- Sword in the Moon -
Film i bukur ,efektet i kishte te lezetshme ne krahasim me filmin Hero![]()
- Sword in the Moon -
Film i bukur ,efektet i kishte te lezetshme ne krahasim me filmin Hero![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Lov! : 10-08-2005 më 13:13
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
dje pash the forgotten edhe pse e kisha pa mo perpara po si film me pelqe sh ene osht lujt sh bukur :d
Schindler's List
Film fantastik. Shume realizim i bukur dhe shume emocional dhe inspirues. Mund te te beje edhe te qash, but it is worthied
E rekomandoj patjeter!
Për kë po e rekomandon ?Postuar më parë nga diikush
............
Ti ishe i fundit...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Eshte me te vertete i mrekullueshem. Realizim fantastik dhe aktore te vertete qe kane vene shpirtin ne kete film.Postuar më parë nga diikush
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Hihihi, i bo ca t'forta kjo Corazoni.
Madagascar!! Women...physically fit, physically fit.....
If I Only Could....
dy javet qe kaluan pash Paparazzi dhe The man Without a Face, te dy filmat me pelqyen
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
MithtrecePostuar më parë nga MI CORAZON
nuk jane te gjithe te apasionuar sa ty mbas filmave, keshtu qe te siguroj qe ka plot qe nuk e kane pare...rrezik as Kuqja s'e ka pare
Vazhdimin e filmave Star Wars ...edhe keta i rekomandoj per ata tipa qe u pelqen te 'gudulisin' mendjen dhe shijen artistike nga kjo zhanrë
Ke të drejtë, Mr. Kaçkavalli.Postuar më parë nga diikush
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
CLOSER... e vetmja gje interesante ishte fakti qe i gjithe filmi u zhvillua i plote vetem me 4 personazhe kryesore. asnje dytesor, asnje tretesor...vetem ca figurante.
Ama ishte si film gjimnazistash, me ndarje e lidhje, vetem se keta ishin nga 40 vjec dhe e benin me martesa e divorce...dhe dialogjet ishin cike me inteligjente se teen movies.
Po te mos ishin aktore te mire te 4, ky film as qe do permendej ndonjehere.
Krijoni Kontakt