ichi the killer n'download e siper. gjeni edhe yojimbo te akira kurosawa, versioni origjinal i fistful of dollars.
ichi the killer n'download e siper. gjeni edhe yojimbo te akira kurosawa, versioni origjinal i fistful of dollars.
Corazon, ia the po kujt ia the!
Une shkova sepse kujtova se do ishte komedi, por u zhgenjeva. Batutat tejet bajate dhe shume te parashikueshme. Skenat po ashtu. Dua material cilesor qe te qesh, une. Asgje te re nuk me ofroi, pervec atij perkufizimit te famshem te dashurise: a soul's recognition of its counterpoint.Postuar më parë nga diikush
Nejse, sic e thashe edhe tek posti me pare, hunda e Owen Wilson-it me terhoqi.
Sot si e shtune qe eshte, do dal per te pare film. Tani per tani po mendoj te shoh Must Love Dogs por nuk i dihet se derisa sa te vije darka mund te kem ndryshuar mendje.
Po shikoj "Jerry McGuire" ne TBS. Tom Cruise dhe Renee Zelleweger. Nice couple!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Manulaki, nga Jerry McGuire me pelqen shprehja You had me at hello, u had me at hello!
Sapo u ktheva nga kinemaja ku pashe Must Love Dogs. Me pelqeu shume. Film romantik dhe funny ne te njejten kohe....me quotes shume te bukura. Jam e sigurte qe do i shohim te postuara ketu javet qe vijne.Por vura re se shumica e salles ishin ose mesomosha ose pleq dhe kur mbaroi filmi, vec ti shikoje pleqte te perqafuar. It was so cute. Njeri madje u mallengjye.
E rekomandoj per tipat romantike. Shume madje do gjejne veten ne kete film se ka shume te verteta qe hasim ne jeten e perditeshme.
p.s. eshte 1 vjershe qe recitohet ne film...."the penny" a dicka e tille. Please remember autorin per mua se ja thone emrin. Thnx![]()
If I Only Could....
Pashe filmin ------------>>>> Indecent Proposal (1993) me Demi Moore dhe Robert Redford
Ne fakt e kisha pare dhe me pare po sme kujtohej fundi mire .... besoj e mbani mend per nje nate sex = 1 milion dollars ........... film interesant
ah po dje pashe dhe ---->> Paparazzi (2004)
mire si film .. jo keq shikohej
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 31-07-2005 më 12:51
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"Le Divorce" filme pa ndonje fund![]()
Kishte fillim shume interesant dhe zhvillim intrigues, por me nje zgjidhje shume artificiale.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Kete e pashe dje une. "sappy", por i lezetshem ne llojin e vet. Megjithese me terboi nje plak i ulur para meje ne kinema qe po i shfrynte hundet ne shami ore e minute.Postuar më parë nga BRADYKININ
![]()
mrem pash per te 10 here "pulp fiction" besoj komentet per kete film jan te teperta
Për çudi asnjëherë se kam parë këtë film nga fillimi në fund. Sa herë ndrroj kanalin e lexoj "Pulp Fiction " them hajt se po e shoh kësaj rradhe, por më del Jolanda në majë të tavolinës me revole në dorë që ulëret e s'mundem të shoh më. Gjithmonë në të njëjtin fragment e hap.Postuar më parë nga sonnyinter
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Postuar më parë nga MI CORAZON
N'fakt Tarantino esht acquired taste...ngaqe mundohet shum me i nxjerr personazhet cool (edhe i nxjerr)...po vet fakti qe mundohet shum mund te duket pathetic...megjithate duhet pas parasysh qe nuk e merr veten asiher aq seriozisht sa me u duk pathetic. Flas per filma si True Romance, Pulp Fiction, From Dusk till dawn.
(Natural Born killers e reservoir dogs jan kryevepra.)
Sidomos kjo from dusk till dawn iher, s'di kush kishte qen ai gjeni qe kishte fut George Clooneyn me lujt rol gangsteri. Kur te kercenon george clooney s'esht e besushme ja kifsha jeten. ka at puppy look qe t'vje me ja fut shpull ftyrs lol
sot do shof irreversible me monica bellucin. kam nigju qe esht nasty. lol
Krijoni Kontakt