Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga AgainstAllOdds
    Ju me duket se vuani nga ndjenja e inferioritetit masiv lol
    Po pse italianet ne USA pak krime bajne e? Po ruset nuk i shesin "motrat" e tyne..?
    Kriminalitet ka kudo dhe ne cdo shtet , fundja shqiptaret mesuan te organizojne krimin duke pare shembullin e mafias italiane qe i paraprin cdo lloj krimi te organizuar boteror !
    Shqiptarin mor zotni nuk e respekton shteti i huaj pasi nuk ka shtet ame qe tia mbroje te drejtat e tij si qytetar dhe detyrohen te jene ne meshiren e fatit dhe te asaj qe te jep dheu i huj !
    Ca do ndodhte sikur ne ate anijen qe u mbyt ne Otranto mos te ishin shqiptare por amerikane apo gjermane...?!
    Mendon se Italia e pepinove do i lante duart me nji gjyq farse ..?
    Me krim nuk pergjithesohet cdo qytetar i nji shteti dhe Italia dhe italianet e dijne ma mire se kushdo ket teori por sa ma reputacion te kete shteti jot , aq ma shume respekt do kesh edhe ti kudo qe shkon neper bote !
    une thashe mendimin tim ne lidhje me temen, dhe thashe edhe nje fjale per c'are ka thene Shkodra qe nuk ka lidhje me temen. E shikoj qe e kemi nderruar tani.
    Por ti nuk me ke dhene ndonje argument duke sjellur shembull rusine dhe italine qe ne i paskemi mesuar keto gjera. Kjo nuk duhet bere, dhe ne si shqiptare vetem sa do na bjere mbi koke sic po na bie. Ashtu sic edhe i ka rene ne koke rusise edhe italise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Po, kam dashni per italianet si per gjithe njerezit.
    Une s'kam komplekse inferioritetit per me me hjedhe ne nji nacionalizem te rreme. E di qi ne se kam forca s'mundet me me ndalue kush e ne se nuk kam s'kam ndermend me ja lane fajin tjereve.

Nuk kam nevoje me krijue figuren e armikut imagjinar antishqiptar per ngushellim. Ti vazhdo e justifiko deshtimet tueja tue ja lane fajin "armiqve" qi te rrethojne.
    Qe ke dashuri per italianet nuk e ve ne dyshim, sa per te "gjithe njerezit" nuk me besohet. Fundja sikur me te vertete te ishte ashtu ti duhet te ishe nje nder te paret te denoje heshtjen e mediave italianeve lidhur me vrasjet e shqiptareve, por per fat te keq ti vazhdove me kengen tende te vjeter, dmth mbrojtjen e antishqiptarizmit te mediave italianeve.
    Dashuria per te tjeret shkodra13 fillon me dashurin per vellezerit e tu te nje gjaku por qe mund te mos besojne ne te njejtat dogma fetare qe ti beson.

Sa per ate komentin tjeter tendin "tue ja lane fajin 'armiqve' qi na rrethojne," te pyes mos valle serbet, greket e here pas here edhe italianet i kemi (i kemi pasur) vetem armiq imagjinar ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga perestae00 : 08-07-2005 më 16:14

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Si gjithmone postimet e lecit , Piranhes , perestae00 apo AgainstAllOdds nuk te lene asgje per te shtuar ....

2 llafe desha ti thosha shkoder katolikut se me eshte pergjigjur me nje postim super ...

me modest te lutem ...e dime ''qi'' je Ajshtajni .... vazhdo beji qefin vetes ...
    moral dine te bejne te gjithe ...Nuk duhet vjedhur ...nuk duhet vrare...nuk duhet share...nuk duhet....

kur flasim ne nje teme te caktuar , mendimet jane te perqendruara tek tema dhe jane te kufizuara ...

nese nuk do te flasesh me '' injorantet '' e kerkon nivel me te larte bisedash , futu andej nga sitet e berluskonit ose lega nord ... me siguri mendimet e tua do perputhen me idete e tyre gjeniale ...pak a shume edhe ata thone per ne qe jemi kriminela , prostituojme , vjedhim ...

Tema eshte per qendrimin e medias ndaj vrasjeve barabare te 2 shqiptareve , TI futesh si fan spathi e fillon na kujton prostitucionin , drogen , vrasjet (postimi yt i pare) !!!!!
    Kaq fiskim i paske keto fjale ...me thuaj kur do shkruash ndonje postim pa ato fjalet brenda ...
    ndaj me duket sikur shof lajmet tek Italia 1, kur lexoj postimet e tua.....

Pastaj me nje hipokrizi per tu pasur zili nderron diskutimin dhe fillon e na shkruan per vuajtjet e shqiptareve te ndershem !!!!! ...Hipokrizi....

Shqiptaret e ndershem ?????...Ekzistokan keta shqiptare edhe per ty ????
    Po te lexosh postimet e tua , del qe shqiptar te ndershem ne Itali je ti dhe nje nga Vlora ... te tjeret jemi kriminela dhe mbajme thike me vete kur shkojme ne lokal...

Nejse...gezuar vitin e ri .... te fala Berluskonit dhe Leges ......

p.s
    me perforcohet mendimi se do jesh italian , qe di shqip
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 08-07-2005 më 16:34
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    AgainstAllOdds ,
    jam plotesisht dakord me cfare shkruen. Megjithese ne dukje nisja ishte prej pikpamjesh te ndryshme, mendoj se kemi arrite ne te najtin perfundim.

PerestaeOO,
    cka beson e cka nuk beson asht problemi jot. Une mediat italiane nuk i duroj kur flasin si Remondino i RAI-t. Nuk duroj kur nji filo i majte si ai prrallis tue gjykue vendimet e shqiptareve ndermjet votes. Nuk e duroj qi dikush te thone se me fitoren e Berishes preokupimi per fondamentalizmin islamik kthehet ne frike. S'ka faj se asht pikrisht kryeministri jone qi ja ushqen tue e cilsue fitoren e PD si rrezik islamist. Per kete duhet me u revoltue e per shqiptaret qi hapin keto rrena. Nuk me shqeteson budallalleku i "Studio Aperto", por keto insinuata te rreme na damtojne. Ti kujton se njerez te tille na mbrojne interesat, kur ne fakt njerez te tille na bajne vorrin.

Inter Forever,
    nuk jam italian qi di shqip, por jam shqiptar. Po deshte ta tham edhe emnin per me e vertetue. Nuk kam perçmue asnjihere shqiptaret, se perndryshe do kisha perçmue vetvedin. Shqiptaret jane ato qi ndershmenine e tyne e kane dishmue me martirizim. I dedikoj problemeve te Shqipnise aq kohe e mund sa ti ndoshta harxhon ne centri sociali (nuk te njof, por prej postimeve po supozoj). Edhe nji here ta perseris: patriotizmi nuk asht ne proporcion te drejte me urrejtjen per tjeret. Berluskes e Leges apo Bertinotit e Kosutes e Mario Xhordanos bani te fala ti se une lajmet e tij as qi i shof e as me interesojne. Une e kam identitetin tem e rranjet e mija qi s'mundet me mi tunde askush. Nuk jam prej atyne qi nji ekran me terhjek prej hundes. Inter Forever, merru me idhujt tuej te futbollit se keshtu te don kjo kohe idhujtarijet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 08-07-2005 më 20:03

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    shkodra 13
    Po kaq e veshtire qenka per te kuptuar qe italianet jane te udhehequr nga nje qeveri rraciste dhe shumica e popullit jane te ushqyer perdite me pallavra dhe idioci mbi te huajt?
    Sa rendesi ka e majta ose e djathta,kur ne po vuajme per nje cope dokument,kur u bene tashme 14 vjet kendej.
    Kur sheh injorante,qe jane me te gjith kuptimin e fjales,te shajne e te thojne "a morte gli albanesi".
    Po si mer nuk tu ndizka gjaku ty kur degjon qe thone shqiptaret tek litari,ose albanesi di merda.Kur shajne e perdhunojne femijet tane dhe nuk i hyn gjemb ne kembe.
    Kur vrasin vellezerit tane e duhet me prit nje muaj me gjet nje arkivol e me e dergu me u preh ke dheu vet.

Po qe se me mbron akoma keto degjenerata tu duhet me te mohu e gjithe shqiptaria qe pagun me jete kete gjendje,qe pagun me djerse e me mundime taksat e ketij shteti rracist.
    A e ke provu ti mer me punu 16 ore ne dite e me te ngel kafshat e bukes ne fyt kur sheh lloj lloj legenash qe te shajne vendin tend e te beshtyjne mbi nderin.
    Turp te kesh ti e kush don te justifikoje sjelljen e ketyre pepinove,me faktin qe ne jemi te keqinj ose kriminela.
    Ky eshte vendi ku duam te rrijme e ku paguajme taksa.Ku kemi te drejte te rrijme e te jetojme.Ku te drejten te jetojme na e jep puna dhe djersa jone.Ate te drejte qe paten italianet te shkelin gjysmen e botes e te lejne gjurmet kudo qe shkojne.
    Kurre sduhet me e ul koken e duhet perhere me mbrojt te drejtin e te ndershmin,dhe me te njejten force duhet me denu kriminelin edhe pse eshte vellai yne.
    Prandaj hapen keta putankat,sepse gjejne njerez si puna juaj qe i japin te drejte e i shkojne mbrapa.
    Une per vete ja hedh dhembet pertoke ,qe ti duhet nje vit pune per te pagu dentistin,kujt i shkon mendja te me thote "albanese di merda".Nuk ka lind italian te ma thote akoma,por me vjen keq per shqiptaret qe jane vellezerit e mij.Si ai djali qe Varese qe po shkonte ne pune murator dhe e rrahen ne mes te rruges vetem pse shqiptar.
    Kurre nuk duhet me e lene veten te shkelin koken ne ate menyre.
    Thirrni mendjes se po poshterohemi perdite e ju merreni me Berluska e Bossi.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga leci
    shkodra 13
    Po si mer nuk tu ndizka gjaku ty kur degjon qe thone shqiptaret tek litari,ose albanesi di merda.
    Une nuk jetoj ne ambjent burgaxhinjsh qi te ndij thanje te tilla. Injorantet e idiotet i la ne vend te vet e nuk merrem me to.

Po qe se me mbron akoma keto degjenerata tu duhet me te mohu e gjithe shqiptaria qe pagun me jete kete gjendje,qe pagun me djerse e me mundime taksat e ketij shteti rracist.
    Ke duhet me mohue Shqipnia, lenja asaj ne dore. Une nuk kam mbrojte asnjiher degjenerimin. Nuk i kam syte e skuqun prej urrejtjes sa per me pa armikun gjithkund. Racizmi asht degjenerim i njerezimit.

A e ke provu ti mer me punu 16 ore ne dite e me te ngel kafshat e bukes ne fyt kur sheh lloj lloj legenash qe te shajne vendin tend e te beshtyjne mbi nderin.
    E kam provue me punue e me me mbete kafshata ne fyt, (por s'e kam provue me me peshty mbi nderin se nderi i jem varet prej mejet e jo prej atij qi kam perballe), prandaj nuk due me u ba si ato qi thue ti. Te keshilloj mos me u ba as ti se je ne te njajtin binar. Ti e ato jeni njisoj. Urreni e shani, ato shqiptaret e ti italianet.

Turp te kesh ti e kush don te justifikoje sjelljen e ketyre pepinove,me faktin qe ne jemi te keqinj ose kriminela.
    Po shef andrra. Nuk justifikoj askend e as shaj askend. Nuk flas si racistat e Leges apo si ti . Ti s'e ke kuptue se ti e racistat injoranta italiane ngjasoni si dy pika ujit. Nuk jam une si ato, por je ti pikrisht pasqyra e tyne.

Prandaj hapen keta putankat,sepse gjejne njerez si puna juaj qe i japin te drejte e i shkojne mbrapa.
    Zakonisht, mbrapa i shkojne ato qi kujtojne se i urrejne, por tue mos pase identitet te tyne, mundohen me i kopjue tue urrye edhe ato vete. Mue me neverit sjellja e nji racistit. Ty te pelqen perderisa mundohesh me e imitue. A e more vesht ku asht ndryshimi mes mejet e tejet. Kunder racistave te Leges jam une e jo ti imitues i Borgecios. Nji racist nuk asht kunder racizmit (ne kte rast ti e racistat italiane). Kush kerkon harmonine dhe vlereson te qenunit njeri asht kunder racizmit (ne kte rast une).

Citim Postuar më parë nga inter_forever
    Kane kaluar disa dite nga lajmi i vrasjes se nje shqiptari dhe plagosjes rende te nje tjetri nga 2 vellezer italiane ne Rome. Motivi sipas italianeve , sepse 1 shqiptar i kishte ngacmuar motren !

Kjo ngjarje disa dite pas vrasjes se ''famshme '' te baristit italian ne Varese dhe denigrimit total te gjithe shqiptareve per dite te tera...

Nje heshtje e pakuptushme nga gjithe media italiane...

3 stacionet e RAI ...3 stacionet e medisetit ...nuk folen asnje fjale per kete vrasje...nderkohe qe 24 ore ne dite villnin vrer kunder nesh ne vrasjen e Vareses...

E pakuptushme edhe HESHTJA totale e gazetave apo edhe siteve per kete krim te rende..
    Kete informacion e lexova vetem tek gazeta jone ''Panorama''

Me sa duket edhe ne Itali kane filluar ''FILTRIMET'' e lajmeve si ne kohe te Duces...Kjo eshte normale pasi LEGA NORD kontrollon stacionet e RAI , ndersa mediseti eshte nen kontrollin e aleatit Berluskon ...

Gjithcka ne funksion te ''akuzes'' , se nga emigrantet vjen e keqja ,
    ndaj jemi keq ekonomikisht...organizim i perkryer per te mbuluar situaten e veshtire ekonomike qe po kalon Italia nen qeverisjen e Berluskonit dhe Leges...

Gjithe te mirat...
    Përshëndetje Forumi.

Në lidhje me temën për heshtjen e mediave kur viktimë e krimit apo e padrejtësisë janë të huajt, duhet cituar se një heshtje mediatike e tillë ekziston gjithandej. Edhe këtu ku jetoj, kur shkeljet e ligjeve apo krimet kryhen nga vendasit kronikat zënë një rubrikëz të vockël apo hiç fare. Kur shkeljet ligjore kryhen nga të huajt mbushen faqet e gazetave. Po ç'të bëjmë tani. Ne s'na mbron ligji i shtetit tonë do na mbrojë dynjaja. Mos kërkoni shumë nga komshiu kur nga shtëpia tënde s'të vjen as edhe një grimë mbështetje.

Këto dikë u vra në Irak nga forcat amerikane një banor gjenevuaz me origjinë irakiene e shtetësi zvicereane. Tre ditë shkruan gazetat lokale per mbrojtjen e gjenevuazit duke kërkuar zbardhjen e çështjes atje në IRAK. Ï ndjeri ish njeri i mirëpozicionuar në shoqërinë dhe levizjet politike zvicereane dhe punonte në një nga Universitetet e Gjenevës. Nuk e di nëse ky person po të ishte më i thjeshtë në jetën sociale interesimi zvicerean do ishte i njëjtë si ky i këtij rasti apo jo???
    Kurioze jam të di nëse prezantuesit e Shqipërisë në Romë apo Milano kerkuan zbardhje ligjore të çështjes pranë autoriteteve Italiane për rastin e dy shtetasve tanë shqiptarëtë vrarë nga vetë shtetasi i tyre italian???

Elna.

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Une nuk jetoj ne ambjent burgaxhinjsh qi te ndij thanje te tilla. .
    shkodra ...po ja fut kot fare ..... ehe , nuk e paske idene se c'ndodh ne Itali....

shqiptaret ne litar .... albanesi di merda... ''ti djegim''.......''ti mbytim ne det'' ...
    keto sharje nuk degjohen ne ambjente BURGAXHINJSH .....por nga MINISTRA .... keta emra besoj i njef :

Roberto Calderoli - Minister i Reformave Istitucionale dhe Devolucioni.

Roberto Castelli - Minister i Drejtesise.

Roberto Maroni - Minister i Punes dhe politikes sociale !

Keta 3 krere te LEGA NORD ...jane ata qe neper mitingje apo neper gazetat e tyre i perdorin keto SHARJE raciste gjithe urrejtje ...
    Sot jane nen petkun e ministrave te RENDESISHEM , por dje na denigronin me thenie nga me te ndyrat....
    Ku eshte ambjenti burgaxhinjve ketu ???
    Kjo eshte QEVERIA , qe drejton Italine....
    3 Ministrite me te rendesishme i kane RACISTET , qe njihen me gisht nga kushdo....

se une lajmet e tij as qi i shof e as me interesojne..
    paskemi grire sallat kot ...ti nuk i shikoke lajmet e '' shokut'' tim Mario Giordano , rrjedhimisht nuk i gjykon dot...
    ndaj fut shpesh ne diskutim Maria De Filipin ..
    nejse...
    hiq dore nga ato emisione , se vetem iluzione te kota krijon ...realiteti eshte tjeter gje... ..

ose fillo e bej tifozllek , se ne fushen sportive vetem Tare dhe Bogdani eshte ...
    megjithese edhe per ata Bossi (ministri) u shpreh :'' duhen kontrolluar se cfare bejne naten ...se mos dalin e vjedhin shtepi!!!!!''
    Tragjedi-komedia e QEVERISE italiane qe syte e tu nuk e shofin dot......

shendet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 09-07-2005 më 21:41
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    shkodra 13
    Du me tu pergjigj po ne gjuhen tende se e shoh qe e paske te prehte dhe qenka e kote me u marr me ty.
    Ne ambjentin ku rri une, ty e shume te tjereve,dhe vete italianeve i duhet pashaporta me hy or mik,por me kete e mbyll kety sepse nuk do i tregojme vleren njeri tjetrit.
    A e kupton re qe rracizmi vjen nga njerez te shoqerise e fashes te larte,njerez me shkolle te larte e jo injorante me dy klas shkolle.
    Ore nuk du me te mbush mendjen ty sepse as qe me intereson.
    Para disa vitesh u perdhunua dhe u vra nje femije shqiptar ne nje vend afer Milanos.Te gjithe mediat nuk folen per kete krim barbar,por e kishin mendjen tek reagimi i shqiptareve,sepse ekzagjeronin ne komentet e tyre ndaj vrasesit.
    Ti re paske probleme te medhaja ne kuptimin e shkrimeve dhe me vjen dyshimi qe nuk je shqiptar.
    Ku e sheh ti rracizmin tim?
    Kur une dua te mbroj veten time,njerezit e mij,shqiptaret e mij nga ofendimet dhe rracizmi e dal per rracist,ti duhet te kesh ndonje dite qe te mungon ke java bre burre.

"albanesi tutti figli di puttana,pezzi di merda,tutti alla corda,via la merda dalla nostra terra"
    Keto fjale ty nuk te prekin nderin???Po ti nuk je as shqiptar,e as shkodran mer burre.
    Mu me kan mesu sy per sy e dhemb per dhemb,por nuk i kam syte e skuqur nga urrejtja.Une per paradoks italianeve i jap pune,e nuk enderron njeri te me ofendoje.Ti mbaje e shtrengoje mire superioritetin tend,se ta thashe qe per njerez si ty ka nevoje Italia.
    Dhe mos ma thuj me rracist injorant e kontrollo gjuhen mik sepse nuk te ofendova.
    Pershendetje

Pershendetje Elna.
    Une nuk kam informacione mbi interesimin e qeverise tone ose konsullit mbi ngjarjen e Romes.Presidenti Moisiu i dergoi nje leter famijes italiane ne Varese per vrasjen e djalit nga nje shqiptar.E u fol nje jave ne tv pa ekzagjerim.
    Kurse per vrasjen e shqiptareve ne Rome as qe u fol ne tv.
    Problemi ketu qendron ne faktin qe pjesa me ekstremiste e qeverise ne fuqi,qe eshte LEGA NORD,kontrollon tv.Dhe ajo pjese e tv qe duhet te jete liberale eshte ne duart e kryeministrit Berluskoni.
    Nuk eshte vetem nje rast,por jane me qindra raste dhe ketu qendron me te vertete problemi.Nga qeveria dhe ministrat e saj vijne fjalet e tipit ti hedhim shqiptaret ne det,dhe ky eshte kompliment,se po te degjosh fjalet e tjera...
    Dhe kjo eshte perbuzja me te cilen ndeshemi perdite sepse ne fjalorin italian fjala leckaman i bashkengjitet asaj shqiptar.
    Gjithe te mirat
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Ajo qe po kalojne te huajt ne Itali eshte situacion me te vertete grotesk.
    Kur ndodhi ajo vrasja ne Varese nuk guxoje te ndizje tv sepse ishte e pamundur te ndiqje ndonje program.
    Poshterimet jane kudo qe nga bankat e deri ne questure per dokumentat.Kur ndodh diçka me te huajt mediat jane gati te sulmojne.
    Ato dite me faktet e Varese ,ne Milano nje shqiptar plagosi nje italian dhe gruaja e ketij te fundit filloi fjalimin me parullen qe nuk jemi rraciste,por shqiptaret duhet te ikin ne shtepine e tyre ku dalin me thika dhe pushke rrugeve.
    Turp qe kjo ndodh nje nje vend qe e quan veten demokratik.vfc pepinot
    Dhe populli italian qe eshte me injoranti ne Europe varet nga ajo kutia qe jep lajme perdite.
    E the mire kush i kontrollon tv ne Itali.Lega dhe Berluska.Po he se po i mblidhet rripi edhe ketyre.
    Duke studjuar rregullimet shtetërore dhe perandoritë gjatë së kaluarës njerëzore e gjer më sot,askund nuk hasë njeriu një sistem apo rregullim shtetëror që s`e quan vedin sistem demokratik,paqësjellës për të gjithë etj.
    Secili shtet në botë ka qenë, është dhe do të jetë demokratik,por nuk do t`i trajtojë tërë njerëzit njësoj të barabartë, gjersa njeriu vet, është qenie e pangopshme me sundim dhe pasurim, në kundërshtim me tëra kafshët tjera të natyrës.Demokracia është Xhungël ku të gjithë kanë të drejtën të jetojnë aq sa do t`ia dalin në luftë me kafshët tjera të Xhungllës...në Demokraci nuk ka rrugë dhe shtigje të trasuara...secili duhet ta gjejë,ta shtrojë rrugën e vet!...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse dhikri duhet të bëhet në heshtje?
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-02-2009, 02:47
  2. Masakra E Reçakut- Krim Kundër Njerëzimit
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-01-2008, 18:38
  3. Nje çast Heshtje
    Nga ReNTiSi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2006, 19:39
  4. Hetohet roli i Greqisë në masakrën e Srebrenicës
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-08-2005, 21:37
  5. Per Xhinxhicin, nje minute heshtje ne Paralamentin e "Shqiperise"
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 02-04-2003, 11:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •