"Guess who?" dhe "Taxi" Qe te dy filma shume funny dhe shume argetues. Queen Latifa eshte favoritja ime, dhe Ashton Cutcher me ka pelqyer shume ne "Guess who?"
"Guess who?" dhe "Taxi" Qe te dy filma shume funny dhe shume argetues. Queen Latifa eshte favoritja ime, dhe Ashton Cutcher me ka pelqyer shume ne "Guess who?"
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Kam ne plan te marr dhe "Eyes wide shut" me Tom Cruise&Nicole Kidman dhe "Matchstick men" me Nicholas Cage.
Si thoni? I ka pa dikush?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Filmin e pare me Tom Cruise ... u will like it Stormo , merre cpret .Postuar më parë nga StormAngel
Dhe te dytin me N. Cage e kam pare dhe i lezetshem eshte si film , jo keq shikohet ..
Shikim te mbare .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Se mos e shikon me gjithe familjen "Eyes wide shut", lolPostuar më parë nga StormAngel
HAKUNA MATATA
If not as you said, money back guarantee, right?Postuar më parë nga PINK
lol
Falemnderit PINK per keshillen. Kete te dyten do e marr me shume per komentet nga imdb. eshte ajo pjesa qe shkruan :" Lie-Steal-Cheat-Rinse-Repeat" qe me ngeli fiksim. Do shofim si do del. lol
My_Soul, jo. Nuk e shof me gjithe familjen. Duke ditur se c`mendje ka patur Kubrick. po fenk ju enivejs.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une them qe PO, i ka pa.Postuar më parë nga StormAngel
Mos te dalim nga tema.
The girl next door ...jo keq...kur s'ke ça ban...
Une pashe "Alexander" dhe me pelqeu, me perjashtim te skenave te vrasjeve masive. Nuk kam zemer te shikoj gjera te tilla.
"Fortune favors the bold one"
HAKUNA MATATA
Filmi i fundit qe kam pare eshte The girl next door film me verte i lezecem
kishte ato castet humoristike te lezecme po qe nuk krahasohen kurre me Scary movie 3
dhe sidomos me American Pie![]()
"The girl next door" per adoleshentet e mbyllur qe kur clirohen dhe shohin pak liri behen si qeni i zgjidhur nga zinxhiri.
Kjo ishte pershtypja ime per ate film.
Matchsitck man, jo keq. Jam dakord me mendimin e Pink.
Shikim te mbare!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Ne momentin kur e kaper ate gocen dhe po ktheheshin tek agjensia . ndekohe filluan ti vrisnin te gjithemodelet e pare mbasi memoria e tyre filloi te zhvillohej me teper se sa e parashikonin . thnx shkodrane.Postuar më parë nga shkodrane82
Krijoni Kontakt