlengut .. prape Hic . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
I thuaj atij timit t'i thote atij tendit
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Une doktoreshe nuk jam, por kete e kuptoj keshtu: Kushedi sa te me ngacmosh, kam inat te madh e rezistoj!!!...Postuar më parë nga MI CORAZON
![]()
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
"Ujkun vrae* por hakun mos ia ha"
vrae- vrite
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Nuk është ky kuptimi, Zanë.Postuar më parë nga Zana e malit
Sipas meje ka të bëjë me mërzitje të madhe e gjaku është bërë uje, ose ka ngrirë fare...(lol)...diçka e tillë.
Të tjera...
Ma bone gjakun ujë .
M'more jetën.
Ma shpife.
M'lodhe shpirtin.
M'hongre mo !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt