Close
Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 322
    progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar më parë nga krispi
    Nuk e di si harxhojne leke per te prodhuar filma te tille dhe njerezit e shkrete per te pare filma te tille.
    Zbavitja eshte arsyja!

Filmat fantastiko shkencore jane filma me histori imagjinare larg realitetit dhe si te tille jane shume te frekuentueshem.Shiko suksesin e Star wars,Lord of the rings,Matrix,e plot te tjere.

Nga ana tjeter jane filmat dramatike,romantike,me aksione qe jane me te aferta me realitetin tone po qe shumica jane irritues dhe pa origjinalitet.

Shembull eshte filmi i fundit qe kam pare dy net me pare..The Descent (horror) 18

I njejti produktor qe ka bere filmin Dog Soldiers,nese e keni pare.Si rrjedhim teper teper te ngjashem keta dy filma.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Wedding Crashers. Hilarious. Shume per te qeshur. Humor tipik amerikan. Mos prisni shume substance por eshte funnnyyyyyyy. Te ben ta fillosh javen kendshem.

Cik histori....2 shoke shkojne neper dasma per te njohur vajza per t'u tallur dhe me ne fund shkojne tek dasma e vajzes se secretary of state?? Pa dashje, te dy shoket bien ne dashuri me 2 vajzat e tij beqo. Eshte si tipi "Meet the Parents" dhe ai bjondi ka luajtur rolin e ex boyfriend te se dashures se Ben Steeler ne Meet the Parents. Claire, vajza e secretary ka luajtur ne Notebook. Really sweet girl.
    If I Only Could....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga krispi
    Pashe edhe une "war of the worlds"
    film tamam per amerikane...
    Nuk e di si harxhojne leke per te prodhuar filma te tille dhe njerezit e shkrete per te pare filma te tille.
    Njerezit ne radhe te pare s'jane te shkrete se shkojne per qejf, jo per hall ne kinema

Pse? Kendveshtrimi im...Spilberg dallohet per filma jo vetem te realizuar bukur, por edhe filma qe pothuajse gjithmone sjellin dicka te re, koncept te ri, ose pikmaje te re. Realizimi i filmit me pelqeu shume.... etj.

Tek e fundit jo cdo filme duhet te kete nje "mesim qe ne nxjerrim" sic studioheshin veprat letrare dhe krijuese ne kohen e partise ...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Edhe tre i pash sot...
    Mr and Mrs Smith, pas gjithe komenteve ketu, e morra. Nga i tere filmi "Who`s your daddy now" nga Angelina drejtuar Bradit me pelqeu me shume.

"Anger management" per te saten here e shof, dhe nuk me eshte bezdisur ende.

Dhe ne fund pash "Black night". Martin Lawrence mund te bej komedi nga gjithcka.
    Dat nigga has som natural flow goin on. lol
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    ja kom pa "the english patient" me ne fund.... ke nje serial i Seinfield, ankohet shume Elaine qe s'qan dot kur shikon ate film ...mire e kishte

tani filmi eshte i cik jo realist, po hej cila great love story ka qene realiste ndonjehere? Mos prisni Casablanke te dyte, po Ralphi ja vlen te shifet...

Tagline: In love, there are no boundaries..and my favorite lines :

a-Im not missing you yet, katherine...
    k- you will, you will

"In case you're still wondering--this is called the suprasternal notch. "---that is a cool place!!!!

FYI: filmi permban skena erotike (no, not in details) kto me poshte my favorite again
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 18-07-2005 më 16:01
    TBD

"Day after tomorrow"
    Cuditerisht, m'u duk shume film pozitiv, imagjinate e vecante dhe me shume humanitet.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    "Day after tomorrow"
    Cuditerisht, m'u duk shume film pozitiv, imagjinate e vecante dhe me shume humanitet.
    E pe te HBO Manule he
    Me too . me too film interesant , dhe imagjinata e krijuar te fuste pak friken , nese vertete nje dite do i vinte fundi botes ne ate menyre ... nejse film i bukur

Pashe The Sopranos ( seazon 4 ) ... se shpejti vjen ne HBO serite e reja nga Soprano Kids ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Film interesant , dhe imagjinata e krijuar te fuste pak friken , nese vertete nje dite do i vinte fundi botes ne ate menyre
    Faktikisht filmi bazohet mbi ca fakte shkencore te verteta dhe nuk eshte dhe aq shume imagjinar... http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51243

Fimi i fundit qe kam pare... Geshoja e vjeter Film Shqiptar shume i vjeter.Me rifreskoj kohen e femijerise.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Filmi i fundit qe kam pare:

The Birdcage (1996) - Robin Williams, Gene Hackman, Nathan Lane (Albert Goldman/Starina), Calista Flockhart, Hank Azaria (Agador 'Spartacus').

Komedi e mrekullueshme.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ngela kete jave duke pa filma.
    Qepare sapo mbarova duke pa tre.
    "Not another teen movie". Parodi per disa filma komedi. Kisha nevoje per te qesh, dhe ky film me ndihmoi ne kete qellim.
    Pash "Mission Impossible 2" me Tom Cruise. Kisha harru se si ishte ky film, i bera nje refresh. lol
    Pastaj, per ne fund pash "The Punisher" me Tom Jane dhe Xhontra Kontra aka John Travolta. Komenti ne fund te filmit ishte:" This movie is the mother of all revenge motivated ones". Pajtohem. Shume vrasje, shume skena jo te hijshme.
    Nejse... do vazhdoj neser ose sonte ne mbremje me dy tjera.
    Morra "Training day" me Denzel Washingon dhe Ethan Hawke, dhe "American Pie" pjesen e pare.

lol

Sa kam kohe tani te shof noi film, se kisha ngel pas.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. E fundit
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •