Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Inter forever,

Asht e vertete se kur diskutimi kalon ne gjykimin e njenit e tjetrit, emocionalisht edhe gabohet e flitet kot. Si per mue e si per ty.

Tashti, ne programet informative ne 6 tv kryesore italiane ka dallim:

RAI1 as mish as peshk persa i perket orientimit politik. Te padurueshme per mue prej shume vitesh korrespondencat prej Tiranes te Ennio Remondino-s, korrespondentit per Ballkanin. Si "i majte" ja nep vedit te drejten me gjykue zgjedhjet e shqiptareve ne vend te vet. E fundit, me rastin e zgjedhjeve, vuni ne dyshim orientimin e Shqipnise po u drejtue prej PD-se si frike ndaj fondamentalizmit. Per mue kjo e damton shqiptarin edhe ne Itali.

RAI2 e Canale5 jane ma informativet. Te pafaleshme insinuatat e Canale5 para nja dy vjetesh (e drejtueme athere prej te majtit Mentana, te debuem) kur per disa krime u tha se mund te ishin shqiptare, sic e kishte zakon, e ne fakt ne asnjenin prej tyne shqiptaret kishin faj. Padyshim qi jam edhe une kunder. Por ka edhe shume gazetare objektive si Capuozzo.

RAI3 ne dore te komunistave dhe e njianeshme.

TG4 e deklarueme proberluskoniane, e njianeshme.

Vime te "Studio Aperto" e Italia1 per te cilen ti flet. . "Studio Aperto" e Giordanos nuk e shof mbasi nuk asht nji emision informativ ku mundem me u informue per cka me intereson. Ky emision asht i drejtuem 80% temave gossip. Mundesh me marre vesht se kur martohet Totti e cka ka me veshe, me ke ka me i kalue pushimet filan aktore a kangtare. Asht si revista "Chi". Prandaj nuk e shof se nuk jam i interesuem per tema te tilla. Pra asht nji emision me nji drejtim te caktuem, pa kredibilitetin e duhun ne tema te randsishme shoqnore e nderkombetare. Nuk merret per baze. Po keshtu nuk me interesojne programet e Maria de Filipi-t, por ta solla si shembull per prezencen vleresuese te shqiptareve.

Kaq per televizionet.

Persa i perket disa deklaratave raciste te disa legistave (te cilet nuk due me i imitue tue u ba racist).
    Duhet pa ne kompleksitet e jo me thjeshtime emocionale. Ke me gjete deklarata kunder te huejve, kunder italianeve, kunder euros, Europes e kunder kishes e Papes, muslimaneve etj. Ditet e fundit, deputetet e Leges ne Parlamentin Europjan protestuen kunder vete Presidentit te Italise tue ja pre fjalen. Jane te njoftuna daljet e saj provokative, ashtu sic asht e njoftun se jane te paret qi ja hjekun kapakun korrupsionit. Asht e njoftun se nji delegacion i saj shkoi e takoi Milloshevicin, tue dishmue nji paaftesi me u orjentue jashte oborrit te saj e nji forme pagdhenjeje, por nderkohe ishte e majta qi me bizneset Telekom Serbia ishte bashkepuntorja reale e tij nen rogoz dhe e damshme per ne. Duhet me i njofte edhe faktin se perfaqesojne njerezit ma puntore ne Itali, qi perveshin manget prej nadjes deri ne darke, tue e kthye vendin e vet ne ma te zhvilluemin. Kriminaliteti ne kete zone asht gadi krejtesisht italianojugor e ma vone edhe i huej. Megjithse jam kunder, duhet me i njofte faktin se nuk tejkalon cakun e demokracise e legalitetit, cka asht e randsishme. Ne zonat e saja synojne me shkue e me punue e me jetue te huejt e italianet. Nga ana tjeter, asht zone me solidaritet te madh ndaj vendeve te vuejtuna. E atmosfera e legaliteti asht e pakrahasueshme me zonat tjera italiane, ku ilegaliteti e puna e zeze dominojne.
    Ti rreshtova te mirat e te keqijat qi jane ne te (ashtu sic asht e mira dhe e keqja ne sejcilin prej nesh)
    Mes saj ka eksponente te padurueshem per nji te huej. Borghezzio, p.sh., por, e perseris, pa tejkalue kufijte e demokracise e legalitetit.
    Prej Calderoli-t, Maronit apo aq ma pak prej Castelli-t nuk kam ndie deklaratat qi ti sjell. Ne se i kane thane, te lutem me bjer ndonji link ku mundem me i pa konkretisht (me qi flitet per fushate ne media, athere gjinden).

Te vetmin rast kur Lega ka kerkue me u qellue ndaj te huejve (qi une kujtoj) asht ky: U bane disa raste kur skafistat hidhshin ne det njerezit per me i ike policise. E mban mend qi pati shume viktima te pafajshme. Bossi propozoi qi ne se nji skafist nuk i ndalet policise mbi te te perdoret edhe arma, por tue e theksue ne kthim, kur i ka zbarkue njerezit e kur asht vetem. Edhe simbas ligjeve te paraleges, ne se dikush nuk i ndalet kontrollit te policise me makine, mbi te shtihet.

Gjithsesi, ne se ke deklarata tjera na i sill, mbasi na ndihmojne me pa ma mire.
    Nji analize reale e gjendjes na ndihmon ma shume se shfrimet emocionale.

Barxeleta baresh per fjalet e Bossit per Taren a Bogdanin nuk i besoj. Nji Tare prokanibal ne nji kongres ku vec shifet gjak nder ekrane me shqeton ma shume.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 10-07-2005 më 05:48

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga leci
    shkodra 13
    Du me tu pergjigj po ne gjuhen tende se e shoh qe e paske te prehte dhe qenka e kote me u marr me ty.
    Gabimi i jot asht ky, se ti ne vend qi me analizue nji realitet ( e per kete duhet gjakftoftesi) merresh me mue. Leni analizat per mue, a duhet me me ardhe turp, a jam antishqiptar, a i lepihem italianeve, a jam shkodran, merru me temen e argumento. Me kete tu pergjigja edhe pyetjes a me ke fye.

Ne ambjentin ku rri une, ty e shume te tjereve,dhe vete italianeve i duhet pashaporta me hy or mik
    Pak shaka per me e lehtesue atmosferen: ti e din se per me hye ku duhet pasaporta

Para disa vitesh u perdhunua dhe u vra nje femije shqiptar ne nje vend afer Milanos.Te gjithe mediat nuk folen per kete krim barbar,por e kishin mendjen tek reagimi i shqiptareve,sepse ekzagjeronin ne komentet e tyre ndaj vrasesit.
    Une flas realisht e jo prralla. S'kam punue ate dite e me shoket kena marre makinat e jena nise per ne vorrim te Klaudjos ne Mariano Comense. Une isha aty! Mes dhimbjes! Qendrimi i shqiptareve ishte i mrekullueshem e jo ashtu sic do doje ti dhamb per dhamb. Mos fol kot se nuk u pasqyrue krimi, por ma vone u bashkue edhe preokupimi se mos kete hakmarrje (sic e mendon ti raportin shqiptar-italian). Kam pa plot nana italiane me lot ne sy e me femijet ne krah ne ate vorrim. Qendrimi i shqiptareve i bani me mendue shume njerez aq sa ne intervista ne televizione shume italiane u shprehen se a do kishim qene edhe ne ne naltesine e shqiptareve ne se pozicionet di ishin te kunderta.

Ku e sheh ti rracizmin tim?
    "pepinove"
    "keta putankat"
    "populli italian qe eshte me injoranti ne Europe"
    "vfc ketyre zagareve"
    "keto degjenerata"
    Ketue shof racizmin tand qi s'ndryshon aspak me fjalet e burgaxhinjve italiane per shqiptaret qi ti sjell ma poshte
    "albanesi tutti figli di puttana,pezzi di merda,tutti alla corda,via la merda dalla nostra terra"

pjesa me ekstremiste e qeverise ne fuqi,qe eshte LEGA NORD,kontrollon tv.Dhe ajo pjese e tv qe duhet te jete liberale eshte ne duart e kryeministrit Berluskoni.
    Pjesa e pare krejt gabim, e dyta e drejte. Sandro Curzi, komunist, keshilltar i vjeter i RAI, sot thote se RAI asht ne rrezik prej masonerise. S'flet kush kunder masonerise ma shume se Lega. Duhet me fole realisht e me fakte, perndryshe flasim kot.

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga bakudr
    sa per hapjen e temes,
    eshte e vertete qe ne rastin e shqiptareve heshtin mediat. Dhe duhet denuar. Sepse atje ne Itali apo kudo qofte mund te vriten edhe me te miret e shqiperise, kokat e shqiperise, njerez te kulturuar.

por edhe ajo qe thote Shkodra13 eshte e vertete. dhe kjo qe po na ndodh ne shqiptareve qe nuk na konsideron njeri ka shume lidhje me ate qe thote Shkodra. Per sa kohe qe ne shqiptaret do te vazhdojme te shesim motrat tone neper bote nuk do te na rrespektoje njeri. Nuk e meritojme ne shqiptaret kete rrespekt.

persa kohe qe shqiptaret te vazhdojme keshtu, vizat nuk do na jepen, neper aeroporte do te vonohemi, kontrollet do na i bejne.
    Nuk mund të përmbahem e të mos shtoj diçka :
    Shqiptarët pos Hebrenjve janë historikisht populli i dytë në botë që kanë qenë të dënuar për zhdukje nga faqja e dheut nga shtetet dhe qeveritë e tërë botës!Në luftë për ekzistencë,kemi dëgjuar dhe lexuar se njeriu mjerisht ka ngrënë mishin e njeriut,fëmijës së tij etj...Në kohën moderne, të sotme për ne shqiptarët që ende jemi në shënjestër të të gjitha shteteve Evropiane e aziatike,për të mbijetuar ,është imponuar punësimi vetëm në furnizimin e tregut Evropian me mallin që atje kërkohet dhe paguhet.Meqenëse ekonomia e tregut është diktuesi i rregullave dhe përfitimeve ekonomike,nënkuptohet edhe se është ajo që dikton se çka do të prodhohet për tregun.Neve shqiptarëve ,Rusëve,ukrainasve, Moldavëve,bulgarëve(edhe të Maqedonisë)romëve,Rumunëve,serbëve, boshnjakëve etj,na mbetet ta furnizojmë.Malli që shitet sjellë fitim e jo ai për të cilin nuk ka kërkesa në treg.Drogën,armet,prostitutat,fëmijët e mitur për punësim në pronat dhe ndërmarrjet e fshehta,për shitje organesh trupore etj,i kërkon tregu evropian dhe botëror.Qeveritë e shteteve të tërë botës flasin për luftën kundër këtyre dukurive,por nga ana tjetër vet këta që flasin dhe urdhërojnë masa parandalimi për këto lloje mallrash,vet i porosisin për vehte dhe për familjet e tyre.Po të mos ishte i sigurtë tregu(shitja) nuk do të prodhohej asnjë mallë!Shiqoni gjendjen e tokave shqiptare të papunuara qe 15 vite,pse nuk punohen ,nuk mbillen ato në mbi 70% të tyre?...Sepse nuk ka treg,nuk ka shitje,nuk ka fitim ...Kur ne ,popujt e mjerë,zihemi me këto gjëra në dorë,dënohemi dhe diskreditohemi publikisht,ndërsa nga kush?Ne na dënojnë ata që e kanë porositur vet mallin e tillë!
    Duhet kujtuar "Blokun e lindjes".Në shtetet e këtij bloku nuk kishte as prostitucion as drogë ,se për armë kurrsesi që jo....Pse?...Sepse nuk kishte treg!...
    Pra ne shqiptarët(si edhe tjerët te lartëpërmendur) jemi të detyruar vetëm në këtë mënyrë të jetojmë në parajsën e Demokracisë Perëndimore...A është punë e keqe kjo,do pyet dikush?...Përgjigjja "demokratike" është: Nuk ka punë të keqe por ka vetëm fitim të keq!...(shprehje popullore në Gjermani,zvicër,austri... etj)
    Për të mbërrirë që të gjindemi më mirë në rrjedhat demokratike duhet dijtur një gjë të rëndësishme:Në demokraci njeriu torturohet me fjalë e jo me kërbaç...dhe mu për këte ka 90% më shumë vetvrasje se në sistemin në të cilin kemi qenë ne më parë!ne duhet të jemi të lumtur që evropa dhe përëndimi po ka nevojë për ne si furnizues të tregut me mallrat që atyre u nevojiten!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Me ato fjale kam dashte me thane vetem qi, si edhe tjeret, te keqen e te miren e kana brenda nesh e mos t'ja lame fajin tjereve qi na mesuen.

pse tregu ka nevoje per
    "Drogën,armet,prostitutat,fëmijët e mitur për punësim në pronat dhe ndërmarrjet e fshehta,për shitje organesh trupore etj"
    kjo nuk justifikon as porositesin e as furnizuesin, mbasi bahet mbi kurriz te personave te pambrojtun tue marre si prone edhe vete jeten e tyne e ky asht KRIM! Ligjet e tregut nuk perfshijne te drejten e jetes (e lindun para tregut). Por kjo s'ka lidhje me temen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    Me ato fjale kam dashte me thane vetem qi, si edhe tjeret, te keqen e te miren e kana brenda nesh e mos t'ja lame fajin tjereve qi na mesuen.
    Ketu ke plotesisht te drejte. Por ama edhe italianet, ashtu si edhe europianet e tjere, duhet ta kuptojne qe te miren ashtu si edhe te keqen e kane brenda tyre, prandaj nuk duhet qe fajet per problemet e tyre sociale tua lene shqiptareve. Mediat edhe partite politike italiane mos te marrin shkas nga nje krim ordiner te njollosin dhe stereotipizojne te gjithe komunitetin shqiptar, per qellimet e tyre te ngushta dashakeqe antishqiptare.
    Qashtu ... plako!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    o cuna edhe vajza ca thoni aman ne jemi popull pa pushtet neve nuk n do shteti jon je me bota ca thoni aman edini sa krime behen ne greqi ku kam pas banuar per 8 vjet ku ka shqiptar te varosur neper toka greke amani ca thoni
    ne jemi nje popull kot qe sdim edhe kjo u pa prap kur lam ne qeveri prap sali berishen te vdesin me popull se ata qe vdiqen ne 97 si doli popullit shqiptar doni me ju
    so e lini pse nuk tha gje media per ate vrasjen se dihet qe sdo thot gje se kur ska qeveri ky popull se can shum ****** italia ose greqia kshu qe meruni me gjera te tjera i lini politiken se o gjyna te meresh me ta flm bye ehde per ate cunin qe u vra gjyna se i ri po te vritesh per nje vrim se vllai i asaj kurves do mbante nderin e motres sa kemi kshu ne shqiperi ne ajde ajd po gjyna ate qe mer ne pjes dmth i dalin kta lojj kalamaja se smund te quhen burra bye
    Partizoni

zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Per Mendimin Tim Nuk Ka Fare Kuptim Ky Debat.kush Flet Keq Per Italianin E Thot Qe Keta Italianet Jane Racista,nuk E Kupton Se Edhe Ai Po Sillet Si I Tille?kush Tha Qe Te Gjithe Italianet I Urrejne Shqiptaret?cdo Pari Ka Politiken E Tij.kush Eshte Kunder Imigranteve E Kush Jo.puna Eshte Se Ne Shqiptareve Na Pelqen Te Bejme Si Ne Vendin Tone.nuk Kemi Asnje Te Drejte Te Vrasim Ne Nje Vend Te Huaj.eshte Sikur Te Na Vij Nje Mik Ne Shpine Tone E Te Beje Sic Te Doje Ai.ne Jemi Mysafire.kjo Nuk Do Thote Qe Jam Antishqiptare.une Jam Gjithe Diten Ne Kontakt Me Italiane E Kur Qellon Qe Degjojme Radion E Flasin Qe Kane Kapur Shqiptare Me Droge,ose Prostitucion,nuk E Keni Indene Si E Ndjej Vetem.por Kur Me Thone Dnonje Gje Per Shqiptaret,edhe Une Filloj E I Rendis Te Keqijat E Italianeve.ketu Kane Arritur Te Vrasin Prindrit,femijet E Tyre,gje Qe Eshte E Pamenduar Qe Te Ndodhe Ne Shqiperi.kur U Them Keto Gjera Ngelin Me Goje Mbyllur.ne Fund Te Fundit Disa Nga Ne Merren Me Droge Ose Vrasim Per Gjene Me Te Vogel Sepse Jemi Gjaknxehte Si Karakter,e Disa Prej Tyre Vrasim Familjaret.keshtuqe Cdo Vend Ka Te Mira E Te Keqija.as Ne Sjemi Me Te Mire Se Ata E As Ata Nuk Jane Me Te Mire Se Ne.boll Me Kto Racizme

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    INETR 43V3R UNE JETOJ NE ITALI DHE KJO QE KISHE SHKRUAJTUR TI ME LE PA MEND FARE,O VLLEZER PER TE GJITHE SHQIPTARET KUDO JU QOFSHIT NE TERESI JETA ESHTE INTERSE DHE EBRE PREJ INTERESAXHINJVE RRALLE GJEHEN PERSONA REAL,NUK DOJA TE DILJA ASPAK NGA TEMA,KANE SHUME TE DREJTE CUNAT QE THONE ITALIANET JANE RRACISTA DHE ME PLOTE GOJE,NUK MJAFTOJNE TERE KETO NDODHI QE NA NDODHIN NEVE SHQIPETAREVE KETU NE ITALI ,KU MUND TE HASESH POSHTERESI NGA ME TE NDRYSHMET ,NGA METE LEHTAT DERI TE POESHTERIMET ME TE PAPARA NE ASNJE VEND TJETER,NGANJEHERE MUNDOHEN DHE TE SILLEN ME NE SIKUR TE JEMI KAFSHE DHE JO BANOR TE KETIJ RRUZULLI TOKESOR SIC JANE DHE ATA ,DUKE LEXUAR DISA NGA HISTORITE E CUNAVE ME SIPER ME ERDHI PER TE QARE,QAVA POR JO ME ZE SE ISHA NE NJE SALLE STUDENTESH DHE KISHA HALL MOS ME MERRNIN PER TE CMENUR,LOTEN ME PERSHKUAN TERE FYTYREN DUKE DEGJUAR SE SI NE TRAJTOHEMI NE KETE VEND TE CILN E QUAJNE TE DREJET DHE KU THONE =LA LEGGE UGUALI PER TUTTI= PO CFARE LIGJESH MORE CUNA ,SHUME GJERA NUK DUA TI RISHKRUAJ BESOJ SE I KANE SHKRUAR DISA CUNA QE E SHOHIN TAMAM REALITETIN E EMIGRANTEVE SHQIPTARE NE ITALI,POR MEGJITHATE DO TE VIJA NJE PRESJE TE VOGEL SE KAM NJOHUR ITALIAN SHPIRT NJERIU ORE QE SI TE THUASH ME PAK FJALE TA DONIN DHE I DOJE TE MIREN ,POR JANE PAK SHUME PAK TE TILLE PERSONA KETU NE ITALI TE TILLE,DUA TE KAP TEMA TE CILAT JANE ME PREKESE ,PER NJE GAZETARE KETA BENE NAMIN NE IRAK KURSE PER ANIJEN E OTRANTOS THANE VETEM SE ISHTE NJE GABIM NJEREZOR ^^NUK DO TA BESONI PO FAJTORET E QINDRA SHQIPTAREVE TE MBYTUR U DENUAN PERKATESISHT ME NGA ME PAK SE NJE VIT BURG NE GJYKATEN E SHKALLES SE PARE ,NUK KISHTE NJERI I CILI TI JEPTE DENIM ME TE LARTE SE NE KEMI DHE NJE SHTET SHUME TE DOBET JA DHE KJO HISTORIA E FUNDIT E TREGUAR NGA BASHKOMBASI YNE DUHET TE NDIKOJE TE TE GJITHE JU QE NE VEND TE KRITIKONI KETA FELLIQESIRA THONI SE DHE SHQIPTARET KANE FAJ,SE JAN BERE MAFIOZA APO ETJ,PO MIRE RE CUNA TE TILLE PO MAFIA NE USA U BE VETE PARA SE TE SHKRUANI DICKA PRO KTYRE FELLIQESIRAVE NE TEMA TE TILLA MENDOHUNI MIRE O VLLEZER SE JO VETEM QE NA TURPERONI PO NA BENI TE MALLKOJME VETEN QE JEMI SHQIPTAR KUR NJE SHQIPTAR SHANE ,SHQIPTARIN E PAFAJSHEM ,UROJ QE KTO FJALE JO TE RRISIN NAI NEGATIVITET NDAJ ITALIANEVE NE PERGJITHESI POR QE DIKUSH TE MARRE MASA DHE TE BEJE QE LIGJI TE JETE I BARABARTE PER TE GJITHE DHE TE TRAJTOHEN NE MENYRE HUMANE QE TE TERE ...
    ME RESPEKT DHE PERZEMERSI ELDORADO
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Sjellja e italianeve si ne keto raste qe i cekni ju me ben qe ti urrej italianet pa mase. Pikerisht pra s'kam kurrcfare simpatie as per skuadrat italiane te futbollit as per asgje italine. Dinjiteti vjen para parase, shkolles, punes e shume gjerave te tjera.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Ketu gabohesh. Shqiptaret (apo ruset, apo kinezet, apo...) e mesuen krimin se e kishin te keqen mbrenda vedit. Kush i mesoi shqiptaret me vra vlleznit e tyne ne kufi? Kush i mesoi me torturue e me masakrue vlleznit e vet per dekada te tana? Kush i mesoi si coptohet trupi i tjetrit me spate e si i pihet gjaku? Kush i mesoi me hjedhe tjeret prej gomoneve ne mes te detit? Kush i mesoi me grabite kushrina a komshije e me i degdise semaforave te Europes e kur s'u duhen me i zhduke prej kesaj bote?
    Po ty kush te ka msu me shkrujt kshu.Ik mer burre se le nam me gjithe kto shkrimet qe ke shkrujt te kjo tema.Jeton apo sjeton ne Itali ti plako.Sa shpejt i harrove vlerat qe kemi si popull dhe po na permen gjithe kto te tjerat qe i bojne te gjithe nga amerikanet e deri te kinezet.Nuk e di une se ku jetoke ti qe te paskan pelqy kaq shume italianet e italia po qeke jashte bote komplet.Do kesh zane aq ngroht sa nuk shef mo se ca bohet rrotull.I shef lajmet ti kur bo naigjo nji shqiptar qe spushojne gjys ore kurse kur i bojn italianet quhet gjo e zakonshme.Njerez si ty na e keqesojn edhe me shume namin neve duke iu lepi italianeve dhe duke i tregu shqiptaret e tjere si plehra.Me bohet qefi per ty qe e paske pase gjithmon fushe me lule dhe qeke aq mire me kto po mos u habit dhe mos u skandalizo kur ti kuptosh ca populli jan.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Pse dhikri duhet të bëhet në heshtje?
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-02-2009, 02:47
  2. Masakra E Reçakut- Krim Kundër Njerëzimit
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-01-2008, 18:38
  3. Nje çast Heshtje
    Nga ReNTiSi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2006, 19:39
  4. Hetohet roli i Greqisë në masakrën e Srebrenicës
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 21:37
  5. Per Xhinxhicin, nje minute heshtje ne Paralamentin e "Shqiperise"
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 02-04-2003, 11:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •