Oh yeah, storm angel s'punoke ti lal???
Oh yeah, storm angel s'punoke ti lal???
Me pelqeu shume "MR. and Mrs Smith" gjithashtu edhe "Hustle and Flow" s;ishte keq, ndersa per ate "Dark Water" mendoj qe ishte i rrealizuar dobet.
Lux Aeterna....!
Red Violin!
Nje nga filmat me te mire te viteve te fundit......
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolívar
mua me pelqenTHe Devil's Own.po me befasoi antares qe tha nje filem cfaredo.me thene te drejten prisja nonji te tipit Mesazhi Islam.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Red Violin - film cfardo? Hi hi hi hi!
Nejse se ketu diskutohet per ceshtje artistike dhe kinematografike e nuk behet lufte fetare qe ne shumicen e rasteve perfundon ne tifozllek......
Nga njerez te indoktrinuar dhe me shije te shkaterruara nga plehrat e Hollivudit qe raporti i filmave me vlera te verteta artistike i ka shkuar ne 1:50 eshte e kote te diskutohet. Pacavure si Sex&city apo Batman, Cat-woman i serviren publikut si kryevepra te kinematografise......
Komercializmi eshte me i demshem per kinematografine sesa diktatura - Tarkowsky eshte nje deshmi e gjalle ne kinematografi. Shikoni se si edhe Regjizoret e medhenj te perendimit (pergjithesisht ne Europe) kane vleren me te larte artistike dhe suksesin me te ulet komercial! (Tarkowsky, Besson, Bunel, Bergman etj)!
Pra egziston nje raport i qarte i perpjestimit te zhdrejte midis vleres artistike dhe komercializmit ne kinematografi (ashtu si edhe ne fusha te tjera)!
P.S. Une nuk jam mysliman dhe ketu nuk po flitet per filma me permbajtje fetare!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolívar
Postuar më parë nga antares
m'fal qe po t'them ti antares, po s'di pse e ndjen t'nevojshme me then qe s'je mysliman ne c'do post. vec per te justifiku bindjet qe ke...se ashtu vec ushqen paranojen fetare qe egziston ktu n'forum. Vec se shumica ktu e kthejn fokusin nga personalja kur s'din me tu pergjigj me argumente sdmth qe duhet ti ecesh lojes se tyre...kshu m'duket mu dmth.
Filmi i fundit qe pash The machinist. film klas...but then again, i have an awesome taste in everything.
Une ndoqa dje `Napoleonin` te Klan..Cka mu duk..disi informues, po jo kushedi cfare artistikisht..
Ndryshuar për herë të fundit nga marsela : 18-08-2005 më 13:44
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
se kam ditlindjen edhe per 4 dit, po thk u. xxx
sot do shof konti i montekristos me guy pearce. premton me qen shum film varilesht. Un s'do e kisha marr hic po kujtova se esht versioni i vjeter kur e futa n'download.
w00t!
THANX FOR MAKING ME LOOK STUPID N'SY TE GJITH FORUMIT BTW !
Krijoni Kontakt