perpak qe sme piken "Lotet" para kirorgut ish (canadez)!
kur mi shkuli, telat nga kemba me ato instrumente ne dor me krye te mpreheta si krye te gjarperit!... mbrend disa sekundave me qiten syt (xixa) nga te inadisurit,u bera qe se ndjeva dhimbjen, si ne shqiptaret qe kemi zakon keshtu!. nuk perkulemi dot)!( me duket se jemi me te fortitit ne bot, nga durimi)!
kemi inatin ne radh te par, e ajo na duket sikur na jep forc(kurajo) ngase qfar na provon jeta..)ne qast, mu drejtua ai kirurg, duke me pyetur? (are you have a pane sweetie)? qdo fjal e tij, me therke, me dukej se me folke me ironi... me ate fytyr qe ishte nje i huaj)!(---ai hezitonte duke me folur,e me folur...ne ate gjuhen e vete, pothuaj si obligim qe te foli ate gjuhe dhe une ne maxsimum) ehhh i thash vetes mir po ma ben pasi te kam ardh ne (gush more arush) me ato thonje te pa prer,se disha a po me pret thoni a brisku,lol! i thash nuk me ke faj ti)!dhe ai vazhdoi akoma duke me then...
(after two month's u been better dont worry... u can smile,smile dont be upsad)!
kur e ktheu ne shqip qeshu, qeshu are u say that language albanian u pergjigja anglisht yes, whou u know my language? yes i tech from pacient(albanian) in hospital u pergjigj ai)!
pasi e mbaroi ai te folurit, une i thash no! bre gjarper, ti me ate shpirt tandin te pa meshir ve briskun ne mishin tim, e her danat me krye te mprehet, dhe po du me tu qesh)!(kuku thash, mos e lshoft zoti se edhe ne fyt te pret ky, i pa meshir kirurgj)lol, te qeshim pak pase kaloi qka ke me rendesi!... nc nc nc,haj medet gjithkah po na perplas kjo jete)!.sa shum do kisha dasht ti duroja kirurgjit shqiptar te vendit tim vellezerit nga Kosova. ata do kishin meshiren dhe te pakten do me kishin folur, "Gjuhen e embel te Nanes Shqiptare"!* ah sa po me digjet ky shpirt jasht vendlindjes time te *Bekuar!* do me ishte lehtesuar edhe plaga atjeee...atje,ku gjej epshet e dashuris se asaj Toke Nan!.
nje Pershendetje per Kosoven dhe Rugoven hajla!
Krijoni Kontakt