Tito ne nuk fituam ket vit agjo por te pakten ishim ne finale po ju sa vite u bon mer amon qe enderroni nje titull ju jane mbushur dollapet me pluhur mer se ka kohe qe ska pas ndonje trofePostuar më parë nga TITI
![]()
Tito ne nuk fituam ket vit agjo por te pakten ishim ne finale po ju sa vite u bon mer amon qe enderroni nje titull ju jane mbushur dollapet me pluhur mer se ka kohe qe ska pas ndonje trofePostuar më parë nga TITI
![]()
M&M
Mossss...aty rri se me dole ne shteg....Postuar më parë nga sLimShady
BIDONI me i madh ''RIVALDO'' ...ju kushtoi miliarda dhe la kokrren e namit...
pastaj e hoqet qafe po e mbushi thesin miku....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Postuar më parë nga TITI
Postuar më parë nga sLimShady
tito...
i urojme milanistave me gjithe zemer ''FINALE SI E ISTANCULIT BEFSHIT GJITHMONE ISHALLA '' ....
po ju leme cdo vit te shkoni deri ne finale ....te fitoni edhe 3-0 pjesen e pare...pastaj...hahahaha.... rrofshi sa malet per gezimin qe na dhate...na u duk sikur fituam 5 champions league njeheresh...
nejse...se dolem nga tema fare...
per sLimShady me vjen keq se eshte i yni ...duket qe eshte interist
se ne Kine Interi ka me shume tifoze ze gjithe skuadrat![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Kujdes Inter forever se gjate shkrimeve ne kete forum ke bere dy gabime:1) Gilardino nuk eshte i milanit,e aq me pak klubi i parmes i ka nje borxh qeverise se Berluskonit, por perkundarzi Moratit qe me riblerjen e gjysmes se karteles se Adrianos ne shkurt te 2004 shpetoi klubin e parmes dhe i dha mundesi te mbyllte kampionatin. 2) rivaldo milanit nuk i kushtoi asgje, pasi milani e mori ne fund te kontrates me barcelonen dhe i pagoi rrogen per nje vit .Postuar më parë nga inter_forever
Per te tjerat mbetem i mendimit qe ne kete forum e njeh me mire se kushdo futbollin, jo me kot edhe skuadra e zemres tende eshte interi.
Milanista mos harroni stambollin ku u bete turpi i futbollit boteror![]()
Foca inter sot e pergjithmone
Respekte Teddy...Postuar më parë nga Teddy
Ato qe thua jane shume te verteta .... E vertet qe Morati ndihmoi Parmen me blerjen e Adrianos ( kete e kane pranuar vete drejtusit e Parmes) , kjo ndodhi ne janar.....
POR eshte shume e vertete qe vetem ligji i SPALMA DEBITI , qe miratoi Berluskoni dhe u mbeshtet nga kreu i Leges GALLAINI shpetuan PARMEN dhe LAZION nga falimentimi ....ndaj arriten te regjistroheshin ne kampionat , ne shtator...
Rivaldo...eshte shume e vertet qe e mori me parameter 0 ...POR i beri nje kontrate 3 VJECARE ... 4.5 mil euro ne vit ...pra 13.5 mil euro ose me taksa 27 mil euro ....per nje futbollist qe ngeli ne pankine...
Gjithe te mirat plako...
hahahha une interist? nncnc amon ca flet merPostuar më parë nga inter_forever
Juve ju mposhtem ikem ne finale edhe sa her te doni do ju mposhtim Ja lejme kohes ket do shien gjerat
Keto gjera i ka futbolli plako e man mend si ja morri bayernmynchen manchesterit titullin? per brenda 2 minutave se di sakte cili vit vetem me duket 1999 ka qene kshu qe mos na mbani mrka neve po shifni veten juve fitoni noj titull se e gjunjezut muratin me leke e asgje si solletMilanista mos harroni stambollin ku u bete turpi i futbollit boteror![]()
M&M
Debat i gjate ketu per hicgje them une...
Per VIERIN as e vras trurin fare ...per ato qe ke dhene per Interin i heq kapelen ...tani eshte me skuder kundershtare..vari lesht...te bej nje cik rrumuje andej nga spondi tjeter...
Skuadra ime ka vuajtur ne mbrojtje dhe jo ne sulm...
Kemi Adrianon qe i vetem fiton ndeshjet...apo Martins
i mire fare....njeri 23 vjec , tjetri 21 vjec....Kemi Cruz shume lojtar i mire ...as polemika nuk ben dhe kur futet ne loje te fut tollumin , si ja futi Juves ne Torino ....
Jo si Vieri , qe ta lije nje dite ne stol fillonin gjithe gazetat e tv vetem per ate flisnin...ndaj ju them prisni e shifni rezultatet...
koha do e tregoje se kush beri mire ne apo ju...
SOLARIN e morem ...neser behet prezantimi ...Do zoti marrim murin Samuel , se ai na duhet ...Kurse per Gilardinon , q e flet kot shtypi , Interit nuk i duhet fare.....ne na duhet dhe Pizzaro e jemi ne rregull...
Debatet nuk vlejne, po do vlej euforia kur t`jua ras Vieri noi gol ne derbi.
Mbamni mend fjalet dhe shkruni dikund.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sigurisht qe duet mbajtur mend se me duket se e kan harru golin e Seedorf goli magjik kur ishte 2-2 qe e beri 3-2 30 metra larg qe fundosi interin dhe e mbajti Milanin ne vend te par ne ate vit qe fitoi skudeton. Mund te thuash edhe ca se beri gol Seedorf qe ish lojtar i interit po ai goli ishte momenti qe mbajti Milanin ne kryesim dhe e mundi interin ne derbi dhe ishte ai lojtar qe u hodh ne rrug nga interi sic u hodh Vieri.Postuar më parë nga CheLives
Krijoni Kontakt