coach carter dhe the longhest yad shume filma te bukur
coach carter dhe the longhest yad shume filma te bukur
Charliet une i kam pare origjinalin vite me pare e me ka pelqyer shume. E jo me remake i Tim Burton-it qe duhet te jete superb.Postuar më parë nga Di68
Oj ti shoqe, shko shiko cik Fargon se jam shkrire dje, mgjse kishte a tragic plot. I kane nxjerre minnesotasit si contandini suedez qe thone gjithe kohen vetem "Yah, yah"![]()
i liked it.
E ka pare njeri the "island" me Scarlet Johanson ? e kishin blere nje dvd pirate tek shtepia dhe rreth 20 minutat e fundit te filmit mungonin. Me ngeli merak qe nuk e pashe dot fundin .
E di ndonjeri si mbaron ?
Postuar më parë nga edion1
Ku te ka mbete...??
"The Notebook" - I must be the last one to have watched this.
S'mbahet mend qe kur nuk kisha pare romance (and I don't even like romantic movies) por ky me pelqeu. Ishte shume "fun" ne fillim, pastaj me beri per te qare.
Summertime, and the livin' is easy...
Obobo... thua se nuk pelqen romantic movies kjo me siper...... na mbushe mendjen.
![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Apo s'ke një të qarë ti , tëpkë si e Afrovitit tek "Karnavalet e Korçës" !Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
"Aimez, aimez, tout le reste n'est rien" thoshte Nikollaqi (lol)Postuar më parë nga MI CORAZON
Angel, perjashtim ben "Breakfast at Tiffany's"
ps. naten ladies, pafshi endrra romantike![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Pash te fundit "Guess Who" me Bernie Mac dhe Ashton Kutcher dhe "The Big Lebowsky" me Jerr Bridges dhe John Goodman.
Te dyja filmet ishin te mira. Sidomos e dyta, te shkrin se qeshuri.
I rekomandoj, per ato qe nuk i kane pare. Ka ca te forta ne keto filma.
Morra sot te shof edhe "The Majestic" me Jim Carrey. Do shofim dhe ky si do del.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dje pashe filmin Scary movie 3 ----- Komedi ..( silly silly movie )
![]()
![]()
Ato alienet kishin goxha menyre te lezetshme per te thene " goodbye " lol
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 09-08-2005 më 08:45
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt