Close
Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 322
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    ichi the killer n'download e siper. gjeni edhe yojimbo te akira kurosawa, versioni origjinal i fistful of dollars.

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Corazon, ia the po kujt ia the!

Citim Postuar më parë nga diikush
    Nuk te thane qe s'ishte film policor por komedi j/k

Mua me pelqeu shume...me shkriu se qeshuri

Ishte komedi 'e lehte', jo klasike, por patjeter do e sugjeroja per ata qe pelqejne humorin.
    Une shkova sepse kujtova se do ishte komedi, por u zhgenjeva. Batutat tejet bajate dhe shume te parashikueshme. Skenat po ashtu. Dua material cilesor qe te qesh, une. Asgje te re nuk me ofroi, pervec atij perkufizimit te famshem te dashurise: a soul's recognition of its counterpoint.

Nejse, sic e thashe edhe tek posti me pare, hunda e Owen Wilson-it me terhoqi.

Sot si e shtune qe eshte, do dal per te pare film. Tani per tani po mendoj te shoh Must Love Dogs por nuk i dihet se derisa sa te vije darka mund te kem ndryshuar mendje.

Po shikoj "Jerry McGuire" ne TBS. Tom Cruise dhe Renee Zelleweger. Nice couple!
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Manulaki, nga Jerry McGuire me pelqen shprehja You had me at hello, u had me at hello!

Sapo u ktheva nga kinemaja ku pashe Must Love Dogs. Me pelqeu shume. Film romantik dhe funny ne te njejten kohe....me quotes shume te bukura. Jam e sigurte qe do i shohim te postuara ketu javet qe vijne. Por vura re se shumica e salles ishin ose mesomosha ose pleq dhe kur mbaroi filmi, vec ti shikoje pleqte te perqafuar. It was so cute. Njeri madje u mallengjye.

E rekomandoj per tipat romantike. Shume madje do gjejne veten ne kete film se ka shume te verteta qe hasim ne jeten e perditeshme.

p.s. eshte 1 vjershe qe recitohet ne film...."the penny" a dicka e tille. Please remember autorin per mua se ja thone emrin. Thnx
    If I Only Could....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pashe filmin ------------>>>> Indecent Proposal (1993) me Demi Moore dhe Robert Redford

Ne fakt e kisha pare dhe me pare po sme kujtohej fundi mire .... besoj e mbani mend per nje nate sex = 1 milion dollars ........... film interesant

ah po dje pashe dhe ---->> Paparazzi (2004)
    mire si film .. jo keq shikohej
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 31-07-2005 më 12:51
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

"Le Divorce" filme pa ndonje fund
    Kishte fillim shume interesant dhe zhvillim intrigues, por me nje zgjidhje shume artificiale.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ

Sapo u ktheva nga kinemaja ku pashe Must Love Dogs. Me pelqeu shume. Film romantik dhe funny ne te njejten kohe....me quotes shume te bukura. Jam e sigurte qe do i shohim te postuara ketu javet qe vijne. Por vura re se shumica e salles ishin ose mesomosha ose pleq dhe kur mbaroi filmi, vec ti shikoje pleqte te perqafuar. It was so cute. Njeri madje u mallengjye.
    Kete e pashe dje une. "sappy", por i lezetshem ne llojin e vet. Megjithese me terboi nje plak i ulur para meje ne kinema qe po i shfrynte hundet ne shami ore e minute.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    mrem pash per te 10 here "pulp fiction" besoj komentet per kete film jan te teperta

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga sonnyinter
    mrem pash per te 10 here "pulp fiction" besoj komentet per kete film jan te teperta
    Për çudi asnjëherë se kam parë këtë film nga fillimi në fund. Sa herë ndrroj kanalin e lexoj "Pulp Fiction " them hajt se po e shoh kësaj rradhe, por më del Jolanda në majë të tavolinës me revole në dorë që ulëret e s'mundem të shoh më. Gjithmonë në të njëjtin fragment e hap.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Për çudi asnjëherë se kam parë këtë film nga fillimi në fund. Sa herë ndrroj kanalin e lexoj "Pulp Fiction " them hajt se po e shoh kësaj rradhe, por më del Jolanda në majë të tavolinës me revole në dorë që ulëret e s'mundem të shoh më. Gjithmonë në të njëjtin fragment e hap.

N'fakt Tarantino esht acquired taste...ngaqe mundohet shum me i nxjerr personazhet cool (edhe i nxjerr)...po vet fakti qe mundohet shum mund te duket pathetic...megjithate duhet pas parasysh qe nuk e merr veten asiher aq seriozisht sa me u duk pathetic. Flas per filma si True Romance, Pulp Fiction, From Dusk till dawn.
    (Natural Born killers e reservoir dogs jan kryevepra.)
    Sidomos kjo from dusk till dawn iher, s'di kush kishte qen ai gjeni qe kishte fut George Clooneyn me lujt rol gangsteri. Kur te kercenon george clooney s'esht e besushme ja kifsha jeten. ka at puppy look qe t'vje me ja fut shpull ftyrs lol

sot do shof irreversible me monica bellucin. kam nigju qe esht nasty. lol

Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. E fundit
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •