Close
Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 322
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Star Wars: A new Hope

Film interesant, packa se ky eshte filmuar nga vitet '70 me duket. E rekomandoj.

Me ne fund fillova ti shikoj Star Wars, se nje dynja me amerikane mi kishin rekomanduar, bashke me apple pie dhe hot dogs

Fillova te shikoj "Garden State" por, c'te bej qe s'jam prere per keto lloj filmash. Nuk pashe me teper se 15 min, dhe e mbylla. Nuk me shfaqi interes. Jam pak kurioze si do vazhdoje, por ka fillim shume te zymte, dhe une isha mprehur per komedi (). Keshtu qe nuk do ta perfundoj. Kush do te kete interes ta shohe, te ma tregoje vazhdimin dhe fundin.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Ryder, ti qeke si mu per filma, kemi te njejtat favorites. E mqse m'u kujtu nga avatari (Requiem for a Dream") po "Trainspotting" e ke pare? Shtjellon heroin addiction, por nuk ka skena aq grafike sa te Requiemi. Eshte me i lehte dhe me humor, but still a very good movie (ngjarjet zhvillohen ne Edinburgh). Shife se duke te njof ty, ke per ta pelqy

Filmi i fundit imi ishte "Papillon" i 1973 me Dustin Hoffman, it's a prison movie. Me enjoyed it a lot.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    Fillova te shikoj "Garden State" por, c'te bej qe s'jam prere per keto lloj filmash. Nuk pashe me teper se 15 min, dhe e mbylla. Nuk me shfaqi interes. Jam pak kurioze si do vazhdoje, por ka fillim shume te zymte, dhe une isha mprehur per komedi (). Keshtu qe nuk do ta perfundoj. Kush do te kete interes ta shohe, te ma tregoje vazhdimin dhe fundin.

As mos e shiko Manule .... se ashtu si fillon pa kuptim ashtu mbaron ..
    Kete film e kam pare vjet kur doli ne kinema si aksidentalisht lol .. dhe film me boring se be nona
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    Edhe une e mbaj mend qe me merziti ne fillim por nuk eshte i keq. Gjithe filmi zhvillohet ne dy dite me duket. Mua me pelqeu. Gjithsesi fundi eshte qe ata lidhen bashke. lol E di e di shume shkurt. lol

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja

Filmi i fundit imi ishte "Papillon" i 1973 me Dustin Hoffman, it's a prison movie. Me enjoyed it a lot.
    Kur e kam parë ( vetëm një herë ) atëhere... në Shqipëri , më la shije tepër të hidhur . Aq gjynah më ka ardh, sa... pàre të më japin, se shoh më.
    Steve McQueen mbetet i pavdekshëm për mua, vetëm nga interpretimi në këtë film.

Janë një kategori filmash, që s'mund t'i shohësh dy herë ( e për këta , duhet hapur një temë më vete).
    Where does a thought go when it's forgotten?

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Kur e kam parë ( vetëm një herë ) atëhere... në Shqipëri , më la shije tepër të hidhur . Aq gjynah më ka ardh, sa... pàre të më japin, se shoh më.
    Steve McQueen mbetet i pavdekshëm për mua, vetëm nga interpretimi në këtë film.

Janë një kategori filmash, që s'mund t'i shohësh dy herë ( e për këta , duhet hapur një temë më vete).
    E kam pare tek sllavi per here te pare vite me pare, pastaj me vone e kam pare edhe disa here te tjera.

E cuditshme eshte se ky film nuk eshte ne repertorin e filmave me te mire, as per Hoffman e as per McQueen.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    Ryder, ti qeke si mu per filma, kemi te njejtat favorites. E mqse m'u kujtu nga avatari (Requiem for a Dream") po "Trainspotting" e ke pare? Shtjellon heroin addiction, por nuk ka skena aq grafike sa te Requiemi. Eshte me i lehte dhe me humor, but still a very good movie (ngjarjet zhvillohen ne Edinburgh). Shife se duke te njof ty, ke per ta pelqy

tu t'njoft ty do thoja Anchorman, Big Lebowski, Office space. Humor anglez me theks amerikan. C'do film nga monty python esht i rekomandum per te gjith. (sidomos ata qe nuk kan qesh kur kan pa dodgeball ose starsky and hutch..ppl who like this stuff should be tortured with needles)

Trainspotting esht i vetmi film ku mund ta duroj ket Ewan mcgregor. Se masnej e ka dhi muhabetin me makabra kinematografike si moulin rouge e star wars phantom menace.
    popull i lezetshem kta skocezet n'fakt megjithse si marr vesh asigje ca flasin. kur erdha n'angli m'pat then zysha e anglishtes (skoceze) what are your goals for this course? i thash po arrita me t'kuptu ty derisa te dal prej ktu zysh e ke kry detyren si pedagoge.

sot do shof fear and loathing in las vegas edhe iher. jonny depp esht shembulli qe duhet te ndiqnin fags si tom cruizi.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    The last samuraj (Tom Cruiz)
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    fags si tom cruizi.
    He's a fag for real. Well, bisexual...
    If I Only Could....

Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. E fundit
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •