Disa here kam degjuare kete fjale por nuk e kam kuptuar me saktesi se kush eshte Pejgmberi?
Disa here kam degjuare kete fjale por nuk e kam kuptuar me saktesi se kush eshte Pejgmberi?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Pengameret quhen(apo jane, quhen)ata qe jan te derguari e Zotit tek njerzit,ata te cilet,me ndihmen e Zotit(Allahu) arriten te shpalosin ligjet e natyre, te njeriut ,se si duhet te jetoj,kuj duhet ti besoj,per cka eshte krijuar dhe cili eshte qellimi i ti......
Me nje fjale ,keta(pengameret) jan te cilet e transmetuan mesagjin e Zotit,tek njerzit.....
Qe nga fillimi i krijimit te botes ekziston nje ligj,nje fe e deri me sot,si dhe dote vazhdoj deri ne ditene fundit te kesaj bote.....
Nje fe qe Zoti e krijoj per cdo gje, eshte İSLAMİ.Zoti nuk njehe fe tjeter per veqe İSLAMİT.
DHE pengamberi i fundit eshte MUhammedi a.s.
Njeriu i pare,Ademi,ka qene pengameri i pare i njerzimit dhe ai fundit Muhamedi a.s.
HARUNİ,İsa,Musa si dhe te gjithe te tjeret qe njihen nga Zoti,pengamber te derguar nga Zoti, jan percjedhes te mesazhit te Zotit,dhe asgje tjeter.
İsa,nuk e quajti veten pengamberi i Krishtenizmit,İsa nuk u ngulit(Gushduar) ne Kryqe, i cili ishte shpikur nga pa besimtaret.
Kete e tha edhe vete İsa me goje,''nuk jam pengamber i ndonje feje tjeter,nuk kam ardhur te bejej ndryshime dhe dyshime,por kam ardhur me ndımen e Zotit qe te percedh mesazhet,vazhdimsin e mesazheve te pengambereve te me parshem.Dh pengamberi i fundit qe arriti ta shpalose fjalen e Zotit deri ne fund, eshte MUhanedi a.s.
Nje pyetje per juve z. ILIRIA,
a e kuptoni fjalen '' NJERİ,qe e krijoji Zoti(ALLAHU XH:SH'',me plot kuptim te plot, qe di te mendoj,te lexoj dhe te kuptoj!!!......?
-----------------------------------------------------
Allahu xh.sh. eshte nje,dhe pengamberi i fundit , MUHAMMEDİ a.s.,eshte pengamberi i derguar nga Zoti.Ai i cili krijoji cdo gje.....duke perfshire prej Mikro grimces e deri tek ajo Megagrimca,qe mendja e njeriut nuk mundet ta kuptuj pa ndıhmen e Zotit.....
-------------------
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
shum te pa afte e boni Zotin ju fetaret, a spaska mujt Zoti me na transmetu secilt prej nesh qe prej krijimti tone ato veti qe duhet me i pas secili a , po sipas juve njerzit paskan nevoj per pejgamber qe me e gjet "te verteten".
Per mu personalisht pejgamberet vetquhen te tille kurse injorantet i propagandojn ne mase, sepse ne realitet njerzt nuk kan nevoj qe te verteten e Zotit (nese egziston ndonje e tille) tjau tregoj asni njeri dhe ata qe e quajn veten me te afert me Zotin sesa te tjert ata bejn mekatin me te madh.
KUQ KALTERT
mitrovicali linde, s`bohesh!
Shqipri Etnike
Krijoni Kontakt