can't say i'm surprised really.
Apocalypse now - film legjende. c'do film me Brandon - film legjende.
can't say i'm surprised really.
Apocalypse now - film legjende. c'do film me Brandon - film legjende.
Postuar më parë nga Ryder
Monty Python's Life of Brian.![]()
![]()
me anchormanin e prishe, lol![]()
po ta kishe pare dhe ti Will Ferrellin cdo te shtune tek Saturday Night Live per vite te tera, do i urreje cdo film me vone. Apo te gerthitmat e tij irrituese, si ndonje femer qe eshte duke pjelle![]()
and don't woman me!
![]()
Sa dakord jam.Postuar më parë nga Kuqalashja
E pashe dhe une "Anchorman" dhe u zhgenjeva nga niveli i ulet i humorit. Teper i thate dhe pa kripe!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Vallahi, nga filmat me Willin, Anchorman ishte nga me te miret...hiq Old School.
Edhe kush nuk ka qeshe tek Wedding Crushers, shume gabim ka bo![]()
anchorman esht bazu ne nji karakter televiziv anglez (Alan partridge) qe ka disa seri ktej, edhe believe me he's one foony mofoka. Edhe un s'qesh kollaj. pervec atyre herve qe m'kap gazi per nja 30 minuta rresht kot.
filmi synon me denu me bitter satire tipin e kti vain pathetic show business moron, qe ka perfitu gjithcka n'jete vec se ka pas ftyre per televizor. Ky masnej bie "n'dashni" me nji equally greedy bimbo edhe gjith filmi esht nji orgji ne mes te komplekseve te ktyre dyve.
ika iher se mu merzit kjo tem
Do jene munduar ti nxjerin ndonje kuptim filozofik, ndaj nuk qeshen si duket...se edhe mua me kritikuan nja 2 ngaqe me beri per te qeshur kjo komedia...Postuar më parë nga Ihti
![]()
Hë njëherë, ta marrim vesh pse qeshët ju?!
Për atë bjondin që e kishte fytyrën si Rrema i lagjes sime , për atë "gomarin" e madh që hante si shtazë, për atë tarallaken që i hidhte alkol në plagë, apo për saçmet që hëngri prapanicave...Oh jo...Keni qesh sepse ashtu siç ishte i lidhur në krevat këmbë e duar erdhi duke iu lëpirë një homo...Ajo ishte pjesa më scary për mua...![]()
Asgjë komike s'kishte në atë film , përveç se kur doli Will Farell....Ai po.
HE IS THE MAN !![]()
Atij t'ja kishin dhënë rolin kryesor. Po iku kjo punë tani...mend për tjetër herë.
lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Cora, some things are just meant to be implicitly perceived and enjoyed, while some others analyzed to death my dear...FYI this is one of the first ones![]()
Krijoni Kontakt