Close
Faqja 22 prej 33 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 322
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ok, shkojme me rend tani.
    I pari qe pash ishte "Oceans Eleven" dhe gjate gjithe kohes qe shifja filmin, pyetka veten: "Ku e kam pa me pare kete film une". Kete film kam pa kohe me pare por nuk me kujtoheshte titulli. Anomali kinematike. lol
    Pastaj pash "Lethal Weapon 4" me Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci dhe Jet Li.
    Joe Pesci eshte nje nga aktoret me fytyre qesharake ne tere ruzullin tokesor.
    Dhe plus menyra se si flet, o Zot, te shkrin se qeshuri.
    Ka batuta te forta ky film. Ishte mire te bej pak retrospektive.
    E fundit ishte "Fantastic Four" dhe thene drejte nuk e kapa se kush ishin aktore, serish anomali kinematografikoleksikonike kjo (my bad).
    Filmi ishte dy here me i mire se War of the worlds, kshu qe...i mire eshte. lol

Nejse, deri heren tjeter.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Tim Burton's Charlie and the chocolate factory. I can sit pretty much through any movie but this one was boring. Historia eshte interesante dhe disa momente (fillimi e fundi ishin prekes) vecse kishte shume skena qe zvarriteshin. Jonny Depp qe kishte rolin kryesor do ta kishte ngritur me shume filmin, por aha, shume fallco. Me ta shpif me ate Michael Jackson look....krejt gay.

Gjeja me e bukur ne film ishin ca kalamaj qe kishim aty afer dhe kur Charlie po merrte fryme te hapte chokollaten njeri therret..."Open it charlie, open it. You'll win." Kurse 1 tjeter po i thoshte te jemes...."Those kids are bad; I want to be Charlie. I want to be Charlie."
    If I Only Could....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    "Charlie and the chocolate factory "

I mrekullueshëm ! Tamam përrallë !

E meriton të nominohet për best picture dhe për best director. Ku e kishin gjetur atë fëmijë - ëngjëll për të luajtur Charlien. WOW !

P.S. Te gjithë drejtorët e shkollave , të fillojnë të çojnë fëmijët për të parë filmin në mënyrë të organizuar, se mbase zënë një çikë mend. ( apo nuk zejn hiç?!...lol)
    Edhe mua me pelqeu shume ai film, pashe dhe variantin origjinal, po shume larg me kete te riun...Im bir ka filluar te zeje pak mend, tmerrohet kur une i permend qe po behet nje "bad nut" duke kerkuar disa here ne dite cdo gje qe sheh ne TV....dhe menjehere pushon se kerkuari

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Filmi po e po që s'kishte të sharë, por ju s'keni provuar akoma çokollatat.
    mmmmmmmmmm.....
    Sonte do filloj t'i hap të gjitha , të shoh mos kushedi më bie ndonjë " Golden ticket " ( këtë rradhë me sa lexova nje udhëtim nëpër Europë ) .

Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Qeke bo me keq se cuni im qe s'ka lene cokollate pa blere, dhe me thote mua: "Open it...where is the golden ticket?"

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Njërën që hapa, dola huq , më tha sorry, s'ke fituar gjë. Nuk haj dot më shumë sonte. Janë aq rich, sa më kujtohet Fadil Hasa me të famshmen " kryyyp...kryyyp..."

...apo s'ka edhe 24 copë kutia. Do kisha dalë me i shit tek dera nesër , por thotë se nuk janë për shitje individuale. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Njërën që hapa, dola huq , më tha sorry, s'ke fituar gjë. Nuk haj dot më shumë sonte. Janë aq rich, sa më kujtohet Fadil Hasa me të famshmen " kryyyp...kryyyp..."

...apo s'ka edhe 24 copë kutia. Do kisha dalë me i shit tek dera nesër , por thotë se nuk janë për shitje individuale. (lol)
    Kore do nje tas me turshi ne kembim te cokollatave
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Charlie and the chocolate factory?
    Po te merrja ndonje femije me vete, ta bebisitja a ku di une , do ta shikoja me gjithe kenaqesi.

Kurse kshu vete... mora dje ne videostore 4 episodet e pare te "Footballers' wives"... njefare dickaje e ngjashme me serialin "Desperate housewives" me duket, qe e dha para pak kohesh Lifetime TV station. (kete te dyten s'e kam ndjekur dot.) Nejse, kjo Footballers' wives, serial britanik gje per te cilen me duhej caption, bente fjale per nje klub futbolli te famshem ne Angli dhe jetet e ketyre futbollistave e familjeve te tyre. Sa te pashem keta djemteeee pupupu... c't'ju them... edhe me grate e te dashurat e tyre, dashuri, seks, intriga, lluks, lluks, lluks, lluks, lluks.... u bera e qarte? Sesi po me beheshin me zili ato fustanet dhe carcafet prej mendafshi ne krahasim me t-shirtet dhe pambukrovinat amerikane. Nejse mo... fantazira, per t'u shlodhur me nje fjale... bote tjeter. Do te marr dhe episodet e tjera kur te dalin.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Hustle & Flow Mos e beni ate gabim te harxhoni kohe kot me e pa.
    Leqe nje here sa hyn ne salle fillimisht mbush me zezake, por film i marre dhe
    shume i neveritshem nje tundje celuliti hajde mar aman...

Wedding Crashers
    Fantastik...sma do mendja se nuk ka lan kend pa
    e hedh ne kokerr te shpines duke qesh ky film..

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Wedding Crashers[/B] Fantastik...sma do mendja se nuk ka lan kend pa
    e hedh ne kokerr te shpines duke qesh ky film..
    Shikjo mire, shikjo mire.
    If I Only Could....

Faqja 22 prej 33 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. E fundit
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •