O lele... Do rroj keshtu sic jam atehere. Kot ankohem une, sikur po me bezdis or something. Ugly eshte, abnormal, disturbing po e po... po do mesohem. Ndoshta nqs jam me fat, pasi ma ka ngrene veshi na e nxjerr nga... bishti... lol![]()
![]()
O lele... Do rroj keshtu sic jam atehere. Kot ankohem une, sikur po me bezdis or something. Ugly eshte, abnormal, disturbing po e po... po do mesohem. Ndoshta nqs jam me fat, pasi ma ka ngrene veshi na e nxjerr nga... bishti... lol![]()
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ju faleminderit te gjitheve, per keshillat & per komplimentet e veshit. Morali i historise eshte se bukuria s'te nxjerr nga balta. Ne memedhe, duke qene se balta eshte me e embel se mjalta, e lashe dhe s'e ngacmova me per ca kohe. Mgjs ishin rreshtuar njerezia, tere qejf, kush do ma shkulte vathin i pariVathin ma jashteqiti veshi vete nga pas, deri sa ne fund e shkula prej vendi. Kishte pak gjak, por eshte sheruar dhe kam mbetur vetem me pak shenje.
Edhe desha te beja piercings te reja une. Tatuazhet jane ku e ku me te sigurta.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 30-07-2005 mė 01:11
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Une i kam shume frike piercings , dhe skam per tu shpuar ndonjehere ...por tatuazhet me duken shume cool ama ...
Leila kot qe e ke bere piercing ka neper dyqane shesin vathe qe mund ti vesh edhe pse nuk ke piercing dhe ngjan tamam sikur e ke ne te vertete![]()
Jan magnetike,keshtu i kam dhe une.Postuar mė parė nga Evelyn
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt