Gjithmone cantat ju japin hijeshi dhe finece vajzave, nga modelet e ndryshme, kombinimet, ngjyrat dhe format e tyre.
Le tu hedhim nje sy cantave![]()
Gjithmone cantat ju japin hijeshi dhe finece vajzave, nga modelet e ndryshme, kombinimet, ngjyrat dhe format e tyre.
Le tu hedhim nje sy cantave![]()
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Ja edhe keto si fillim..........
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Purrrfect per tani , summer time .... nga Coach sigurisht ...
Kete vere po anoj me shume nga ngjira e bardhe per cdo gje ........... love it![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
me pelqen BABY PHAT ngyre e bardhe
shkon me nje veshje klasike me ngyre te leht
ahaha si dukesh .BOMB .
PRADA
paguani vetem $2081.82 dhe çanta eshte e juaja![]()
kjo e dyta eshte pak me e lire loool vetem $1808.82
sot bleva dy canta
do ti bej foto dhe do ti nis
hej jeta eshte si e krijojme
BABYs'kisha per te blere kurre nje BABY PHAT per nje veshje klasike.Shumica etyre kane shume metal ne to.Plus eshte dicka qe zezaket e kane <number one>.Jo se kam gja kunda tyre por eshte me fort si( trend)i tyre BABY PHAT.Postuar më parë nga alnosa
LOOOOl a ke ndigjua per KANAL st.................Postuar më parë nga _Elena_
i bleva ne txh max bashke me to bleva dhe dy pale kepuce, nje pale nine west dhe nje pale liz calibrone ,dy fustane (kuptohet ishin ne sale)
hej jeta eshte si e krijojme
Pershendetje,
Pasi qe nje kohe te gjate nuk kemi postuar ne kete teme, do ti postoj une disa çanta te cilat do te jene ne mode kete vit.
Cdo te mire![]()
~Proud to be Albanian~
Krijoni Kontakt