Ku e keni degjuar kete cupen?
Na jepni Link
Si nuk e kam pare kete teme une. Sa cudi me duket dhe sa te vogel e mbaj mend Anxhelen. Me tipin qe ka pasur kur ka qene e vogel, vetem si artiste (argetuese) mund ta shikoja kur te rritej, si tip i Britney Spears e kam fjalen : )
Visi po ti si nuk me ke derguar nje mesazhper te me kujtuar. Anxhela ka qene ne nje klase me Irisin, dhe po vrisja mendjen tani ku e kisha degjuar si emer. Tek fotoja me lart duket shume ndryshe nga ajo qe ka qene kur ishte e vogel.
Me behet shume qejfi qe lexoj keshtu per vajzat e shkolles Tefta Tashko, i uroj suksese...
Postuar mė parė nga Fiori
epo ndryshojne cupat me ti Fiori riten zbukurohen sta varin me yll tjetra. Bravo i qofte per kurajon e saj qe kur ishte e vogel dukeshe qe do beheshe dikushi kishte deshire te dilte kudo, semos na mungonte nepo disa njerez i ndihmon edhe fati ngadonjehere, ne na ra shorti ktu, Fiori a je pjestare e AASO ti? si ka mundesi ste kam pare une ty asnjehere? kam qene ne plot party andej nga ri ti ose te kam pare edhe ti sme ke folur
mendjemadhe
j/k ajde shendet edhe sa me shume para me shoqja fjori.
DJ VISI www.djvisi.n3.net
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Ēiljeta Xhilaga dhe Peristeri sulmohen nė Fier
Dy kėngėtaret shqiptare, ndėr mė tė famshmet, Ēiljeta Xhilaga dhe Angjela Peristeri, kanė pasur njė incident me publikun fierak, por, prapėseprapė, nė fund arritėn tė pajtohen me sulmuesit pas njė koncerti dhe dolėn pa pasoja fizike.
Breshėri gurėsh dhe tullash janė hudhur njė javė mė parė me rastin e njė koncerti festiv, i cili u organizua nga bashkia e Fierit.
Fyerje, sharje, hudhje tė ndryshme, gurė, ka pasur nė drejtim tė dy kėngėtareve. Anxhela Peristeri, ishte mė e rrezikuara, e cila pėr pak sa nuk ėshtė goditur.
Por, ndėrhyrja e Ēiljeta Xhilagės (ish-Miss Simpatia e Shqipėrisė pėr vitin 2002) me
ledhatimet dhe trupin e saj i ka zbutur fierakėt gjaknxehtė, qė kanė kthyer ulėrimat nė brohoritje.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Anxhela Peristeri nė njė buzuk te njohur nė Greqi
Gjithēka ka nisur nga adhurimi i njė menaxheri grek, i cili thonė se qe mahnitur nga zėri i biondes, teksa kjo kėndonte njė kėngė greke te Sillo Club. Ka qenė pikėrisht greku qė i ka bėrė Anxhelės njė ofertė tė parefuzueshme, mesa duket, pėr tė kėnduar nė njė buzuk tė njohur grek, emri i tė cilit nuk dihet. Nėse prisnit ndonjė album tė ri tė biondes korēare, nuk do ta keni pėr ca kohė, deri sa atė ta marrė malli pėr publikun shqiptar.
My silence doesn't mean I am gone!
Kengetare e lezecme edhe zerin se ka te keq .......![]()
O Anxhela Peristeri Vajze me goxha mendim ,Eshte Goxha Kengetare e kan zili te gjith Kengetaret e tjera ,Apo sqenka ba ma E mir kete her nice look Anxhela Peristeri Vazhdo kshu se je yll bote![]()
Postuar mė parė nga WALCHIRIA
Zerin se paska te keq? Mos bej komente te lutem se ma hoqe trurin. Si ajo nuk e ka zerin asnje, jo se paska te keq,se di une cfare shkolle ke bere ti qe i gjykoke kaq mire artistat.
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Me pelqen si kengetare Anxhela shum nice oshte [-_^]
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt