Star Wars: A new Hope
Film interesant, packa se ky eshte filmuar nga vitet '70 me duket. E rekomandoj.
Me ne fund fillova ti shikoj Star Wars, se nje dynja me amerikane mi kishin rekomanduar, bashke me apple pie dhe hot dogs![]()
Star Wars: A new Hope
Film interesant, packa se ky eshte filmuar nga vitet '70 me duket. E rekomandoj.
Me ne fund fillova ti shikoj Star Wars, se nje dynja me amerikane mi kishin rekomanduar, bashke me apple pie dhe hot dogs![]()
Fillova te shikoj "Garden State" por, c'te bej qe s'jam prere per keto lloj filmash. Nuk pashe me teper se 15 min, dhe e mbylla. Nuk me shfaqi interes. Jam pak kurioze si do vazhdoje, por ka fillim shume te zymte, dhe une isha mprehur per komedi (). Keshtu qe nuk do ta perfundoj. Kush do te kete interes ta shohe, te ma tregoje vazhdimin dhe fundin.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Ryder, ti qeke si mu per filma, kemi te njejtat favorites. E mqse m'u kujtu nga avatari (Requiem for a Dream") po "Trainspotting" e ke pare? Shtjellon heroin addiction, por nuk ka skena aq grafike sa te Requiemi. Eshte me i lehte dhe me humor, but still a very good movie (ngjarjet zhvillohen ne Edinburgh). Shife se duke te njof ty, ke per ta pelqy
Filmi i fundit imi ishte "Papillon" i 1973 me Dustin Hoffman, it's a prison movie. Me enjoyed it a lot.
Postuar më parë nga Manulaki
As mos e shiko Manule .... se ashtu si fillon pa kuptim ashtu mbaron ..
Kete film e kam pare vjet kur doli ne kinema si aksidentalisht lol .. dhe film me boring se be nona![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Edhe une e mbaj mend qe me merziti ne fillim por nuk eshte i keq. Gjithe filmi zhvillohet ne dy dite me duket. Mua me pelqeu. Gjithsesi fundi eshte qe ata lidhen bashke. lol E di e di shume shkurt. lolPostuar më parë nga Manulaki
Kur e kam parë ( vetëm një herë ) atëhere... në Shqipëri , më la shije tepër të hidhur . Aq gjynah më ka ardh, sa... pàre të më japin, se shoh më.Postuar më parë nga Kuqalashja
Steve McQueen mbetet i pavdekshëm për mua, vetëm nga interpretimi në këtë film.
Janë një kategori filmash, që s'mund t'i shohësh dy herë ( e për këta , duhet hapur një temë më vete).
Where does a thought go when it's forgotten?
E kam pare tek sllavi per here te pare vite me pare, pastaj me vone e kam pare edhe disa here te tjera.Postuar më parë nga MI CORAZON
E cuditshme eshte se ky film nuk eshte ne repertorin e filmave me te mire, as per Hoffman e as per McQueen.
Postuar më parë nga Kuqalashja
tu t'njoft ty do thoja Anchorman, Big Lebowski, Office space. Humor anglez me theks amerikan. C'do film nga monty python esht i rekomandum per te gjith. (sidomos ata qe nuk kan qesh kur kan pa dodgeball ose starsky and hutch..ppl who like this stuff should be tortured with needles)
Trainspotting esht i vetmi film ku mund ta duroj ket Ewan mcgregor. Se masnej e ka dhi muhabetin me makabra kinematografike si moulin rouge e star wars phantom menace.
popull i lezetshem kta skocezet n'fakt megjithse si marr vesh asigje ca flasin. kur erdha n'angli m'pat then zysha e anglishtes (skoceze) what are your goals for this course? i thash po arrita me t'kuptu ty derisa te dal prej ktu zysh e ke kry detyren si pedagoge.
sot do shof fear and loathing in las vegas edhe iher. jonny depp esht shembulli qe duhet te ndiqnin fags si tom cruizi.
The last samuraj (Tom Cruiz)
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
He's a fag for real. Well, bisexual...Postuar më parë nga Ryder
If I Only Could....
Krijoni Kontakt