Every Time We Say Goodbye (1986)
Kot si rastesisht u ndesha dje ..duke kerkuar per ndonje film ...
E kam pas pare kete film dikur ne shqiperi , qe atehere me ka pelqyer shume ... histori dashurie qe le per te deshiruar shume![]()
Every Time We Say Goodbye (1986)
Kot si rastesisht u ndesha dje ..duke kerkuar per ndonje film ...
E kam pas pare kete film dikur ne shqiperi , qe atehere me ka pelqyer shume ... histori dashurie qe le per te deshiruar shume![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 19-07-2005 më 15:05
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"The Muse" me Sharon Stone.
Positively funny and entertaining!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
The wedding crashers, komedi e parashikueshme, por prapeseprape e lezetshme. Disa nga batutat ishin shume shume qesharake![]()
When in Doubt, Act Stupid!
"Bully" nje film amerikan qe me duket se ishte bazuar ne nje histori te vertete. disa adoleshente qe planifikojne dhe vrasin nje shokun e tyre. historia ishte shume mbreslenese ne sensin negativ.
To look life in the face....
Mgjths s'eshte film, kam pare episodin 16 te Portokalli. Eshte i arritur si program. Do vecoja.....
Skecin e dy plakave: Agron Llakaj ku bo tifozllik me flamur ne dore....E dua, e dua, e dua Fatos Nanon. Loool. Ose kur bertet, "Tosi Nenes, Tosi Nenes." Ose kur freskonte kembet me fustan sic e kane zakon plakat.
Xhevrija, moma Tajsonit: Fillo e i fershelle i cun i ri nga salla ksaj se lu bukur...ene kjo e ndalo skecin e i thote...qyqja me cuno sa shum bertiske ti. Kur per mu kshu qe jom plake, kushedi si birbiloke per gocat e reja ti.
Gjini: Ky flet tamam gjuhe te huaj. Me pelqen kur i thoshte Amit...ojj Omi (lol), du me dal me ty. Ose "cir ke?" (cfare ke)
Pastaj vijne me radhe Edi Rama (o cikllop i thote ajo partnerja), I dashur ditar, Parukeria etjj.
Mora vesh qe kishin bere turne ne Greqi dhe Angli. Ta kishin bere dhe ne Amerike....
If I Only Could....
Pash "Head of state" me Chris Rock. Ky tip me shkrin se qeshuri, edhe pse disa ketu nuk e parapelqejne kete komedian, une per vete nuk mendoj ashtu.
Head of state ishte interesant, perplot me skena humori, por me prishi qejfin ajo qe dikund nga rrethi i filmit, ishte gervishtur ndoshta pak cd-ja dhe humba gati 7-8 minuta nga filmi. Nejse, nuk eshte dhe aq e rendesishme.
Pastaj pash "Rain Man" me Dustin Hoffman dhe Tom Cruise.
Ky film me beri te rikujtoj madhesine aktore te Dustinit. E kisha harruar fytyren e tij. Ne kete film luan rolin e nje personi me te meta psiqike, dhe e luan ate perfekt, nderkaq vellau i tij eshte Tom Cruise, i cili eshte "pissed off" pasi qe babai i ndjere i tyre i ka lene Raymondit (Dustin Hoffman) 3 milion dollare e Charlie-it i ka lene nje Buick te vjeter dhe nje kopsht me roze.
lol
Film interesant, psikologjik...me duket se andej nga viti 1988 ka marre edhe Oscar per "Best picture". Ua rekomandoj per ato qe nuk e kane pa.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Wedding Crashers ishte sh sh per tqeshhh kom qen e gzume mrom vetem prej atyne lool
klejzi
Mr & Mrs Smith....ishte hilarious.
Nje pjes qe me pelqeu dhe mberi te qesh shum ishte mbase kishin gjuajtur njeri tjetrin dhe kishin mar vesh identitetin e njeri tjetrit te vertet, Brad Pitt & Angelina Jolie ishin ulur duke henger darken dhe ajo e pyet cne qe erdhe ne shpi kaq heret ai i thot 'I missed you' dhe kjo i thot 'Me Too' dhe e shofin njerin tjetrin shum lezecem(dmth kishin miss njeri tjetrin ne gjuajtje.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
E pashe dhe une dhe me thene te drejten vetem "love story" nuk m'u duk, simply put "Betrayal story"-"Histori tradhetie". Shume skena te bukura dhe shume i dhimbshem:Postuar më parë nga Larsus
Moose - "So did you kill the Cliftons?" (ky ishte mbiemri, se mos e ngaterroj, se helbete po rrit kalamaj une dhe truri im s'mban shume)
"No, no... may be I did" (ti i vrave, ti, egoist njeri..)
Nejse, film shume i bukur persa i perket skenave dhe xhirimeve. Skenari ishte shume realist, per mendimin tim, ne lufte s'ka vend per moral, pasi vete lufta ka vrare cdo gje.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Do shof
"Be Cool" me Uma Thurman dhe Xhontra Kontra aka John Travolta dhe "Bowling for columbine"![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt